Riko tasannevaiheet ja tuplaa tulokset!

 Valmennuskeskus ja kuntosali Helsingin Metsälässä

Haluatko rikkoa treenin tasannevaiheet ja tuplata tulokset? Vai toivotko parempaa palautumista arkeen, liikuntaan ja urheiluun? Ehkä haluat harjoitella terveenä, ilman loukkaantumisia.

Rebel Lifters on kaiken tasoisten urheilijoiden ja aktiivitreenaajien valmennukseen, ja liikunta-alan ammattilaisten koulutukseen keskittynyt valmennuskeskus.

Jos siis haluat olla paras siinä mitä teet ja haluat saada harjoittelusta kaiken irti, tule mukaan tiimiin! Mahdoton on meidän todellisuus.

Tätä teemme

Teemme lähi- ja etävalmennuksia aina aktiiviharrastajista huippu-urheilijoihin.
Koulutamme liikunta-alan ammattilaisia Helsingin Metsälässä, sekä verkon välityksellä ympäri maailmaa.

Rebel Liftersillä saat enemmän kuin treeniohjelman. Rebel Lifters on filosofia.

Jos tavoitteenasi on yltää korkeampiin sijoituksiin lajissasi, palautua nopeammin harjoittelusta ja treenata ilman loukkaantumisia, Rebel Liftersin urheiluvalmennus on sinua varten. Olemme valmentaneet kymmeniä SM- EM- ja MM tason urheilijoita!

Haluatko saada voimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä, ja saavuttaa näiden sivutuotteena urheilullisen ulkonäön?

Se onnistuu meillä! Teemme valmennuksia etänä ympäri maailmaa ja lähivalmennuksena Helsingin Metsälässä.

Olemme kouluttaneet liikunta-alan ammattilaisia, valmentajia, personal trainereita ja fysioterapeutteja urheiluvalmennuksen ja fysiikkavalmennuksen saralla vuodesta 2015 saakka. Tutustu koulutuksiimme!

 

Mikä Rebel Lifters?

Rebel Lifters on urheiluvalmennukseen, sekä tavoitteellisten ja aktiivisten treenaajien voima- ja fysiikkavalmennukseen erikoistunut valmennusyritys. Toimimme Helsingin Metsälässä sijaitsevassa valmennuskeskuksessa ja etänä ympäri maailman. Paikassa, joka huokuu urheiluhenkeä, on helppo kehittyä – myös tavoitteellisen treenaajan ja aktiiviharrastajan.

Toimintamme syntyi halusta tehdä maan parasta valmennusta kilpa- ja huippu-urheilijoille – ja tarjota näitä samoja menetelmiä aktiiviharrastajalle. Meillä jokainen valmennettava on yhtä arvokas.

Tuloksia teemme terveyden ehdoilla, sillä menestyksekäs ja pitkään jatkuva harjoittelu vaatii terveen kehon ja mielen.

Pelkän paperilla annettujen ohjeiden sijaan teemme valmennusta, joka herättää, auttaa keskittymään ja ohjaa huomion olennaiseen.

Olemme kapinallisia ja laitamme valmennusstandardit uusiksi. We lift you to the next level!

-Anu, Heikki & Hanna

Blogissa

Urheilijan ja aktiiviliikkujan kauppalista

Urheilijan ja aktiiviliikkujan kauppalista

Tein tässä taannoin facebook-postauksen meidän viikon kauppalistasta, jolla saatiin viikon ruoat kerralla kotiin. Ajattelin jakaa saman listan myös tänne blogin puolelle. Urheilijan ja aktiiviliikkujan kauppalista sisältää runsaasti kasviksia, hedelmiä ja marjoja,...

lue lisää
Urheilijan ja aktiiviliikkujan vegaaniset reseptit

Urheilijan ja aktiiviliikkujan vegaaniset reseptit

Päätin julkaista täällä blogissamme urheilijan ja aktiiviliikkujan vegaaniset reseptit joita, joista jompaa kumpaa tulee tehtyä lähes jokaisessa meal preppauksessa. Nämä ovat siis meidän ehdottomia suosikkeja tällä hetkellä. Meillä terveellisen ruoan valmistamiseen ei...

lue lisää
Liikkujan terveellinen aamupalaresepti

Liikkujan terveellinen aamupalaresepti

Tämä aamupala on ollut pitkään oikea aamujen pelastaja. Tuorepuuro on helppo tehdä illalla jääkaappiin ja aamulla se odottaa valmiina syöjäänsä. Siispä päätin jakaa sen myös teille. Olen tainnut tehdä tätä jo melkein puoli vuotta lähes putkeen itselleni ja Heikille...

lue lisää