Marin Sport Performance -level 1

Suorituskyky- ja urheiluvalmennuskoulutus.

Marin Sport Performance -level 1

Ensimmäinen ryhmä myytiin loppuun. Loka-marraskuun koulutukseen ilmoittautuminen on nyt auki. Ole nopea jotta ehdit mukaan!

Valtavasti kiitosta ja osallistujilta arvosanan 4.92 / 5.00 saaneet urheiluvalmennuskoulutuksemme saavat jatkoa, kun Marin Sport Performance -level 1 järjestetään Helsingissä syyskuussa 2018.

Kahden työn- ja teoriantäyteisen viikonlopun aikana suoritat syväluotauksen niihin oppeihin, joita olemme kerryttäneet vuosien saatossa huippuvalmentajien opeissa Suomessa ja maailmalla, ja auttaneet kymmeniä urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa.

Seminaarin ylivoimaisesti tärkein tavoite on saada sinut ymmärtämään miten turvallinen, tehokas ja tuloksekas harjoittelusuunnitelma rakennetaan. Käymme läpi liikemalliprogressioiden käyttämisen harjoittelussa ja sen kuinka luot rakenteellisen tasapainon jakson, joka ennaltaehkäisee loukkaantumisia, poistaa puolieroja ja muodostaa vankan pohjan mille tahansa harjoittelulle. Kun ymmärrät asiat syvällisesti, kykenet luomaan mahdollisimman optimaalisia treeniohjelmia olosuhteissa, joissa kompromissien tekeminen on jokapäiväistä.

Koulutuksessa opit periodisoinnin pääperiaatteet ja -rakenteet, ja opit käyttämään niitä tehokkaasti. Opit systemaattisen ja kaavamaisen tavan treeniohjelmien tekemiseen. Tämä mahdollistaa sen, että treeniohjelmien tekeminen on ajankäytöllisesti erittäin tehokasta vaikka teet tavoitteen mukaisia ja yksilöllisiä treeniohjelmia. Ohjelmointia ei kannata rakentaa ”arpakoneen” varaan, jossa liikkeitä heitellään ohjelmiin tuntemuksen mukaan. Tätä ohjelmointimallia et saa tai löydä mistään muualta Suomesta.

Käymme läpi parhaat lämmittelykeinot ja liikkeiden turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat. 

Marin Sport Performance -level 1 päätteeksi ymmärrät miten ihmisen yksilöllisyys otetaan huomioon sekä vasta-alkajilla, että edistyneemmilläkin. Vietämme yhteensä neljä päivää teorian ja käytännön parissa. Koulutuskokonaisuuden jälkeen ymmärrät treeniohjelmoinnin ja -periodisoinnin tärkeimmät periaatteet, voit suunnitella tehokkaita treeniohjelmia ja saada itsellesi ja valmennettavillesi enemmän ja parempia tuloksia.

Saat käyttöösi voimavalmentaja Heikki Marinin parhaat opit, joiden avulla eri lajien urheilijat saavuttivat yli kuusikymmentä SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia neljässätoista eri lajissa yksinään vuosina 2014-17. Heikki on pohjoismaiden neljäs Poliquin International Certification Program (PICP) level 4 valmentaja.

Seminaariin ovat tervetulleita sekä ammatinharjoittajat että aiheesta muuten kiinnostuneet innokkaat.

Tämä koulutus sisältää paljon muutakin kuin luennointia!

Olemme rakentaneet koulutuksesta niin hyvän kuin suinkin osaamme. Haluamme, että saat mahdollisimman paljon oppeja käytännön treeniohjelmointiin ja mahdolliseen asiakastyöhön. Koulutuksessa saat runsaasti hands-on -opetusta ja tästä syystä osallistujamäärä on erittäin rajoitettu. Emme siis tyydy pelkkään luennointiin ja teoriatiedon pänttäämiseen, vaan viemme asiat käytäntöön. Tavoitteenamme on tehdä koulutuksen käyneistä huippuosaajia niin ohjelmoinnin kuin liiketekniikoiden saralla.

Rajoitettu osallistujamäärä takaa sen, että pääset kysymään juuri sinulle tärkeät kysymykset ja voimme perehtyä koulutuksen aihealueisiin niiden lajien näkökulmista joita itse ohjaat tai harrastat. Koulutuksessa saat palautetta omasta treeniohjelmoinnistasi (teet koulutuksessa treeniohjelman valitsemallesi asiakasryhmälle tai urheilulajiin) ja kerromme kuinka voit tehdä ohjelmoinnista vieläkin parempaa, johdonmukaisempaa ja tuloksekkaampaa. Tällaista pakettia et tule saamaan mistään muualta.

Katso kurssilaisten ajatuksia Marin Sport Performance level 1 -koulutuksesta ja tsekkaa millainen oli neljännen kurssipäivän demotreeni. Meillä on koulutuksissa aina hyvä fiilis ja saat mukaan paljon uutta oppia!

Aikataulu ja viikonloppujen sisältö

Seminaarin kesto on yhteensä kaksi viikonloppua ja pitopaikkana toimii Rebel Lifters Helsinki (Niittyläntie 2, 00620 Helsinki). Koulutuksen vetää Rebel Liftersin voimaharjoitteluvalmentaja ja perustaja Heikki Marin. Alla tarkempi alustava ohjelma. Päivät sisältävät paljon teoriaa ja käytäntöä treenin ja ohjelmansuunnittelun suhteen sekä kysy & vastaa -osuuksia.

Viikonloppujen ajankohdat 27.-28.10. ja 24.-25.11.2018

Seuraavan kussin ajankohta julkaistaan myöhemmin!

Viikonloppu 1 – Päivä 1 

10.00 – 10.30: Esittelyt, materiaalin jako, muut yleiset asiat

10.30 – 11.00: termistö

11.00 – 13.00: kyykky, eri variaatiot & progressio

13.00 – 14.00: lounas

14.00 – 16.00: maastaveto, punnerrukset, vedot

16.00 – 16.30: liikemmalliprogressiot

16.30 – 17:30: lämmittelyt

17.30 – 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu 1 – Päivä 2

10.00 – 12.00: reps, sets, tempo, rest, voiman eri alueet, vuoroparit

12.00 – 13.00: treeni

13.00 – 14.00: lounas

14.00 – 14.30: treeniohjelman läpikäynti

14.30 – 15.30: loading patterns

15.30 – 16.30: ohjelman suunnitelua käytännössä

16.30 – 17.00: Q&A

17.00 – 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu 2 – Päivä 1

10.00 – 10.30: kertaus edellisen viikonlopun asioista (ohjelmien palautus)

10.30 – 12.00: treenaajan lähtötilanteen huomioiminen + resurssit, tavoitteet (sukupuoli, ikä)

12.00 – 13.00: treeni

13.00 – 14.00: lounas

14.00 – 15.00 treenijaot + kevennykset

15.00 – 16.30: rakenteellinen tasapaino, teoria&käytäntö + treeni

16.30 – 17.00: Q&A

17.00 – 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu 2 – Päivä 2

10.00 – 12.00: periodisointi, perusteet + hifi (case esimerkit 5 kpl)

12.00 – 13.00: lounas

13.00 – 14.00: omatoimista ohjelman suunnittelua

14.00 – 15.00: treeni

15.00 – 16.00: ohjelmien läpikäynti

16.00 – 17.00: Q&A (sertifikaattien jako)

17.00 – 18.00: päivän päättäminen

Early bird hinta!

Normaalisti 899 e. Early bird hinta voimassa 19.8. klo 23.59 saakka.

Syksyn ensimmäinen koulutus myytiin loppuun, joten avasimme toisen ryhmän loka-marraskuulle! Vielä ehdit mukaan, joten ole nopea ja ilmoittaudu NYT!

Haluatko maksun useammassa erässä? Lähetä sähköpostia meille!

8 + 6 =

Ketä olemme valmentaneet?

Urheilijamme ovat saavuttaneet yli kuusikymmentä SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia neljässätoista eri lajissa yksinään vuosina 2014-17. Me tiedämme miten menestyjiä tehdään ja miten myös sinä voit ottaa vastaan yhä haastavampia valmennusasiakkaita.

Palautteita aiemmista koulutuksista

Tämä seminaari antoi paljon uusia ulottuvuuksia kunto- ja terveysliikkujien kanssa toimimiseen. Seminaarin aineisto oli laajaa, ja asiat käsiteltiin tarvittaessa hyvinkin yksityiskohtaisesti läpi. Kysymyksiin vastattiin ja asioita havainnollistettiin todella hyvin. Yksittäisistä seminaarin asioista Marin metodi on liikemallipohjaisena ajatteluna tuonut todella paljon lisää työkaluja jokapäiväiseen valmentamiseen. Käytännön tehtävät toivat myös tervetulleen tavan oppia tämäntyyliseen koulutukseen, jossa uutta asiaa on paljon ja sen sisäistäminen vaatii myös itsenäistä työskentelyä.

Suosittelen tätä seminaaria ehdottomasti kaikille terveys- ja kuntoliikkujien kanssa työskenteleville valmentajille ja ohjaajille

Matias Nikula

Voimavalmentaja & personal trainer

Olen osallistunut viiteen Heikin pitämään seminaariin. Kaikki ovat olleet erittäin korkeatasoisia, ja mikä tärkeintä, tarjonneet erinomaiset työkalut joiden avulla uudet opit voi viedä helposti käytäntöön niin aloittelijalle kuin huippu-urheilijalle. Tällä hetkellä parasta koulutusta mitä Suomessa on saatavilla! Vahva suositus, ja osallistun jatkossakin Heikin koulutuksiin.Joona Keränen

Lappeenranta

”Asiaa tulee paljon ja tiukassa tahdissa. Opitun sisäistämistä auttoi huomattavasti kollegoiden vertaistuki. Ei ole montaa tilaisuutta tarjolla, jossa parikymmentä alan toimijaa pohtii yhdessä keinoja tuottaa asiakkailleen parempia tuloksia. Sitä oppia ei kirjoista saa!

Teorian tukena käytetyt käytännön esimerkit ovat kulkeutuneet suodatettuna omaan valmennustyöhöni. Koulutus ei siis ole vain taas yksi diplomi seinällä, vaan siitä on käytännön hyötyä, joka maksaa itsensä takaisin. Suosittelen ehdottomasti!

Itse koin parhaana koulutuksessa avoimen asenteen, sen että kukaan ei väittänyt osaavansa jo kaiken ja antavansa valmiita vastauksia. Ei ole olemassa yhtä totuutta, mutta on olemassa hieman parempia totuuksia ja niillä saa parempia tuloksia. Olen saanut selvää käytännön hyötyä omaan valmennustyöhöni, suosittelen ehdottomasti. Koskaan et ole valmis, mutta oppimalla uutta olet aina valmiimpi.”

Marko Vähäkangas

www.valmentajasi.com

Ota yhteyttä!

Jäikö sinulle vielä kysyttävää ammattilaisille suunnatuista urheiluvalmennuskoulutuksista? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen heikki@rebellifters.fi.