Marin Sport Performance -valmentaja level 1

Suorituskyky- ja urheiluvalmentajakoulutus.

Marin Sport Performance -valmentajakoulutus level 1

Seuraava MSP level 1 koulutus järjestetään 26.-27.8. ja 23.-24.9.2023! Liity uutiskirjelistalle alla olevasta painikkeesta ja saat tiedon kun tarkat päivämäärät ovat julki.

Mikäli haluat ostaa koulutuksen esimerkiksi kuntokeskuksesi henkilökunnalle, kysy tarjousta heikki(at)rebellifters.fi.

Valtavasti kiitosta ja osallistujilta arvosanan 4.92 / 5.00 saanut valmentajakoulutus saa jatkoa, kun Marin Sport Performance -level 1 järjestetään Helsingissä alkuvuodesta 2022.

Tuntuuko siltä, että personal training tai valmentajakoulutuksen jälkeen jäi paljon kysymyksiä treeniohjelman suunnittelusta. Ehkä koet olevasi hukassa sen suhteen miten eri ominaisuuksien treenaamista yhdistellään ja kuinka treeniohjelmat tukisivat toisiaan jatkumona. Tiedät ettei useimmille asiakkaille voi suoraan laittaa kyykkyä tai maastavetoa ohjelmaan, mutta et ole varma miten isoja liikkeitä voisi lähestyä turvallisesti.

Kahden työn- ja teoriantäyteisen viikonlopun aikana suoritat syväluotauksen niihin oppeihin, joita olemme kerryttäneet vuosien saatossa huippuvalmentajien opeissa Suomessa ja maailmalla, ja auttaneet kymmeniä urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa.

Marin Sport Performance urheiluvalmentajakoulutus auttaa sinua ymmärtämään miten turvallinen, tehokas ja tuloksekas harjoittelusuunnitelma rakennetaan, ja kuinka kuinka siirryt terapeuttisesta harjoittelusta kohti voima- ja suorituskykytreeniä.

Käymme läpi liikemalliprogressioiden käyttämisen harjoittelussa ja sen kuinka luot rakenteellisen tasapainon jakson, joka ennaltaehkäisee loukkaantumisia, poistaa puolieroja ja muodostaa vankan pohjan mille tahansa harjoittelulle. Kun ymmärrät asiat syvällisesti, kykenet luomaan mahdollisimman optimaalisia treeniohjelmia olosuhteissa, joissa kompromissien tekeminen on jokapäiväistä.

Lisäksi opit energiantuottomekanismien teorian (anaerobinen ja aerobinen) ja opit kuinka ohjelmoit esimerkiksi periodisointiin suunnitellut intervallitreenit alaktiselle ja laktiselle alueelle.

Koulutuksessa opit periodisoinnin pääperiaatteet ja -rakenteet, ja opit käyttämään niitä tehokkaasti. Opit systemaattisen ja kaavamaisen tavan treeniohjelmien tekemiseen. Tämä mahdollistaa sen, että treeniohjelmien tekeminen on ajankäytöllisesti erittäin tehokasta vaikka teet tavoitteen mukaisia ja yksilöllisiä treeniohjelmia. Ohjelmointia ei kannata rakentaa ”arpakoneen” varaan, jossa liikkeitä heitellään ohjelmiin tuntemuksen mukaan. Tätä ohjelmointimallia et saa tai löydä mistään muualta.

Käymme läpi parhaat lämmittelykeinot ja liikkeiden turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat ja laajennemme sinun liikepankkia eri tilanteiden varalle. Opit hyödyntämään tilanteeseen parhaita liikevariaatioita ongelmatilanteissa ja ohjattavan sen hetkisen osaamisen mukaan.

Marin Sport Performance -level 1 päätteeksi ymmärrät miten ihmisen yksilöllisyys otetaan huomioon sekä vasta-alkajilla, että edistyneemmilläkin. Vietämme yhteensä neljä päivää teorian ja käytännön parissa. Koulutuskokonaisuuden jälkeen ymmärrät treeniohjelmoinnin ja -periodisoinnin tärkeimmät periaatteet, voit suunnitella tehokkaita treeniohjelmia ja saada itsellesi ja valmennettavillesi enemmän ja parempia tuloksia.

Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja pääset kuulemaan muiden valmentajien ja personal trainereiden ajatuksia.

Saat käyttöösi voimavalmentaja Heikki Marinin parhaat opit, joiden avulla eri lajien urheilijat saavuttivat yli seitsemänkymmentä SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia neljässätoista eri lajissa yksinään vuosina 2014-18.

Seminaariin ovat tervetulleita sekä ammatinharjoittajat että aiheesta muuten kiinnostuneet innokkaat, joilla on hyvä pohja tietämys harjoittelusta.

Annan koulutukselle viisi tähteä. Suosittelen koulutusta kaikille voimavalmentajille ja fysiikkakoutseille, sekä varsinkin kaikille niille, jotka kuvittelevat tietävänsä voimavalmennuksesta jotakin.

Anssi Liimatta

Ana-Sport hieronta ja valmennus

Katso kurssilaisten mietteet koulutuksesta alta:

Tämä koulutus sisältää paljon muutakin kuin luennointia!

Olemme rakentaneet koulutuksesta niin hyvän kuin suinkin osaamme. Haluamme, että saat mahdollisimman paljon oppeja käytännön treeniohjelmointiin ja mahdolliseen asiakastyöhön. Koulutuksessa saat runsaasti hands-on -opetusta ja tästä syystä osallistujamäärä on erittäin rajoitettu. Emme siis tyydy pelkkään luennointiin ja teoriatiedon pänttäämiseen, vaan viemme asiat käytäntöön. Tavoitteenamme on tehdä koulutuksen käyneistä huippuosaajia niin ohjelmoinnin kuin liiketekniikoiden saralla.

Rajoitettu osallistujamäärä takaa sen, että pääset kysymään juuri sinulle tärkeät kysymykset ja voimme perehtyä koulutuksen aihealueisiin niiden lajien näkökulmista joita itse ohjaat tai harrastat. Koulutuksessa saat palautetta omasta treeniohjelmoinnistasi (teet koulutuksessa treeniohjelman valitsemallesi asiakasryhmälle tai urheilulajiin) ja kerromme kuinka voit tehdä ohjelmoinnista vieläkin parempaa, johdonmukaisempaa ja tuloksekkaampaa. Tällaista pakettia et tule saamaan mistään muualta.

Katso kurssilaisten ajatuksia Marin Sport Performance level 1 -urheiluvalmentajakoulutuksesta ja tsekkaa millainen oli neljännen kurssipäivän demotreeni. Meillä on koulutuksissa aina hyvä fiilis ja saat mukaan paljon uutta oppia!

Urheiluvalmentajakoulutus – Aikataulu ja viikonloppujen sisältö

Urheiluvalmentajakoulutus kestää yhteensä kaksi viikonloppua ja pitopaikkana toimii Rebel Lifters Helsinki (Niittyläntie 2, 00620 Helsinki). Koulutuksen vetää Rebel Liftersin voimaharjoitteluvalmentaja ja perustaja Heikki Marin. Alla tarkempi alustava ohjelma. Päivät sisältävät paljon teoriaa ja käytäntöä treenin ja ohjelmansuunnittelun suhteen sekä kysy & vastaa -osuuksia.

Seuraava koulutus järjestetään 26.-27.8. ja 23.-24.9.2023!

Seuraavan kussin ajankohta julkaistaan myöhemmin!

Viikonloppu 1 – Päivä 1 

10.00 – 10.30: Esittelyt, materiaalin jako, muut yleiset asiat

10.30 – 11.00: termistö

11.00 – 13.00: kyykky, eri variaatiot & progressio

13.00 – 14.00: lounas

14.00 – 16.00: maastaveto, punnerrukset, vedot

16.00 – 16.30: liikemalliprogressiot

16.30 – 17:30: lämmittelyt

17.30 – 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu 1 – Päivä 2

10.00 – 12.00: reps, sets, tempo, rest, voiman eri alueet, vuoroparit

12.00 – 13.00: treeni

13.00 – 14.00: lounas

14.00 – 14.30: treeniohjelman läpikäynti

14.30 – 15.30: loading patterns

15.30. – 15.45 tauko

15.45 – 16.30: ohjelman suunnitelua käytännössä

16.30 – 17.00: Q&A

17.00 – 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu 2 – Päivä 1

10.00 – 10.30: kertaus edellisen viikonlopun asioista

10.30 – 12.00: energiantuottomekanismien teoria (anaerobinen ja aerobinen), energiantuottotreenit ohjelmoinnissa

12.00 – 13.00: treeni

13.00 – 14.00: lounas

14.00 – 15.00: treenijaot + kevennykset

15.00 – 15.15: tauko

15.05 – 16.30: rakenteellinen tasapaino, teoria & käytäntö, kuinka siirtyä terapeuttisesta harjoittelusta suorituskykytreeniin

16.30 – 17.00: Q&A

17.00 – 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu 2 – Päivä 2

10.00 – 12.00: periodisointi, perusteet + hifi (case esimerkit 5 kpl)

12.00 – 13.00: treeni

12.00 – 13.00: lounas

13.00 – 14.30: treeniohjelmien suunnittelua

14.30 – 14.45: tauko

14.45 – 16.00: treeniohjelmien suunnittelua ja läpikäyntiä

16.00 – 17.00: Q&A (sertifikaattien jako)

17.00 – 18.00: päivän päättäminen

Katso videolta sisällön tarkempi kuvaus!

Haluatko maksun useammassa erässä? Haluatko lisätietoa tai et tiedä mikä koulutus sopisi sinulle parhaiten. Lähetä sähköpostia meille! Jos haluat meidän soittavan sinulle, niin lisääthän puhelinnumerosi.

10 + 2 =

Vahva teoreettinen pohja yhdistettynä käytännöllisyyteen. Oppeja on helposti vietävissä laajasti käytäntöön. Heikin esitystapa on selkeä ja asiantunteva. 5/5. 

Petri Nummivuori

Ammattivalmentaja ja Personal Trainer

Pidin erityisesti periodisointiin liittyvistä osioista. Nyt voin tehdä kaikille asiakkaille pidemmän aikavälin suunnitelman, eikä tosiaan tarvitse käyttää arpakonetta. Suosittelen tätä kaikille valmentajille ja personal trainereille. 5/5.

Kurssin osallistuja

Ketä olemme valmentaneet?

Urheilijamme ovat saavuttaneet yli 70 SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia neljässätoista eri lajissa yksinään vuosina 2014-17. Me tiedämme miten menestyjiä tehdään ja miten myös sinä voit ottaa vastaan yhä haastavampia valmennusasiakkaita.

Palautteita ja kuvia aiemmista koulutuksista

Tämä seminaari antoi paljon uusia ulottuvuuksia kunto- ja terveysliikkujien kanssa toimimiseen. Seminaarin aineisto oli laajaa, ja asiat käsiteltiin tarvittaessa hyvinkin yksityiskohtaisesti läpi. Kysymyksiin vastattiin ja asioita havainnollistettiin todella hyvin. Yksittäisistä seminaarin asioista Marin metodi on liikemallipohjaisena ajatteluna tuonut todella paljon lisää työkaluja jokapäiväiseen valmentamiseen. Käytännön tehtävät toivat myös tervetulleen tavan oppia tämäntyyliseen koulutukseen, jossa uutta asiaa on paljon ja sen sisäistäminen vaatii myös itsenäistä työskentelyä.

Suosittelen tätä seminaaria ehdottomasti kaikille terveys- ja kuntoliikkujien kanssa työskenteleville valmentajille ja ohjaajille

Matias Nikula

Voimavalmentaja & personal trainer

Olen osallistunut viiteen Heikin pitämään seminaariin. Kaikki ovat olleet erittäin korkeatasoisia, ja mikä tärkeintä, tarjonneet erinomaiset työkalut joiden avulla uudet opit voi viedä helposti käytäntöön niin aloittelijalle kuin huippu-urheilijalle. Tällä hetkellä parasta koulutusta mitä Suomessa on saatavilla! Vahva suositus, ja osallistun jatkossakin Heikin koulutuksiin.
Joona Keränen

Lappeenranta

Ota yhteyttä!

Jäikö sinulle vielä kysyttävää ammattilaisille suunnatuista urheiluvalmennuskoulutuksista? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen heikki@rebellifters.fi.