etävalmennus

By Rebel Lifters

Etävalmennus

Riko tasannevaiheet, kasvata voimaa ja
Pysy kunnossa Ammattimaisella etävalmennuksella

Etävalmennus soveltuu keskitason treenaajalle (=treenitaustaa noin 1-2 vuotta), joka haluaa kehittää voimaa, suorituskykyä, pysyä kunnossa ja treenata ilman loukkaantumisia tai ylirasitusta. Haluat, että salitreenaaminen on hauskaa, motivoivaa ja tuloksekasta.

Säännöllinen treenaaminen, perusliikkeet (kuten kyykky, penkki ja maastaveto) ja ravitsemuksen perusasiat ovat sinulle jo tuttuja.

Tästä huolimatta olet huomannut kuinka treenit junnaavat paikallaan ja tekemisestä (sekä treenin ja ravinnon suhteen) puuttuu jokin suunnitelmallisuus ja prosessi. Koet epävarmuutta treenin kuormittavuuden säätelyssä ja ruokailujen jaksotuksessa, etkä aina luota tai tunne yhteyttä omaan kehoosi.

Tiedät kuitenkin että sinusta on enempään!

Haluat oppia tuntemaan kuinka kehosi toimii ja löytää selkeän prosessin tulosten saavuttamiseksi niin treeneissä kuin ravinnossa.

Olet kyllästynyt nettivalmennusten laihdutuskeskeisyyteen ja yleistäviin ohjeisiin. Haluat ennemmin välittävää, ammattimaista ja yksilöllistä valmennusta, jossa etenet pitkäjänteisen suunnitelman mukaan kohti vahvempaa, paremmin toimivaa kehoa.

Moi! Tässä Anu ja Heikki, valmentajasi Rebel Lifterssillä! Kun skrollaat alemmas, löydät vielä lisätietoja meistä ja koulutuksestamme. Sitä ennen haluamme kuitenkin kertoa etävalmennuksesta muutaman jutun…

Valmentajina Rebel Liftersillä näemme kuinka suurin osa aktiiviharrastajista ja tavoitteellisista treenaajista koettaa ratkaista tilannetta keskittyen epäolennaisiin asioihin.

Voi olla, että tällä hetkellä käytät paljon energiaa tiedon hankkimiseen treenaamisesta ja ravinnosta ja koetat tehdä enemmän: lisätä treeniä tai tiukentaa ruokavaliota. Tämä EI kuitenkaan ole ratkaisu.

Me autamme sinut junnaavien treenien yli. Autamme löytämään sinulle sopivat ja yksilölliset jutut treenin, ravinnon ja levon suhteen. Saat enemmän tuloksia kehonkoostumukseen ja voimatasoihin samalla tai jopa vähemmällä työmäärällä kuin aiemmin.

Tämä on sinun VOIMAVALLANKUMOUS!

Kuinka etenemme

Kerro meille mitä haluat ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valmennusmetodimme pohjautuu tieteeseen ja vahvaan yli 10 vuoden valmennuskokemukseen. Saat valmentajaltasi nousujohteisen ja kehittävän suunnitelman jota on helppo noudattaa.

Viikot 1-3: Alkukartoitus ja loukkaantumisten ennaltaehkäisy

Valmennuksen alussa kartoitamme aina taustasi ja tavoitteesi niin treenin, kuin ravitsemuksenkin osalta. Tämän jälkeen luomme yksilöllisen ja nousujohteisen suunnitelman, ja aloitamme harjoittelun loukkaantumisia ennaltaehkäisevällä jaksolla. Yleensä tämä jakso kestää 2-3 viikkoa. Jos tulet valmennukseen loukkaantuneena tai olet kärsinyt ylirasituksesta, tämä vaihe kuntouttaa sinut takaisin treenin pariin.

Tämän 2-3 viikon aikana pääasiallisena tavoitteena on liikkuvuuden parantaminen, puolierojen tasaaminen ja tukilihaksiston vahvistaminen. Näin harjoittelu alkaa turvalliselta pohjalta.

Viikot 4-15: Voiman ja suorituskyvyn rakennusjakso

Tässä vaiheessa siirrymme niin kutsutulle peruskuntokaudelle, jossa tavoitteena on voiman kehittäminen, sekä kestävyysominaisuuksien parantaminen.

Jakson aikana käyt läpi yhteensä 4 treeniohjelmaa, jotka vaihtuvat noin 3 viikon välein

Harjoittelussa on mukana niin pääliikkeiden (kykky, penkkipunnerrus, maastaveto, leuanveto, pystypunnerrus, dipit) rakennettua saliharjoittelua SEKÄ monipuolista ja korkean intensiteetin strongman harjoittelua.

Viikko 16: Maksimitestaukset

Mikäli haluat testata rakennusjakson aikaansaannoksia, testaamme tässä vaiheessa kehitystä maksimivoimatesteillä.

Näin pysyt hyvin kärryillä miten edeltävä jakso on toiminut ja osaat luoda hyvän suunnitelman valmentajasi kanssa seuraavaa jaksoa ajatellen.

Mikäli jatkat valmennuksessa, tämä toimii välimaksimien testauksena.

Ravitsemus ja palautumisen seuranta

Treenien ohella työstämme myös ravitsemusta ja huolehdimme palautumisesta seuraamalla esim. unta ja stressitasoja.

Ravinnon suhteen tavoitteena on, että ruokailu on rentoa, mielekästä ja riittävää, ja se auttaa sinua kehittymään haluamillasi osa-alueilla. Meillä et kituuta minikaloreilla, minihiilareilla tai harrasta muita ääridieettejä terveyden ja suorituskyvyn kustannuksella.

Optimoimme myös treenikuormitusta palautumisen perusteella (uni, ravinto, stressinseuranta).

”Paljon on tullut oppeja. Seurantalomakkeesta jäi hyvä fiilis ja siitä sai omaan tekemiseen ideoita. ”
-Heini

Tämä etävalmennus on sinulle jos:

Haluat tehdä asioita terveys edellä

Sinulla on taustaa saliharjoittelusta vähintään 1 vuosi.

Haluat saada salitreeniltä voimaa ja suorituskykyä

Haluat monipuolistaa harjoittelua myös korkeaintensiteettisellä harjoittelulla.

Haluat järkevää ja ammattimaista treeni- ja ravinto-ohjelmointia.

Haluat oppia kuinka kehosi toimii ja luoda siihen paremman yhteyden

Haluat kasvaa myös henkisesti vahvemmaksi

Haluat lopettaa syömisen ja treenaamisen jatkuvan ylianalysoimisen

Haluat, että syöminen on normaalia

Haluat pois laihdutuskeskeisestä treenaamisesta ja syömisestä.

Olet valmis treenaamaan vähintään 3 kertaa viikossa salilla

Haluat valmennukselta elämäntilanteeseen sopivat ja yksilölliset ohjeet.

Haluat varmistaa, että teet asiat oikein ja niin, että kehityt myös jatkossa

Tämä valmennus EI ole sinulle jos:

Etsit pikaratkaisuja laihdutukseen.

Et ole lainkaan kiinnostunut salitreenistä ja voiman hankinnasta.

Et ole aiemmin treenannut salilla.

Et ole valmis työskentelemään tavoitteidesi eteen.

Et halua tehdä mitään muutoksia nykyisiin treeneihin tai ruokailuihin.

Etsit geneeristä verkkokurssia, joka EI sisällä yksilöllistä valmennusta.

ASIAKASPALAUTE - Jenni Puoliväli

ASIAKASPALAUTE - Jenni Puoliväli

Koin, että valmennuksen aikana opin kuuntelemaan kehoani yhä paremmin.

  
Olen Jenni Puoliväli, 29-vuotias lääkäri ja crossfit-urheilija. Kilpailen myös painonnostossa SM-tasolla.
  
Minulla oli vuosien ajan haasteita alaraajojen kiputilojen/ylirasituksen kanssa. Ajoittain oli parempia vaiheita, mutta aina pidemmän treenijakson jälkeen tuli jonkinlaisia ongelmia, jotka vaikeuttivat treenaamista.
  
Ravitsemus oli itsellä jo aika hyvällä mallilla ennen valmennusta, mutta muutamia pieniä viilauksia tehtiin valmentajani kanssa, jotka helpottivat entisestään tervettä ja riittävää syömistä. Tehtiin todella paljon perustaa kropassani kuntoon ja koin, että sen aikana opin kuuntelemaan kehoani yhä paremmin.
  
Tällä hetkellä panostan eniten omaan uraani lääkärinä, mutta haluan edelleen kehittyä crossfitissä ja kilpailla, mikäli muu elämäntilanne sen sallii. Mahdollisesti myös myöhemmin asetan kilpailullisia tavoitteita crossfitissä.

Power Project

Mitä etävalmennus sisältää?

Seuraa suunnitelmaa, joka on tehty juuri sinulle.

Yksilölliset treeniohjelmat salille koko valmennusajalle.

Treeniohjelmat vaihtuvat 3-4 viikon välein. Sinä päätät kuinka usein treenaat salilla! Me rakennamme treeniohjelmat sen pohjalta. (Treenaathan kuitenkin vähintään 3 kertaa viikossa.) Ensin rakennamme vahvan pohjan peruskunnolle, liikehallinnalle ja liikkuvuudelle. Tämä takaa myös turvallisen harjoittelun jatkossa. Tämän jälkeen siirrymme vaativampiin treenitekniikoihin ja voiman maksimaaliseen lisäämiseen. Löydät treeniohjelmistasi aina jotain uutta, joten et kyllästy saman toistamiseen.

Meillä et tee maratoni-sessioita salilla! Koska jaksotamme harjoittelua, kuormitus on aina sopivalla tasolla. Näin kehityt mutta et ylikuormitu.

Ohjeet energiasysteemitreeneihin

Treeniohjelmien yhteydessä saat ohjeet energiasysteemien treenaamiseen ja maustat salitreenaamista korkean intensiteetin harjoittelulla. Huolehdit siis myös anaerobisen ja aerobisen kunnon kehittämisestä. Korkeaintensiteettinen harjoittelu on turvallista ja tehokasta, kun se tehdään oikein.

Ohjeet lämmittelyihin

Saat ohjeet oikeaoppisten lämmittelyiden tekemiseeen. Näin vältät loukkaantumiset treeneissä ja kehität samalla liikkuvuutta ja tukilihasten stabiliteettia. Meillä et polje treenin alkuun pelkkää kuntopyörää ja pyörittele käsiä.

Ohjausta makropohjaiseen JA intuitiiviseen syömiseen

Tässä valmennuksessa et syö jatkuvasti liian vähän. Ravintovalmennuksemme ei pohjaudu vain yhteen metodiin, vaan käytämme useita eri lähestymistapoja tiettyjen jaksojen ja tavoitteiden mukaan. Sen lupaamme, että meiltä et saa ruoka-aineiden kieltolistoja, ääridieettejä tai muitakaan ehdottomuuksia. Tulokset eivät ole niistä kiinni. Päin vastoin.

l

Seurantalomakkeen, jolla seuraatte edistymistäsi yhdessä valmentajan kanssa

Pysy tilivelvollisena valmentajalle seurantalomakkeen avulla. Seurantalomakkeen täyttäminen auttaa sinua myös seuraamaan kehitystäsi ja opit enemmän oman kehon toiminnasta. Saat valmentajalta palautteen edistymisestäsi ja tarvittavat muutosehdotukset viikottain.

Saat ansaitsemasi tuen valmentajalta.

Kuukausittaiset valmennustapaamiset

Tapaat valmentajaa etänä kasvotusten videopuhelun avulla aina treeniohjelman vaihdon yhteydessä 3-4 viikon välein. Pääset näkemään treeniohjelman liikkeet ja kysymään niistä livenä valmentajaltasi. Samalla käytte läpi kuukauden aikaista kehitystä treenin ja ravinnon osalta ja luotte yhdessä toimintasuunnitelman seuraavalle kuukaudelle.

w

Yhteys valmentajaan Voxer -sovelluksen kautta

Voit aina kysyä mitä tahansa valmentajaltasi Voxer -sovelluksella tai lähettää valmentajallesi esimerkiksi tekniikkavideoita arvioitavaksi ja me vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa ma-to välillä.

ASIAKASPALAUTE - Mari Kaleva

Itseluottamus ja myös itsekunnioitus kasvoi uusiin sfääreihin, kun sain salilla aikaiseksi asioita, joita kuvittelin, että "vaan muut tekee".

Hakeutuessani etävalmennukseen Rebel Liftersille olin aika kyllästynyt treenaamiseen. Olin loputtoman väsynyt treenaamaan ja syömään ulkonäön takia. Kaiken takana oli enemmän tai vähemmän (yleensä enemmän tarve pysyä hoikkana. Treenaamisesta puuttui tavoite ja systemaattisuus, junnasin samoja juttuja kuin aina ennenkin. Halusin kehittyä ja ennen kaikkea saada lisää voimaa.

Se mitä puolen vuoden etävalmennuksesta sain, oli enemmän kuin olisin osannut arvata. Ensinnäkin treenaamisesta tuli taas hauskaa. Valmentajan tekemä treeniohjelma minun tarpeisiini mahdollisti sen, että pystyin keskittymään tekemiseen. Hyvin ja hartaasti. Kehitystä tuli ja luotto omaan kehoon kasvoi koko ajan.

Samanaikaisesti mietittiin syömistä. Ensin tavoitteena oli syödä riittävästi ja sitten päästä pikku hiljaa ” normaaliin” syömiseen, eli pois kaiken syömisen miettimiseatä ja punnitsemisesta. Ihan ongelmatontahan se ei ollut, mutta viikottaisissa keskusteluissa valmentajani kanssa sain purkaa ajatuksiani ja pohtia ääneen mikä on tärkeää, esim mahdollisimman hoikkana pysyminen vai energian saaminen treenien kehittämiseen. Jälkimmäinen voitti.

Valmennuksen loppuessa koin kliseisesti olevani uusi minä. Teen penkkiä, kyykkään ja vedän leukoja ja se on mulle nykyään ihan perusjuttua.

Nyt on semmonen meininki, että en treenaa saavuttaakseen jonkun lopputuloksen vaan rakkaudesta lajiin.

ASIAKASPALAUTE - Hanna

ASIAKASPALAUTE - Hanna

"Olen saanut lisää voimaa. Myös mieli on vahvistunut ja sellainen luottamus ja usko omaan tekemiseen on lujittunut."

 

Olen Hanna Savosta, 40-vuotias ja harrastan painonnostoa.

Hakeuduin Power Project etävalmennukseen, kun sellainen alkuvaihe, jolloin kehitystä tulee helposti melkein tekemällä mitä vaan, alkoi olla ohi ja kaipasin selkeää ohjelmaa ja jäsennystä siihen, mitä ja minkä verran salilla kannattaa treenata. Erityisesti koin hankalaksi suunnitella itse yksittäiset treenit järkevästi ja kaipasin myös vaihtelua treeneihin.

Muutaman viikon välein vaihtuvat treeniohjelmat ovat olleet erittäin tehokkaita ja mielekkäitä ja niissä on aina ollut järkevä suunnitelmallisuus. Ohjelmissa on ollut mukavaa vaihtelua ja olen oppinut uusia liikkeitä.
Olen huomannut selvää kehitystä treenipainoissa eli olen saanut lisää voimaa. Myös mieli on vahvistunut ja sellainen luottamus ja usko omaan tekemiseen on lujittunut.

Yksi iso asia on ollut myös se, että painonnosto on kehittynyt, vaikka se on ollut ohjelmissa rajattuna vain tietyille treenikerroille.

Ohjelmissa on ollut hienoa se, että ne ovat olleet tehokkaita ja järkeviä ja ne ovat kehittäneet minua ilman liiallista kuormittamista. Olen ymmärtänyt sen, että saadakseen tuloksia ei kuitenkaan ole viisasta treenata liikaakaan, vaan sopivasti treeniä, lepoa, unta ja ravintoa.

Lähestymistapamme

Me Rebel Liftersillä laitamme aina terveyden etusijalle, ja huolehdimme palautumisestasi ja aineenvaihdunnastasi. Käyttämämme treeniohjelmoinnin ja ravitsemuksen jaksotusmalli tekee valmennettavistamme nopeasti aiempaa vahvempia. Kehittyminen salilla lisää motivaatiota, eikä tekeminen keskity pelkästään ulkonäköön. Kehonkoostumusta muokkaamme armeliaasti, emme pakottamalla. Tarjoamme pysyvyyttä, tasapainoa ja paljon motivaatiota pitkälle aikavälille.

Miksi 4 kuukautta?

Ensimmäisen valmennusjakson pituus on neljä (4) kuukautta. Pysyviä tuloksia syntyy vain pitkäjänteisellä työllä ja kärsivällisyydellä. Neljässä kuukaudessa pystyt käymään läpi kokonaisen treenisyklin, jonka aikana näet huomattavaa parannusta voimatasoissa ja kehonkoostumuksessa. Olemme varmoja, että haluat jatkaa valmennusta myös ensimmäisen neljän kuukauden jälkeen (koska useat muutkin valmennettavamme jatkavat), joten tarjoamme sinulle jatkomahdollisuutta kun ensimmäinen neljän kuukauden valmennusjakso lähestyy loppuaan.

Valmentajasi

Anu Marin

Anu Marin

Viiniä juova ja musaa tekevä liikunta-alan ammattilainen, hyvinvointikirjailija x2

Olen Anu Marin ja olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä vuodesta 2011 saakka *saanko kysyä mihin ihmeeseen vierähti yli 10 vuotta, vaikka oon edelleen 25v??! 😂* Autan asiakkaita rikkomaan tasannevaiheet saliharjoittelussa ja saamaan niin paljon voimaa ja suorituskykyä, että he menevät ihan pähkinöiksi! 🌰

Asiakkaat tulevat valmennuksiini ja koulutuksiini, koska haluavat jotain erilaista.

▷ Voimaa ja suorituskykyä ilman loukkaantumisia kehittävillä ja innostavilla treeniohjelmilla.
▷ Asioita hyvin selitettynä ja perusteltuina.
▷ Valmennusta joka ei käskytä ja rääkkää *kuten nimeltämainitsemattomissa TV-ohjelmissa*, vaan huomioi ihmisen kokonaisuutena.

Ja asiakkaat tulevat myöskin siksi, että olen hiton hyvä, hauska ja osaava tyyppi. ♡ Just saying.

ANUN KOULUTUS

 • Trainer4you: Hyvinvointivalmentaja, 2010, Vuokatti
 • Trainer4you: Kuntosalivalmentaja, 2010, Vuokatti
 • Trainer4you: Personal trainer, 2011, Vuokatti
 • Vuokatin urheiluopisto: Aikuisliikunnan ohjaajan amt, 2011, Vuokatti
 • Tiimiakatemia: Yrittäjän ammattitutkinto / Tulisielut, 2013, Kajaani
 • Poliquin Group: Strength and Wellness Conference 2013, Boston, USA
 • Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014
 • Spartan Gear: Bodyweight ohjaajakoulutus, 2014, Turku
 • SPNL: Kahvakuulaohjaaja 1, 2014, Vierumäki
 • Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015
 • Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015
 • Poliquin Group: Body Composition Training Camp, 2015, Rhode Island, USA
 • Helsingin psykoterapiainstituutti: Mindfulness peruskurssi, 2015, Helsinki
 • SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2015, Helsinki
 • Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015
 • Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016
 • Optimal training seminar & Optimal training seminar -urheilu ja suorituskyky
 • Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op, 2016-2017, Helsingin yliopisto
 • FIHF Ravintovalmentaja, 2017
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot 30 op, 2017-2018, Itä-Suomen yliopisto
 • Terveystieteen perusopinnot 30 op, 2018-2019, Itä-Suomen yliopisto
 • Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA
 • Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.
 • Rebel Lifters Oy:n perustaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen
Heikki Marin

Heikki Marin

Fysioterapeutti (amk), urheiluvalmentaja, voimaharjoitteluvalmentaja (amt), kouluttaja

Olen fysioterapeutti ja työskennellyt useiden vuosien ajan voimaharjoitteluvalmentajana kilpa- ja huippu-urheilun parissa. Työnkuvaani kuuluu fysioterapia, kuntouttava harjoittelu, yksilöity kokonaisvaltainen urheilijavalmennus, luennointi ja kouluttaminen. Valmennettavani ovat saavuttaneet kymmeniä SM-, EM-, MM-tason mitalia yli kymmenessä lajissa maailman laajuisesti alle kolmen vuoden aikana. Omat urheilusaavutukseni yltävät mm. ilman varusteita tehtyihin yli kahdensadan kilon kyykkyihin sekä 285 kg:n maastavetoon. Olen kilpaillut aiemmin voimanoston parissa.

HEIKIN KOULUTUS

 • Metropolia ammattikorkeakoulu: Fysioterapia, 2020-2023
 • Vierumäen Urheiluopisto: Valmentajan ammattitutkinto, 2015-2016
 • Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2013
 • Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 2, 2014
 • Vierumäen urheiluopisto / SVNL: Voimanostovalmentaja taso 1, 2016
 • Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus, 2014
 • FIHF Ravintovalmentaja, 2017
 • Certified Weightlifting Performance Coach (NASM CEU), Wil Fleming, 2017
 • Certified Speed & Agility coach (NASM CEU), Patrich Beith, Lee Taft, 2016
 • Poliquin Group: Acute & Chronic Injury Rehabilitation, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Advance Injury Rehabilitation: Hamstrings & Adductors, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Fat Loss Training Camp, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 3, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 4 , Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Strength and Wellness Conference, 2013, Boston, USA
 • Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium on Exercise Physiology: Focus on High-Intensity Training and Nutrition, 2014
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Combined Endurance and Strength Training for Physical Fitness and Sports Performance: From Science to Practice, 2015
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Biomechanics of Human Movement: Mechanisms and Methods, 2016
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium:  Mechanisms of adaptation to exercise training, 2017
 • Kisakallion urheiluopisto: Third Scientific Conference on Motor Skill Acquisition, 2019
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: olkapää ja hartiarengas, 2018, Turku
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: Alaraaja, 2018, Turku
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: keskivartalo, 2018, Turku
 • AFPT Convention, 2016, Oslo
 • Frans Bosch, Paul Venner, Valmentajaklinikka Spesial, 2016, Helsinki
 • Andy Bolton: Maastavetoseminaari, 2013, Iisalmi
 • Westside barbell -seminaari, 2014, Helsinki
 • MDD Terveyspalvelut: Täydentäviä koulutuksia (mm. hivenaineanalyysin tulkinta), 2014, Helsinki
 • HE Fysio / Terho Heinola: Fascian anatomia ja toiminnan teoria, Helsinki, 2014
 • Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015
 • Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015
 • Vilho Ahola LL, Sanna Eloranta ft: Säästöliekki koulutus, Helsinki 2015
 • Tapio Malinen Ps: Helsingin psykoterapiainstituutti, Stressinhallinta tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon (mindfulness) avulla, Helsinki 2016
 • Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016
 • Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA
 • Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.
 • Optimal Sport Academyn voimaharjoittelun päävalmentajana ja kehittäjä vuosina 2015-2017.
 • Rebel Lifters Oy:n perustaja, toimistusjohtaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen

Power Body Project

Tule mukaan!

Oletko valmis aloittamaan?

Hakemuksesi jälkeen pääset varaamaan maksuttoman konsultaatioajan valmentajan kanssa. Maksuttomassa konsultaatiopuhelussa voit kertoa lisää taustoistasi ja tavoitteistasi valmentajalle. Tämän jälkeen käytte yhdessä läpi millä tavoin valmennus tulisi sinun kohdallasi etenemään. Jos olet sopiva henkilö valmennukseen kutsumme sinut mukaan Power Projectiin. Konsultaatio ei vielä sido sinua mihinkään.

Valmennuksen kuukausihinta on 320/kk. Valmennuksen kesto on neljä kuukautta, jonka jälkeen voitte sopia valmentajan kanssa jatkosta.

Jäitkö miettimään?

Tämä ei ole geneerinen ryhmäohjelma. Yksilöllinen etävalmennus tarjoaa pysyviä muutoksia ajatus- ja toimintamalleihisi. Opetamme sinulle selkeän ja yksilöllisen prosessin, jota seuraamalla saat enemmän tuloksia kuin muissa valmennuksissa. Valmennus tapahtuu aina kahden ihmisen välillä keskinäisessä kanssakäymisessä, ei facebook-ryhmissä tai kylmiä, valmiiksi nauhoitettuja videoita katselemalla.