Marin Sport Performance urheiluvalmentaja -level 1

Marin Sport Performance urheiluvalmentaja -level 1 koulutuksen tärkein tavoite on saada sinut ymmärtämään miten turvallinen, tehokas ja tuloksekas harjoittelusuunnitelma ja periodisointi rakennetaan, ja kuinka rakennat oikeaoppiset liikemalliprogressiot.

Opit luomaan mahdollisimman optimaalisia treeniohjelmia aloittelijasta kilpaurheilijaan.

Marin Sport Performance urheiluvalmentaja -level 2

Marin Sport Performance urheiluvalmentaja -level 2 koulutuksessa syvennetään level 1 koulutuksessa hankittuja tietoja. Saat käyttöösi myös paljon uusia työkaluja, joilla parantaa suorituskykyä ja palautumista. Kykenet tekemään pitkän tähtäimen harjoittelusuunnitelman ja treeniohjelmoinnin lajispesifisti aina huippu-urheilijoihin saakka. 

Marin Sport Performance urheiluvalmentaja -level 3

Koulutusten kolmannessa ja viimeisessä osassa kerätään kasaan kaikki kovin tietämys ohjelmoinnista ja periodisoinnista aina pohjamutaa myöten. Koulutus yhdistää myös osallistujien kovaa ammattitaitoa sekä eri lajien osaamista. Mukana on uusia kilpa- ja huippu-urheiluun soveltuvia kovan luokan vinkkejä ohjelmoinnin ja ohjaamisen tueksi.

Rebel Lifters Academy etäkoulutus

Rebel Lifters Academy on täysin etänä toteutettava koulutus valmentajille ja personal trainereille.

Koulutuksessa opit perusteet urheiluvalmennuksesta, treeniohjelmoinnista, periodisoinnista, suorituskykyä kasvattavasta ravinnosta, valmennuksen vuorovaikutuksesta. Lisäksi näet Rebel Liftersillä käytetyt valmennusprosessit.