Valmentajaesittelyssä urheiluvalmentaja Hanna Nyyssönen

mennessä huhti 21, 2020Valmentajat0 Kommenttia

Olen urheiluvalmentaja Hanna Nyyssönen, tai tuttavallisemmin Hansu, ja olen Rebel Liftersin uusin valmentaja. Olen alun perin kotoisin Savosta ja helsinkiläistynyt viisi vuotta sitten. 

Vapaa-ajallani tykkään katsella Netflix / HBO-sarjoja, penkkiurheilla ja liikkua luonnossa. Minulla on myös kaksi isoa kollikissaa, jotka nyt tosin ovat siirtyneet eläkkeen viettoon vanhempieni maatilalle.

Miten päädyit alalle?

Jo lapsuuden perheessäni suhtauduttiin intohimoisesti urheiluun ja siinä kilpailemiseen. Meillä oli aina tapana laittaa eri urheilutapahtumista veikkaukset pystyyn ja seurasimme urheilukisoja koko perheen voimin. Vapaa-ajat vietin veljieni kanssa pelaten jalkapalloa, sählyä ja muita pihapelejä. 

Ja kilpailimme aivan kaikesta; kaikki välimatkat piti kilpailla juosten, pyöräilen tai heitimme aitaanseipäällä keihästä tai hypimme pituushyppyä hiekkakasaan.

Nuoruudessani harrastin hiihtoa aina nuorten SM-tasolla asti. Tämän jälkeen pelasin muutaman kauden ringetteä ja lopulta päädyin salibandyn pariin, jota olen harrastanut nyt yli 10 vuotta.

Urheilu on siis ollut aina tärkeässä osassa elämääni ja onnekseni harrastuksestani ja elämäntavasta tuli lopulta myös ammattini. Kävin ensimmäisen liikunta-alan koulutuksen jo vuonna 2004 kouluttautuessani kuntosaliohjaajaksi. Halusin kuitenkin kouluttautua myöhemmin lisää ja hakeuduin Personal Trainer -koulutukseen.

Heti valmistumisen jälkeen perustin oman toiminimen ja aloitin personal trainerina Kuopiossa. Muutaman vuoden jälkeen juna kuitenkin toi minut etelään ja jatkoin personal trainerina ja salivastaavana Espoon Evofitness-salilla (nykyään Fressi). Muuttoon vaikutti se, että näin pääkaupunkiseudulla enemmän mahdollisuuksia ja alan koulutuksia. Valmennustyötä onkin nyt tullut jo 7 vuotta mittariin.

Millainen valmentaja olet?

Uskon, että jokainen personal trainer/valmentaja hakee itseään ennen kuin löytää sen oman jutun. 

Olen kouluttautunut vuosien varrella paljon ja laajasti valmennustyön ohella mm. kehonpainoharjoittelun, lihasmassankasvatuksen erikoismetodeihin, ravintovalmennuksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erityiskysymyksiin.

Vaikka nykyään haluan keskittyä enemmän urheilijoiden ja tavoitteellisten treenaajien  valmentamiseen, niin olen todella tyytyväinen että kouluttauduin urani alussa monipuolisesti.Kaikista koulutuksista on jäänyt jotain työvälineitä käyttöön.

Olen saanut valmentaa hyvin erilaisia asiakkaita aina peruskuntoilijasta tavoitteellisiin voimanostajiin ja lajiurheilijoihin.  

Ammatillisena haaveena ja intohimona onkin keskittyä juuri  korkean vaatimustason urheilijoiden tavoitteelliseen valmentamiseen. Viime vuosien ajan olenkin hakeutunut koulutuksiin, jotka ovat tähdänneet juuri lajikohtaiseen fysiikkavalmennukseen ja tämä suuntaus on se mitä kohti haluan liikunta-alalla mennä.

Mitä valmennettavat voivat odottaa sinulta?

Vuosien valmennuskokemus on tuonut minulle vahvaa osaamista eritasoisten asiakkaiden valmentamisesta.

Koen että vahvuuteni on helppo lähestyttävyys, ammattitaidon monipuolisuus ja kyky huomioida asiakkaan yksilölliset tarpeet ja nopeat muutokset valmennuksessa. 

Kouluttaudun myös aktiivisesti jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni mahdollisimman tuoretta tietoa ja metodeita valmennukseen. 

Vahvistan myös Rebel Liftersin valmiiksi jo asiantuntevaa osaamista ravinnon suhteen, ja tuon lisää osaamista varsinkin vegaani-ruokavalion yhdistämisestä urheiluun.

Lue lisää Hannan koulutuksesta klikkaamalla TÄSTÄ ja vieritä sivun alalaitaan!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

INSTAGRAM

5 days ago

Rebel Lifters

"No eikö teidän kannattaisi myydä salikortteja kun saatte siitä ilmasta rahhaa!" Oon kuullu useammankin kerran tuon. 😜

Meillähän ei myydä Rebel Liftersille ns. pelkkää salikorttia, vaan kaikki valmennuksessa olevat saavat käyttää salia omatoimisesti valmennusten ulkopuolella.

Tässäpä muutama syy miksi tähän menettelyyn on päädytty.

1️⃣ Me halutaan, että meidän sali on turvallinen ja siisti paikka treenata. Kun täällä käy vain meidän valmennettavat, niin paikat pysyy kunnossa, porukka ei riko itseään ja salilla on mukava käydä.❤️

2️⃣ Meidän asiakkaista on kiva treenata ruuhkattomissa tiloissa, jossa kaikki tuntee kaikki ja moikkaa toisiaan.

3️⃣ Kaikki ymmärtää sun "outoja liikkeitä" eikä jää tuijottamaan tai tule neuvomaan, koska kaikki tietää millaista meidän treeniohjelmointi on. (Tästä on joskus saatu palautetta, että vierailla saleilla voi joskus tulla oudoksuvia katseita. 🤪)

4️⃣ Näiden koronahommien alkaessa me ja asiakkaat on kyllä kiitelty tätä käytäntöä. 🙏

Ja yhden yleisen salin entisenä omistajan voin vain kertoa, että ilmaista rahaa ei olekaan. Aika moni muunmuassa ihmettelee miten meillä kaikki penkit, tangot jne. näyttää aina pakasta vedetyiltä ja kaikki toimii ja pysyy paikallaan verrattuna muihin saleihin. No justiin siitä syystä, että käyttöaste on pieni.
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa