fbpx

Personal trainer Helsinki Metsälä

Onko haussa personal trainer Helsingin Metsälästä? Meillä saat moniammatillisen valmentajatiimin. Ota ensimmäinen askel kohti vahvaa elämäntyyliä Rebel Liftersin personal trainerin valmennuksessa!

Autamme ihmisiä löytämään iloa ja itsevarmuutta liikunnasta, ja samalla saavuttamaan vahvuuden ja uskalluksen tarttua asioihin.

Personal training -palvelumme ovat suunnattu sinulle, joka haluat saada ammattilaisen ohjausta ja tukea liikunnan aloittamiseen tai kehittämiseen. Valmennuksessa opit tuntemaan itsesi paremmin ja pääset helpommin kohti tavoitteitasi. 

Rebel Liftersin treenistudiolla panostamme turvalliseen ja lämpimään ilmapiiriin, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Meillä ei ole yleisten salien ruuhkaa ja hälinää, joten voit treenata rauhassa ilman häiriötekijöitä. 

Satojen asiakkaiden ja yli kymmenen vuoden valmennuskokemuksella sitoudumme auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kannustamme sinua matkan varrella.

Saat valmentajaltasi nousujohteisen ja helposti toteutettavan suunnitelman, joka on rakennettu arkeesi sopivaksi.

Valmennukseen pääset mukaan, kun klikkaat alla olevaa painiketta, lähetät meille yhteystietosi ja varaat ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään, vaan pääset juttelemaan valmentajan kanssa toiveistasi ja tavoitteistasi valmennuksen suhteen.

Katso alta mitä personal trainer -valmennus Rebel Liftersillä sisältää. Lue myös asiakkaiden kokemuksia valmennuksista.

 

Kokemuksia Personal trainer Helsinki

Olen erittäin tyytyväinen Rebelin valmennukseen sekä puitteiltaan huikeaan saliin. Rebelillä oikeasti kuunnellaan asiakasta, ohjelmat johtavat tuloksiin eikä siellä juosta alan trendien perässä. Voin suositella Rebeliä kaikille lähtötasosta ja tavoitteesta riippumatta.
– T.

Mitä saat

Henkilökohtainen valmentaja eli personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi niin suorituskyvyn, palautumisen kuin stressinhallinnan osalta. Valmennuksen aikana saat ohjausta liiketekniikoihin ja apua sinulle sopivan treenirytmin ja -tehon löytymiseen.

Koska säännölliset tapaamiset ovat tie tuloksiin, tapaat valmentajasi viikottain. Näin myös valmentajasi pysyy kartalla kehityksestäsi ja osaa sovittaa treeniohjelmat huomioiden palautumisen.

Personal trainer Helsinki Metsälä sijaitsee Rebel Liftersin valmennuskeskuksella osoitteessa Niittyläntie 2, 00620 Helsinki

Meille yksilöllisyys on erittäin tärkeää ja tästä syystä luomme suunnitelman sinun kuntotasoosi, tavoitteisiisi ja palautumiseen sopivaksi. Huolehdimme palautumisestasi ja teemme treenistä kivutonta ja kehittävää. Valmennus ei sisällä rääkkäystä tai hupenevia voimavaroja!

Valmennus sisältää treeniohjelmat koko valmennusajalle. Treeniohjelmat vaihtuvat noin 4-6 viikon välein.

Tavoitteistasi ja kiinnostuksestasi riippuen saat valmennuksen aikana myös ravintovalmennusta. Emme anna sinulle grammantarkkaa fitness-ruokavaliota, vaan ohjaamme terveellisten valintojen ääreen joita voit toteuttaa missä ja milloin vain, juuri omassa arjessasi. Tavoitteenamme on parantaa ravinnon avulla palautumista ja jaksamista treeneistä mutta myös arjesta.

Aina ei tarvitse treenata valmentajan kanssa. Siksi saat kulkuoikeuden Rebel Liftersin ruuhkattomalle valmennuskeskukselle jolloin voit tehdä omatoimisia treenejä silloin kun haluat.

Rebel Liftersille pääset treenaamaan kaikkina päivinä klo 6-21. Yksityinen valmennuskeskuksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Metsälässä (Niittyläntie 2, 00620 Helsinki). Meillä on myös ilmainen pysäköinti.

Parasta oli ehdottomasti kaikki tieto mitä opin, ravinnosta, ohjelmoinnista, sekä siitä millä tavalla eri liikkeitä kannattaa kiertää ohjelmasta toiseen. Jalat, lantionalue sekä keskikroppa vahvistui ja kasvoi huomattavasti valmennuksen aikana.
Niko Lindborg

Kokemuksia Personal trainer Helsinki

Parasta valmennuksessa oli monta asiaa. Järkevä ohjelmointi, opin miksi asioita tehdään tietyllä tavalla sekä myös periodisoinnista. Opin paljon uusia liikkeitä ja progressiota kehon hallintaan. Tietysti henk.koht treenikerrat Rebelillä oli parhautta! Sain käydä läpi menneet ja tulevat treenit ja koin, että Anu Marin oikeesti kuunteli ja oli läsnä koko ajan. Nyt puolen vuoden jälkeen pystyn kyykkäämään taas, keho on entistä enemmän vahvempi ja kestävämpi.
–Heidi Salminen

Näin haet personal training valmennukseen

Kerro itsestäsi alla olevaan lomakkeeseen

Kerro itsestäsi ja tavoitteistasi alla olevalla lomakkeella. Tämän jälkeen pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen, jossa pääset keskustelemaan personal trainerin kanssa tavoitteistasi, taustoistasi ja toiveistasi. Lomakkeen lähettäminen tai valmennustarpeen kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme!

Aloita personal trainerin valmennuksessa heti!

Jos päätät lähteä mukaan valmennukseen, sovitte valmennuksen aloitusajankohdan maksuttomassa valmennustarpeen kartoituksessa. Teemme valmennuksia arkisin klo 9-19 välisinä aikoina. Pyrimme löytämään sinulle parhaiten sopivan treeniajan.

Treenaa personal trainer ohjauksessa viikottain Helsingin Metsälässä!

Treenaa personal trainerin ohjauksessa 1-3 kertaa viikossa vakioajankohtina. Treenien kesto on 60min. Joustavat sopimusehtomme mahdollistavat poissaolokertoja ja tapaamisten siirtoja. Valmennuspakettien kesto voi olla 3, 6 tai 12kk.

Personal trainer hinta Rebel Liftersillä

Yksilöllisen personal trainer hinta määräytyy tapaamiskertojen ja sopimuksen pituuden mukaan 450-900 e/kk välille. Mitä pidempi sopimus, sen edullisempi kuukausihinta. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa ja maksutapoina käyvät myös erilaiset liikuntasetelit kuten Edenred ja Smartum.

Personal trainer Helsinki Metsälä

Yksityisellä valmennuskeskuksellamme ei ole ruuhkaa eikä turhaa hälinää. Osoitteemme on Niittyläntie 2, 00630 Helsinki. Lähialueita personal training studiollemme ovat Postipuisto, Maunula, Oulunkylä, Käpylä ja Pasila. Meille pääsee helposti HSL-julkisilla. (Käpylän asema n. 600m päässä, Tuusulanväylän pysäkit n. 500m päässä ja Pasilasta tulevat linja-autopysäkit 400m päässä.) Ilmaiset parkkipaikat löytyvät rakennuksen edustalta.

Kerro meille itsestäsi pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen personal trainerin kanssa. Lomakkeen lähettäminen tai valmennustarpeen kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme!

Varaa maksuton alkukartoitustapaaminen täyttämällä tietosi:

Olen kiinnostunut (voit valita useamman)*

Kokemuksia personal training valmennuksesta

Opin varsinaisen fyysisen kuntosaliharjoittelun lisäksi henkistä puolta: suhtautumaan kuntoiluun ja itseeni hieman rennommin.
-Antti Haataja

Olemme julistautuneet syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Kuntosalimme sääntöihin kuuluu kohdella kaikkia kävijöitä ja henkilökuntaa yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Teemme parhaamme jotta viihtyisit.

Pyrimme tekemään syömishäiriösensitiivistä ja kehopositiivista valmennusta. Tiloissamme on pienet pukuhuoneet miehille ja naisille. Pukuhuoneiden sekä suihkun ovet saa lukittua, jotta voit tarvittaessa vaihtaa vaatteesi rauhassa. Pukuhuoneista löydät myös WC- ja suihkutilat.

Kokemuksia personal training valmennuksesta

Ennen valmennusta minulla oli vaikeuksia saada kehitystä aikaiseksi. Parasta valmennuksessa oli tämän ”tasanteen” ylitys ja kropan erilaisten kipujen huomiointi. Anun kanssa on aina kiva treenata!
- Mikko

Valmentajasi

Anu Marin

Viiniä juova ja masennusfolkkia tekevä liikunta-alan ammattilainen, personal trainer hyvinvointikirjailija x2

Olen Anu Marin ja olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä vuodesta 2011 saakka *saanko kysyä mihin ihmeeseen vierähti yli 10 vuotta, vaikka oon edelleen 25v??! 😂* Autan asiakkaita rikkomaan tasannevaiheet saliharjoittelussa ja saamaan niin paljon voimaa ja suorituskykyä, että he menevät ihan pähkinöiksi! 🌰

Asiakkaat tulevat valmennuksiini ja koulutuksiini, koska haluavat jotain erilaista.

▷ Voimaa ja suorituskykyä ilman loukkaantumisia kehittävillä ja innostavilla treeniohjelmilla.
▷ Asioita hyvin selitettynä ja perusteltuina.
▷ Valmennusta joka ei käskytä ja rääkkää *kuten nimeltämainitsemattomissa TV-ohjelmissa*, vaan huomioi ihmisen kokonaisuutena.

Ja asiakkaat tulevat myöskin siksi, että olen hiton hyvä, hauska ja osaava tyyppi. ♡ Just saying.

• Trainer4you: Hyvinvointivalmentaja, 2010, Vuokatti

• Trainer4you: Kuntosalivalmentaja, 2010, Vuokatti

• Trainer4you: Personal trainer, 2011, Vuokatti

• Vuokatin urheiluopisto: Aikuisliikunnan ohjaajan amt, 2011, Vuokatti

• Tiimiakatemia: Yrittäjän ammattitutkinto / Tulisielut, 2013, Kajaani

• Poliquin Group: Strength and Wellness Conference 2013, Boston, USA

• Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus

• Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014

 Spartan Gear: Bodyweight ohjaajakoulutus, 2014, Turku

• SPNL: Kahvakuulaohjaaja 1, 2014, Vierumäki

• Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015

• Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015

• Poliquin Group: Body Composition Training Camp, 2015, Rhode Island, USA

• Helsingin psykoterapiainstituutti: Mindfulness peruskurssi, 2015, Helsinki

• SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2015, Helsinki

• Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015

• Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016

• Optimal training seminar & Optimal training seminar -urheilu ja suorituskyky

• Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op, 2016-2017, Helsingin yliopisto

• FIHF Ravintovalmentaja, 2017

• Urheiluravitsemuksen perusopinnot 30 op, 2017-2018, Itä-Suomen yliopisto

• Terveystieteen perusopinnot 30 op, 2018-2019, Itä-Suomen yliopisto

• Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA

• Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.

• Rebel Lifters Oy:n perustaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen

Heikki Marin

Fysioterapeutti (amk), urheiluvalmentaja, voimaharjoitteluvalmentaja (amt), kouluttaja

Olen fysioterapeutti ja työskennellyt useiden vuosien ajan voimaharjoitteluvalmentajana kilpa- ja huippu-urheilun parissa. Työnkuvaani kuuluu fysioterapia, kuntouttava harjoittelu, yksilöity kokonaisvaltainen urheilijavalmennus, luennointi ja kouluttaminen. Valmennettavani ovat saavuttaneet kymmeniä SM-, EM-, MM-tason mitalia yli kymmenessä lajissa maailman laajuisesti alle kolmen vuoden aikana. Omat urheilusaavutukseni yltävät mm. ilman varusteita tehtyihin yli kahdensadan kilon kyykkyihin sekä 285 kg:n maastavetoon. Olen kilpaillut aiemmin voimanoston parissa.

• Metropolia ammattikorkeakoulu: Fysioterapia, 2020-2023

• Vierumäen Urheiluopisto: Valmentajan ammattitutkinto, 2015-2016

• Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2013

• Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 2, 2014

• Vierumäen urheiluopisto / SVNL: Voimanostovalmentaja taso 1, 2016

• Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus, 2014

• FIHF Ravintovalmentaja, 2017

• Certified Weightlifting Performance Coach (NASM CEU), Wil Fleming, 2017

• Certified Speed & Agility coach (NASM CEU), Patrich Beith, Lee Taft, 2016

• Poliquin Group: Acute & Chronic Injury Rehabilitation, Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Advance Injury Rehabilitation: Hamstrings & Adductors, Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Fat Loss Training Camp, Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014

• Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 3, Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 4 , Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Strength and Wellness Conference, 2013, Boston, USA

• Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015

• Jyväskylän yliopisto: International Symposium on Exercise Physiology: Focus on High-Intensity Training and Nutrition, 2014

• Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Combined Endurance and Strength Training for Physical Fitness and Sports Performance: From Science to Practice, 2015

• Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Biomechanics of Human Movement: Mechanisms and Methods, 2016

• Jyväskylän yliopisto: International Symposium:  Mechanisms of adaptation to exercise training, 2017

• Kisakallion urheiluopisto: Third Scientific Conference on Motor Skill Acquisition, 2019

• Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: olkapää ja hartiarengas, 2018, Turku

• Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: Alaraaja, 2018, Turku

• Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: keskivartalo, 2018, Turku

• AFPT Convention, 2016, Oslo

• Frans Bosch, Paul Venner, Valmentajaklinikka Spesial, 2016, Helsinki

• Andy Bolton: Maastavetoseminaari, 2013, Iisalmi

• Westside barbell -seminaari, 2014, Helsinki

• MDD Terveyspalvelut: Täydentäviä koulutuksia (mm. hivenaineanalyysin tulkinta), 2014, Helsinki

• HE Fysio / Terho Heinola: Fascian anatomia ja toiminnan teoria, Helsinki, 2014

• Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015

• Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015

•Vilho Ahola LL, Sanna Eloranta ft: Säästöliekki koulutus, Helsinki 2015

• Tapio Malinen Ps: Helsingin psykoterapiainstituutti, Stressinhallinta tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon (mindfulness) avulla, Helsinki 2016

• Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016

• Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA

• Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.

• Optimal Sport Academyn voimaharjoittelun päävalmentajana ja kehittäjä vuosina 2015-2017.

• Rebel Lifters Oy:n perustaja, toimistusjohtaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen