Hinnasto

Maksuton 30 min valmennustarpeen kartoitus ja tutustumiskäynti

Mietitkö mikä valmennus olisi sopiva sinulle? Haluaisitko tavata valmentajan ja jutella tavoitteistasi ilman riskiä? Maksuttomassa valmennustarpeen kartoituksessa käymme läpi taustasi, tavoitteesi ja selvitämme millaista apua kaipaisit valmentajaltasi. Tapaamisen aikana pääset tutustumaan palveluihimme sekä mahdolliseen valmentajaasi. Jos tulet paikan päälle, pääset tutustumaan myös tiloihimme. Valmennustarpeen kartoitus voidaan järjestää myös etänä Zoomin-välityksellä.

Kun täytät taustatietosi valmennushakemukseen ja lähetät sen meille, pääset varaamaan ajanvarauskalenteristamme ajan valmennustarpeen kartoitukseen.

Yksilövalmennus / Lähivalmennus / Urheiluvalmennus

Yksilövalmennuksessa tapaat valmentajaa kerran viikossa Rebel Liftersillä Helsingin Metsälässä. Valmennus sisältää treeniohjelmat koko valmennusajalle, tarvittavan seurannan ja halutessasi myös ravinto-ohjauksen. Katso valmennuksen tarkemmat tiedot ja kulku TÄSTÄ.

Kesto Tapaamiset Hinta
3 kk 12 440 e / kk
6 kk 24 420 e / kk
6 kk 12 (joka toinen viikko) 270 e / kk

Yksilövalmennettavat saavat käyttöoikeuden Rebel Lifters kuntosalille myös omalla ajalla. Salillamme treenaavat vain valmennuksessa olevat, joten sinun ei tarvitse pelätä ruuhkaa.

Laskutus kuukausittain. Maksutapoina käyvät Smartum-saldo, Edenred ja ePassi.

Pienryhmävalmennus 4 hlö

Neljän hengen pienryhmävalmennuksessa treenaatte ryhmässä kerran viikossa Rebel Liftersillä Helsingin Metsälässä. Valmennus sisältää treeniohjelmat koko valmennusajalle.

Kesto Tapaamiset Hinta
3 kk 12 220 e / kk / hlö
6 kk 24 200 e / kk / hlö

Jos haluat ryhmäläisenä käyttöoikeuden Rebel Liftersin kuntosalille, voit ostaa sen erikseen. Salillamme treenaavat vain valmennettavat, joten ruuhkaa meillä ei ole.

Laskutus kuukausittain. Maksutapoina käyvät Smartum-saldo, Edenred ja ePassi.

Hae Power & Strength treeniryhmään TÄSTÄ!

Parivalmennus

Parivalmennukseen voit tulla puolison, ystävän tai vaikka työkaverin kanssa. Tapaatte valmentajaa kerran viikossa yhteisessä treenitapaamisessa Rebel Liftersillä Helsingin Metsälässä. Valmennus sisältää treeniohjelmat koko valmennusajalle, tarvittavan seurannan ja halutessanne myös ravinto-ohjausta. Katso valmennuksen tarkemmat tiedot ja kulku TÄSTÄ.

Kesto Tapaamiset Hinta
3 kk 12 290 e / kk / hlö
6 kk 24 260 e / kk / hlö

Parivalmennettavat saavat käyttöoikeuden Rebel Liftersin kuntosalille myös omalla ajalla. Salillamme treenaavat vain valmennuksessa olevat, joten sinun ei tarvitse pelätä ruuhkaa.

Laskutus kuukausittain. Maksutapoina käyvät Smartum-saldo, Edenred ja ePassi.

Etävalmennus

Etävalmennus toteutetaan täysin etänä, joten voit osallistua siihen mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Valmennus sisältää treeniohjelmat koko valmennusajalle, tarvittavan seurannan ja ravinto-ohjauksen.  Katso valmennuksen tarkempi sisältö ja kulku TÄSTÄ.

Kesto Hinta
4 kk 320 e / kk

Parivalmennettavat saavat käyttöoikeuden Rebel Liftersin kuntosalille myös omalla ajalla. Salillamme treenaavat vain valmennuksessa olevat, joten sinun ei tarvitse pelätä ruuhkaa.’

Laskutus kuukausittain. Maksutapoina käyvät Smartum-saldo, Edenred ja ePassi.

Jäikö kysymyksiä? Ota YHteyttä!

Kysymys Barbell Principle Communitystä