Haku Rebel Liftersin urheiluvalmennukseen.

*LUE TÄMÄ ENNEN KUIN TÄYTÄT HAKEMUKSEN*

Tämä on hakulomake Rebel Liftersin urheiluvalmennukseen.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, eikä vielä lupaa valmennuspaikkaa. Lähetettyäsi hakemuksen, pääset varaamaan konsultaation nettiajanvarauksestamme. Konsultaatio toteutetaan Zoom-videopuheluna.

(Mikäli et ole varannut konsultaatioaikaa 72 tunnin kuluessa, olemme sinuun yhteydessä varataksemme ajan 30 minuutin maksuttomaan konsultaatioon.)

Maksuttomassa konsultaatiossa keskustelet valmentajan kanssa tavoitteistasi ja siitä, miten autamme sinua saavuttamaan ne. Pääset samalla kysymään eri valmennusvaihtoehdoista ja jos olet sopiva henkilö valmennukseen kutsumme sinut mukaan.

Arvostamme aikaasi yhtä paljon kuin omaamme. Tästä johtuen otamme valmennukseen vain 100 % motivoituneita ja sitoutuneita henkilöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään tavoitteidensa eteen.

Jos haluat parantaa urheilusuoritustasi, kilpailla ilman loukkaantumisia ja kasvattaa suorituskykyä fysiikka- ja ravintovalmennuksen avulla, täytä tämä hakemus!

Hakemus urheiluvalmennukseen Rebel Liftersille

Valmennuspakettien hinnat alkavat noin 200 eurosta kuukaudessa. Kuinka paljon olet valmis satsaamaan rahallisesti tavoitteiden saavuttamiseen?

Minua kiinnostavat (voit valita useamman)...