Voimaa!

Kaipaatko lisää voimaa ja atleettisuutta? Haluaisitko päästä uusiin ennätyslukemiin nopeasti ja turvallisesti? Miltä kuulostaa 10-30 kilon parannus perusliikkeisiin?

Voimaa!

Kaipaatko lisää voimaa ja atleettisuutta? Haluaisitko päästä uusiin ennätyslukemiin nopeasti ja turvallisesti? Miltä kuulostaa 10-30 kilon parannus perusliikkeisiin?

 

LUE LISÄÄ

Haluaisitko kehittää nopeammin useita kunnon eri osa-alueita? Vaivaako alituinen voimanpuute vai tyssääkö suoritteet keuhkojen kapasiteettiin? Tuntuuko ettei palautuminen ole sillä tasolla millä haluaisit?

Lue lisää, jos tunnet että tulostasosi junnaa nyt paikallaan ja nyt haluat saada tuloksia enemmän kuin koskaan aiemmin!

Aikaa tarjouksen päättymiseen!

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

HINTA

Voimaa! -ohjelmapaketti
Eur120/kpl
 • Tämä on kertamaksu – ei piilokustannuksia tai pakkojäsenyyksiä.
 • Voit maksaa Smartum-maksutavalla!
 • Maksu kattaa kolmen (3) kuukauden treeniohjelmapaketin ja materiaalit ovat käytössäsi kuuden (6) kuukauden ajan.
 • Olemme aivan varmoja, että tulet nauttimaan tästä. Siksi sinulla on rahat takaisin -takuu.

Treeniohjelmat, jotka tekevät sinusta monipuolisesti vahvan ja suorituskykyisen!

I

Liikevideot, jotka ohjaavat oikeisiin suoritustekniikoihin.

Bonusmateriaalin, jolla opit kaiken tarvittavan aina lämmittelystä suorituskykyä parantavaan ravitsemukseen. 

Heikki Marin

Urheilijoiden voimaharjoitteluvalmentaja

Olen Heikki Marin  ja työskentelen voimaharjoitteluvalmentajan kilpa- ja huippu-urheilun parissa. Teen yksilöityä ja kokonaisvaltaista urheilijavalmennusta. Valmennettavani ovatkin saavuttaneet yli viisikymmentä SM-, EM- ja MM-tason mitalia yli viidessätoista lajissa. Koulutan myös liikunta-alan ammattilaisia treeniohjelmoinnin ja urheiluvalmennuksen saloihin.

Nyt olen koonnut parhaimmat voimaa ja suorituskykyä lisäävät opit yhdeksi paketiksi! Ohjelmapaketti sisältää 4 treeniohjelmaa, jotka kaikki antavat parhaat vinkit atleettisuutesi maksimaaliseen kehittämiseen. 

Tämän ohjelmapaketin tavoitteena on erityisesti voiman räjäyttäminen uusiin ennätyslukemiin. Ohjelmapaketilla voit saada 10 kilon parannuksen kyykkyyn, penkkipunnerrukseen ja maastavetoon ja moniin muihin liikkeisiin. Tämän lisäksi saat huomattavaa yleiskunnon parantumista. Jos olet kyllästynyt hinkkaamaan sarjoja samalla raudalla vuodesta toiseen, tämä ohjelmapaketti on juuri sinua varten.

Saat kaiken tämän, kun ostat paketin.

Kyse ei ole siitä, että valmennukseeni olisi sattunut vain lahjakkaimmat. Minä teen kenestä tahansa huipun

Heikki Marin

 

Jos painit seuraavien ongelmien parissa, tämä ohjelmapaketti on sinua varten!

 • Salituloksesi junnaa paikallaan.
 • Treeniohjelmointisi toistaa itseään.
 • Treenaaminen tuntuu epävarmalta.
 • Haluaisit keskittyä treenaamaan ilman huolta mitä tehdä.
 • Olet kolunnut läpi internetin ilmaisohjelmia saamatta kunnollisia tuloksia.
 • Olet epävarma mitä kannattaisi tehdä kehityksen parantamiseksi.

Tämä treeniohjelmointi sopii sinulle, joka olet valmis tekemään töitä ja treenaamaan säännöllisesti! Olet tavoitteellinen treenaaja ja haluat siivittää salitulokset uuteen nousuun.

Voimaa -treeniohjelmointi ei laiminlyö mitään osa-alueita, kuten useat muut ohjelmoinnit tekevät. Tämä ohjelmointi on tehty rakentamaan sinusta pala palalta vahvemman, nopeamman ja kestävämmän.

Ohjelmapaketti antaa sinulle ohjestuksen voimatreeneihin, anaerobisen suorituskyvyn parantamiseen sekä ylläpitävään aerobiseen harjoitteluun.

Ohjelmapaketin ostaessasi saat selkeät ohjeet, joita on helppo noudattaa. Liikevideot opastavat sinua oikeisiin suoritustekniikoihin ja näin vältyt myös loukkaantumisilta.

Tämän ohjelmapaketin läpikäyminen ei tee sinusta jäykkää treenaajaa! Saat ohjeet lämmittelyyn, joka avaa liikeratoja ja aktivoi oikeita paikkoja juuri ennen treeniä. Tällaista pakettia et saa mistään muualta!

Miksi treenaamme voimaa ja räjähtävyyttä?

Maksimivoima on ainoa voiman osa-alue, joka on positiivisesti verrannollinen kaikkien muiden voiman osa-alueiden kanssa. Maksimivoimasta saadaan jalostettua nopeaa räjähtävää liikettä sekä taloudellisuutta pidempiin aerobisiin suoritteisiin. Räjähtävä voimantuotto on mukana kaikessa nopeassa liikkeessä, jota elämämme aikana teemme. 

Miksi treenaamme myös anaerobista tehontuottoa ja kapasiteettia?

Anaerobinen tehotuotto ja kapasiteetti mahdollistaa suorituskyvyn nopeissa suoritteissa, joiden kesto on alle 2-3min. Pelkkä kova maksimivoimantuotto ei takaa sitä, että pystyisit tuottamaan sitä hyvin minuutin tai parin ajan. Lisäksi anaerobinen kapasiteetti luo isomman työkapasiteetin voimaharjoittelulle mahdollistaen isommat treenimäärät. 

Miksi treenaamme myös aerobista harjoittelua vaikka päätavoite on kovasykkeisissä suoritteissa?

Aerobinen peruskunto parantaa meidän palautumiskapasiteettia harjoituksien välillä. Aerobisella peruskunnolla on myös erittäin moninaiset terveysvaikutukset, jotka näkyvät kehon hyvinvoinnissa ja tukevat kehittymistä kaikilla osa-alueilla.

 

"Mielestäni valmennuksessa on sopiva tasapaino oikean tieteen ja salitieteen välillä."

-Kaj Wasenius, IPF Voimanosto

 

Ohjelmapaketti sisältää tämän:

N

Saat neljä tehokasta, maksimaaliseen voiman kehitykseen tähtäävää treeniohjelmaa salille! Ohjelmat sisältävät myös anaerobiseen tehontuottoon ja kapasiteettiin tähtäävät harjoitukset sekä ylläpitävän aerobisen harjoittelun.

N

Saat lämmittelyohjelman ja muuta treenaamiseen liittyvää bonusmateriaalia videomuodossa.

N

Saat ladattavat treeniohjelmat itsellesi. Videot voit katsella salatulla alueella, johon saat tunnukset ostaessasi paketin. Materiaalit ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan!

 

N

100% tyytyväisyystakuu 14 päivän ajalle.

 

.

Katso myös mitä valmennettavani ovat sanoneet valmennuksestani:

 

”Valmistauduin ekaan kisaan ja kysyin neuvoa, mitä tehdä jos alkaa jännittää: ”Luota systeemiin. Luota siihen, että olet valmistautunut niin hyvin kuin mahdollista, ja olet kisassa sen hetken paras versio itsestäsi.” Ajattelen, että tasainen nousujohteinen kehitys ja onnistumiset perustuvat luottamukseen ja jatkuvaan dialogiin. Luotan paitsi Heikkiin, myös systeemiin – siihen että käytössäni on parhaat, uusimmat ja perustelluimmat opit, ohjelmoinnit ja ”vetokumiviritykset”, minulle räätälöityinä. Sen jälkeen voi rauhassa keskittyä kyykkäämään, rohkeasti ja syvälle, ja tahkota ennätyksiä.

-Karoliina Seppälä, IPF Voimanosto

Katso myös mitä Heikin valmennettava Kimmo on mieltä Heikin valmennuksesta.

”Ohjelmointi ei laiminlyö mitään voiman, tehontuoton ja kestävyyden osa-alueita, kuten useat muut ohjelmoinnit tekevät.”

Saat Voimaa! -treeniohjelmapaketin käyttöösi heti kun ostat sen!

 

Ja jos vielä mietit, että onko tässä joku
piiloriski voin kertoa sinulle:

Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, sillä annan  Voimaa -ohjelmapaketille 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun.

Jos siis ostat ohjelmapaketin ja se ei ollutkaan sitä mitä odotit, maksan rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle sähköpostilla, laita mukaan tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Monelle treenaajalle tulosten junnaaminen on tuttua. Treenipainoja ei saa kasvatettua, vaikka treenaisi kuinka kovaa tahansa. Tämä johtuu usein yksipuolisesta ohjelmoinnista ja vaihtelun puutteesta. Usein asiaa koetetaan ratkaista treenaamalla vain enemmän.

Mitä jos tekisit tällä kertaa asiat toisin? Jos et ole saanut haluamiasi tuloksia aikaan, mikset kokeilisi tällä kertaa jotain aivan muuta? Panosta kunnon treeniohjelmointiin ostamalla tämä treeniohjelmapaketti ja tulet huomaamaan parempaa kehitystä suorituskyvyssä. Tulet yllättymään miten moninaisesti kehityt ja kuinka paljon pystyt kehittymään! 10 kilon parannus kyykkyyn, maastavetoon ja penkkipunnerrukseen on näillä ohjelmilla enemmän sääntö kuin poikkeus. Eikä isommatkaan kehitykset ole harvinaisia.

Tämä treeniohjelmapaketti nostaa kehityksen uudelle tasolle!

”Uutta on se, että sen lisäksi että pitää treenata kovaa pitää treenata fiksusti. Tällöin joka liikkeellä, sarjojen määrällä ja pituudella tähdätään johonkin; silloin vastaus kysymykseen miksi tämä tehdään löytyy aina. Tärkeät asiat pitää tehdä oikein ja ei-niin-tärkeitä ei välttämättä ollenkaan.

Mielestäni valmennuksessa on sopiva tasapaino oikean tieteen ja salitieteen välillä.”

-Kaj Wasenius, IPF Voimanosto

"Käytössäni on parhaat, uusimmat ja perustelluimmat opit, ohjelmoinnit ja "vetokumiviritykset", minulle räätälöityinä. Sen jälkeen voi rauhassa keskittyä kyykkäämään, rohkeasti ja syvälle, ja tahkota ennätyksiä."

-Karoliina Seppälä, IPF Voimanosto

 

Tämä kurssi on joka euron arvoinen!

Treeniohjelmat: arvo 480e

 • Marin Squat Programming -ohjelmapaketti sisältää neljä voimaa ja suorituskykyä painottavaa treeniohjelmaa.
 • Tämä on ainutkertainen tilaisuus sinulle, sillä vain tämän ohjelmapaketin kautta voit ostaa minulta treeniohjelmia ilman henkilökohtaista valmennusta. Teen työkseni yksilövalmennusta ja valmennukseni maksaa satoja euroja kuukaudessa.

Liike- ja bonusvideot: arvo 200e 

 • Videoilla opetan oikeat suoritustekniikat kaikkiin treeniohjelmien liikkeisiin. Ohjeet ovat perusteltuja ja huolellisia jotta opit tekemään liikkeet turvallisesti ja tehokkaasti.
 • Bonusmateriaaleissa käymme läpi yleisimpiä virheitä ja saat lisätietoa ohjelmoinnista sekä lämmittelyistä.
 • Kerromme sinulle myös suorituskykyä tukevasta ravinnosta. Näin tiedät mihin sinun tulee kiinnittää huomiota ruokailussasi, jotta saat entistä enemmän tuloksia.

Koko paketin arvo on 488 euroa! Saat paketin hintaan 120e. 

HINTA

Voimaa! -ohjelmapaketti
Eur120/kpl
 • Tämä on kertamaksu – ei piilokustannuksia tai pakkojäsenyyksiä.
 • Voit maksaa myös Smartum -maksutavalla.
 • Maksu kattaa kolmen (3) kuukauden treeniohjelmapaketin ja materiaalit ovat käytössäsi kuuden (6) kuukauden ajan.
 • Olemme aivan varmoja, että tulet nauttimaan tästä. Siksi sinulla on rahat takaisin -takuu.


Miksi Voimaa! -treeniohjelmapaketti kehitettiin?

 

Ensimmäinen treeniohjelmapakettini Marin Squat Programming sai paljon hyvää palautetta ja ohjelmat läpikäyneet asiakkaat kokivat saavansa enemmän tuloksia aiempaan nopeammin. Tämän paketin kehittäminen lähti asiakkaiden toiveesta saada lisää laadukasta treeniohjelmointia. Siispä kehitin Voimaa! -ohjelmapaketin tarpeeseen jota näen jatkuvasti tavallisella saliharrastajalla – halun kehittyä vahvaksi mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Suorituskykypainotteista treeniohjelmointia on tarjolla netissä hyvin vähän, sillä useimmat ohjelmat keskittyvät vain bodaamiseen, rasvanpolttoon tai johonkin muuhun yksittäiseen osa-alueeseen. Suorituskyky on kuitenkin aina monen asian summaTuon verkko-ohjelmointiin ensimmäistä kertaa urheilupuolen osaamista harrasteliikkujan ulottuville kohtuulliseen hintaan.

Omissa valmennuksissa olen tuonut toimivimmat urheiluvalmennuksen elementit tavallisen treenaajan ohjelmointiin. Nämä menetelmät ovat toimineet kaiken tasoisilla harrastajilla! 

Tiedän, että tuloksellinen ja vaihteleva ohjelmointi motivoi treenaajia. Haluan että jokainen pääsee kokeilemaan omia rajojaan suorituskyvyn kasvattamisen suhteen!

Lisäksi saat vielä 100% tyytyväisyystakuun. Sinulla ei siis ole lainkaan riskiä tässä sijoituksessa.

Pääset ohjelmapaketilla vähintään 12 viikkoa eteenpäin. Jos ostaisit minulta yksittäisen treeniohjelman, hinta olisi moninkertainen.

Maksat paketin turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi. Voit myös käyttää Smartum -maksutapaa.

Yleisimpiä kysymyksiä Marin Squat Programming -ohjelmapaketista.

Voinko tehdä treeniohjelmia, jos minulla on polvi tai selkäongelmia?

Suosittelen ongelmatilanteisiin yksilövalmennusta. Voimaa -ohjelmapaketti on suunnattu perusterveelle liikkujalle.

Oliko ohjelmapaketilla tyytyväisyystakuu?

KYLLÄ! Kurssilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu.

Voinko maksaa liikuntaseteleillä?

Käytössämme on Smartum -maksutapa. Verkkokaupasta ostaessasi valitse maksutavaksi Smartum!

 

Tuleeko tässä muita kuluja? Sitoudunko kestotilauksiin?

Ohjelmapakettiin ei tule muita kuluja, etkä sitoudu jatkotilauksiin. Sinulla on myös 14 vrk 100% tyytyväisyystakuu kurssin ostohetkestä.

Kuuluuko ohjelmapakettiin ruokavalio?

Voimaa! -treeniohjelmapaketti sisältää bonusmateriaalia, jossa tietokirjailija ja valmentaja Anu Marin kertoo lisää suorituskykyä parantavasta ravinnosta. Opit kuinka analysoit oman ruokapäiväkirjasi ja muokkaat nykyisestä ruokavaliostasi tavoitteita tukevan.

Joko tuntuu siltä, että haluat nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle ja haluat palavasti kokeilla uutta Voimaa! -treeniohjelmointia? Osta paketti nyt!

HINTA

Voimaa! -ohjelmapaketti
Eur120/kpl
 • Tämä on kertamaksu – ei piilokustannuksia tai pakkojäsenyyksiä.
 • Maksu kattaa kolmen (3) kuukauden treeniohjelmapaketin ja materiaalit ovat käytössäsi kuuden (6) kuukauden ajan.
 • Olemme aivan varmoja, että tulet nauttimaan tästä. Siksi sinulla on rahat takaisin -takuu.

Etkö ole vielä vakuuttunut?

Jos tämä kaikki ei vielä vakuuttanut sinua tai sinulle jäi kaiken tämän jälkeen vielä lisäkysymyksiä lähetä minulle viesti tällä lomakkeella! Vastaan sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian!

Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella: