Varaa kokeilutunti nyt!

Testaa treenejä maksutta!

cross training ja strongman tunnilla!

Mitä voit odottaa?

Tervetuloa maksuttomalle testitunnille Rebel Liftersille Helsingin Metsälään! Maksuttomat Strongthey -ryhmätreenit voit varata ajanvarauskalenterista ja saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Ei sisällä bullshittiä, sitoutumisia jatkotilauksiin, vaan hikistä treeniä hyvässä porukassa. Katso lisätietoa alta.

MITÄ ON STRONGTHEY HARJOITTELU?

Tunnilla hyödynnämme korkeaintensiteettistä Strongman / Strongwoman ja Cross Training -harjoittelua. Tätä treenimuotoa olemme vuosien ajan hyödyntäneet huippu-urheilijoiden kuntovalmennuksessa.

Rebel Liftersin ryhmätreeneissä etenemme selkeän ja progressiivisen harjoittelusuunnitelman mukaan, aivan kuten urheilijatkin. Meillä et siis tee päättömiä mättötreenejä, ja ala kärsiä ylirasituksesta ja kiputiloista. Treeniohjelmasi suunnittelee liikunta-alan ammattilaiset, ei pikakurssin käyneet ohjaajat.

KENELLE STRONGTHEY -RYHMÄTREENIT SOVELTUVAT?

Metodit soveltuvat perustreenaajalle, sillä treenikuormitusta voidaan helposti muokata kuntotasoon sopivaksi ja treeniliikkeet ja –tekniikat ovat turvallisia suorittaa niin aloittelijan kuin kokeneemmankin harjoittelijan.

Strongthey -tunti on myös varma valinta sinulle, jolla on myös vähemmän kokemusta saliharjoittelusta tai ryhmätreeneistä. 

MITÄ TREENEISSÄ TEHDÄÄN?

Tunnin alussa kerromme harjoittelusta ja teemme ohjatun lämmittelyn. Lämmittelyssä teemme aktivoivia liikkeitä, ja liikkuvuutta ja liikehallintaa parantavia liikkeitä. Lopuksi herättelemme hermostoa nopeatempoisemmilla suoritteilla.

Treeniosuuden aluksi käymme läpi liikkeet ja niiden suoritustekniikat. Tämän jälkeen siirrymme itse treeniin. Treenissä käytämme kuntopalloja, battle-köysiä, säkinkantoja, kelkantyöntöjä ja -vetoja, tukkipunnerruksia, kahvakuulaharjoitteita, kehonpainoharjoitteita, hyppyjä ja ketteryysharjoitteita. 

SIJAINTI

Rebel Lifters -valmennuskeskus sijaitsee Helsingin Metsälässä, aivan Pohjois-Pasilan, Käpylän ja Maunulan lähistöllä. Meille pääset helposti linja-autolla tai junalla (Käpylän juna-asema n. 600m). Ilmaisia parkkipaikkoja löydät salin pihasta ja kadun varresta.

Osoitteemme on Niittyläntie 2 B 204, 00620 Helsinki. Sali on rakennuksen 2. kerroksessa.

RYHMÄTREENIEN KESTO

Strongthey -ryhmätreenit kestävät 55 minuuttia. Tunti sisältää ohjatun alkulämmittelyn ja hikisen treeniosuuden. Varaathan noin 10 minuuttia vaatteiden vaihtoon ennen tunnin alkua.

q

MUUTA HUOMIOITAVAA

Emme ole yleinen sali, vaan salillamme treenaavat vain valmennettavat. Meillä ei siis ole yleisten salien ruuhkaa. Ryhmäkoko on viisi henkeä. Koronavirustilanteen vuoksi huomioi kuitenkin seuraavat asiat:

1. Pese kädet huolellisesti kun saavut salille ja lähtiessäsi salilta.
2. Pidä turvavälit muihin treenaajiin ja valmentajiin.
3. Pyyhi tangot, käsipainot, penkit ym. välineet käytön jälkeen.
4. Älä tule salille jos tunnet itsesi sairaaksi. Voit peruuttaa tunnin nettiajanvarauksen kautta.

Varaa testitreeni treenikalenterista!

  1. Klikkaa alla olevaa painiketta.
  2. Etsi seuraava vapaa aika kalenterista.
  3. Kun löydät sopivan treeniajan, paina ”Varaa aika”.
  4. Rekisteröidy käyttäjäksi Facebookilla tai sähköpostilla.
  5. Viimeistele ajanvaraus ja saat sähköpostiin vahvistuksen varauksesta.

Ajanvarausta tehdessäsi ET sitoudu jatkotilauksiin tai muihin höpsötyksiin. Maksuton testitunti on aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Tapaa valmentajasi!

Anu Marin

Anu Marin

rebellifters.fi

Hei! Olen Anu Marin! Olen yrittäjä, ja voimaharjoittelu- ja ravintovalmentaja Helsingistä.

Työssäni autan tavoite- ja tulosorientoituneita treenaajia selättämään treenaamisen tasannevaiheet, kehittämään voimaa ja saavuttamaan urheilullisen ulkonäön.

Autan myös kilpa- ja huippu-urheilijoita saavuttamaan suorituskykynsä huipun ravitsemuksen ja oheisharjoittelun avulla. Valmentajan olen toiminut vuodesta 2011 lähtien ja onpa matkan varrella tullut kirjoitettua kaksi tietokirjaakin.

Heikki Marin

Heikki Marin

rebellifters.fi

Nimeni on Heikki Marin. Olen Rebel Liftersin toinen yrittäjä ja urheiluvalmentaja Helsingistä.

Työssäni olen auttanut kymmeniä SM-, EM-, MM- ja Olympiaurheilijoita kohti parempia sijoituksia. Työni koostuukin pääosin urheilijoiden treenauttamisesta. Tämän lisäksi koulutan personal trainereita ja fysioterapeutteja urheiluvalmennuksen ja periodisoinnin saloihin.

Valmennuksen parissa olen työskennellyt vuodesta 2012 lähtien.

Hanna Nyyssönen

Hanna Nyyssönen

rebellifters.fi

Hei! Olen Hanna Nyyssönen, tuttavallisemmin Hansu. Olen Rebel Liftersin urheiluvalmentaja Helsingistä. Olen toiminut valmentajana vuodesta 2013 lähtien.

Useiden vuosien valmennustyö onkin antanut vahvan osaamisen erilaisista ja -tasoisista valmennettavista. Olen aiemmin harrastanut kilpatasolla hiihtoa, ringetteä ja salibandya ja ehkä myös oman taustani takia olen erittäin kiinnostunut urheilusta. Monipuolinen kiinnostus eri lajeja kohtaan on etu valmennettavien kanssa työskennellessä. Asiakkaat ovatkin minulle kuin urheilijoita, jotka tarvitsevat progressiivisen ja laadukkaan suunnitelman jota noudattaa.

Oletko valmis kehittämään kuntoa, ja kokeilemaan mielenkiintoista ja hikistä Strongthey -harjoittelua? Testaa treenejä maksutta!

Pidä hauskaa ja hikoile treenikavereiden kanssa ammattitaitoisessa ohjauksessa!

Jäikö kysymyksiä? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!