Haku Rebel Liftersin valmennuksiin!

*LUE TÄMÄ ENNEN KUIN TÄYTÄT HAKEMUKSEN*

Tämä on hakulomake Rebel Liftersin yksilö- ja parivalmennuksiin. Voit täyttää hakemuksen olitpa kiinnostunut lähi- tai etävalmennuksesta.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, eikä vielä lupaa valmennuspaikkaa. Lähetettyäsi hakemuksen, pääset varaamaan konsultaation nettiajanvarauksestamme. Konsultaatio toteutetaan Zoom-videopuheluna.

(Mikäli et ole varannut konsultaatioaikaa 72 tunnin kuluessa, olemme sinuun yhteydessä varataksemme ajan 30 minuutin maksuttomaan konsultaatioon.)

Maksuttomassa konsultaatiossa keskustelet valmentajan kanssa tavoitteistasi ja siitä, miten autamme sinua saavuttamaan ne. Pääset samalla kysymään eri valmennusvaihtoehdoista. Jos olet sopiva henkilö valmennukseen kutsumme sinut mukaan.

Arvostamme aikaasi yhtä paljon kuin omaamme. Tästä johtuen otamme valmennukseen vain 100 % motivoituneita ja sitoutuneita henkilöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään tavoitteidensa eteen. Asenne on tärkein.

Jos olet valmis rikkomaan tasannevaiheet ja tuplaamaan voimatasot, täytä tämä hakemus!

Valmennushakemus Rebel Liftersille

Valmennuspakettien hinnat alkavat noin 250 eurosta kuukaudessa. Kuinka paljon olet valmis satsaamaan rahallisesti tavoitteiden saavuttamiseen?

Olen kiinnostunut seuraavista valmennusvaihtoehdoista (voit valita useamman)...