Kyykyn tekniikka ja Marin metodi. Näin opit kyykäämään!

- helmi 26, 2020Treeni0 Kommenttia

Kuinka nostaa enemmän, paremmin ja turvallisemmin? Onko kyykyn tekniikka edelleen hakusessa, pitkästä treenitaustasta huolimatta?

Tältä videolta löydät vastaukset eteen kaatuvaan kyykkyyn ja pyöristevään selkään. Lisäksi opit oikean kyykkytekniikan ja liikemalliprogression kahden jalan kyykyn kehittämiseen.

Videolla esitetyt kyykyn erilaiset variaatio nopeuttavat oppimista ja parantavat palautumista harjoituksista.

Katso alla oleva video ja opi lisää! Videolla urheiluvalmentaja Heikki Marin opettaa useita erilaisia lähestymistapoja vahvan kyykyn rakentamiseen.

Kyykyn liikemalliprogressio

Oletko kiinnostunut voiman kehittämisestä ja tavoitteellisesta treenaamisesta? Valmennuksemme löydät täältä: www.rebellifters.fi/valmennukset/

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

INSTAGRAM

8 hours ago

Rebel Lifters

Tänään aletaan pelastaa gainsseja kotivankiloissa, koska Home Jail Training ensimmäiset treeniohjelmat ovat nähtävissä NYT meidän valmennusalustalla.

Ollaan koko viikko tehty ton näkösinä, tekohymy naamalla, hommia tän valmennuksen synnyttämiseksi. 😬

No vitut olla. 😂 Vähän niinku synnytyksessäkin (vaikken oo koskaan kokenut moista), niin kyllä tässä on saanut naama punasena kuulkaas pungertaa.

Mutta kuulkaas lopussa kiitos seisoo ja voidaan todeta, että voi hyvät hyssykät minkälainen söpöliini sieltä nyt sitten tulikaan. Eiku... Siis aivan helevetin kova verkkovalmennus. Siin on kaikki samassa paketissa:

1️⃣ VOIMATREENIT
2️⃣ RÄJÄHTÄVYYSTREENIT
3️⃣ KESTÄVYYSTREENIT

Tällä paketilla aktiivitreenaaja pelastaa vaivalla hankitut gainssit myös kotiolosuhteissa. Ja ohjelmoinnissa on luonnollisesti hyödynnetty meidän osaamista urheiluvalmennuksen puolelta eli mitään hilavitkutuksia ei ole luvassa.

Mutta tällasta tää vankilaelämä tällä hetkellä. Sitä vaan odottaa ulospääsyä. Sinä aikana voi vaikka treenata kunnolla.

Paina peukkua jos olet aloittanut jo kotitreenit meidän tai jonkun muun ohjeilla? 👍

👉https://www.rebellifters.fi/tuote/home-jail-training-kotitreeniohjelma/
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa