fbpx

Haku Rebel Liftersin valmennuksiin!

*LUE TÄMÄ ENNEN KUIN TÄYTÄT HAKEMUKSEN*

Tämä on lomake Rebel Liftersin personal training yksilövalmennuksiin. Voit täyttää lomakkeen olitpa kiinnostunut lähi- tai etävalmennuksesta. 

Lähetettyäsi lomakkeen, pääset varaamaan ajan valmennustarpeen kartoitukseen nettiajanvarauksestamme. Valmennustarpeen kartoitus voidaan toteuttaa lähitapaamisena Rebel Liftersillä tai Zoom-videotapaamisena toiveesi mukaan.

Lomakkeen täyttäminen tai valmennuskartoituksen varaaminen ei sido sinua mihinkään. Voit siis täysin riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme ja tutustumaan kuntosaliimme Helsingin Metsälässä.

(Mikäli et ole varannut valmennustarpeen kartoitusta nettiajanvarauksestamme 72 tunnin kuluessa, olemme sinuun yhteydessä varataksemme ajan puhelimitse.)

Maksuttomassa valmennustarpeen kartoituksessa keskustelet valmentajan kanssa tavoitteistasi ja toiveistasi valmennuksen suhteen. Suunnitellaan yhdessä sinua parhaiten palveleva valmennusjakso!

Jos olet valmis rikkomaan tasannevaiheet, tukemaan palautumista, saamaan lisää energiaa ja tuplaamaan voimatasot, täytä tämä hakemus! Hakemuksen kautta lähetettyjä tietoja ei käytetä markkinointiin tai mainontaan.

Varaa ilmainen kartoitustapaaminen personal trainer Helsinki Metsälä

Olen kiinnostunut (voit valita useamman)*