Personal trainer Helsinki Metsälä

Personal trainer  Helsinki Metsälä

Onko haussa personal trainer Helsinki Metsälä? Meillä saat moniammatillisen valmentajatiimin. Ota ensimmäinen askel kohti vahvaa elämäntyyliä Rebel Liftersin personal trainerin valmennuksessa!

Autamme ihmisiä löytämään iloa ja itsevarmuutta liikunnasta, ja samalla saavuttamaan vahvuuden ja uskalluksen tarttua asioihin.

Personal training-palvelumme ovat suunnattu sinulle, joka haluat saada ammattilaisen ohjausta ja tukea liikunnan aloittamiseen tai kehittämiseen. Valmennuksessa opit tuntemaan itsesi paremmin ja pääset helpommin kohti tavoitteitasi. 

Rebel Liftersin treenistudiolla panostamme turvalliseen ja lämpimään ilmapiiriin, jossa kaikki asiakkaamme voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Meillä ei ole yleisten salien ruuhkaa ja hälinää, joten voit treenata rauhassa ilman häiriötekijöitä. 

Satojen asiakkaiden ja yli kymmenen vuoden valmennuskokemuksella olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja kannustamme heitä matkan varrella.

Saat valmentajaltasi nousujohteisen ja helposti toteutettavan suunnitelman, joka on rakennettu sinun arkeen sopivaksi.

Valmennukseen pääset mukaan, kun klikkaat alla olevaa painiketta, lähetät meille yhteystietosi ja varaat ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään, vaan pääset juttelemaan valmentajan kanssa toiveistasi ja tavoitteistasi valmennuksen suhteen.

Katso alta mitä personal training -valmennus Rebel Liftersillä sisältää. Lue myös asiakkaiden kokemuksia valmennuksista.

Mitä saat?

Personal trainer Helsinki Metsälä

Henkilökohtainen valmentaja eli personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi niin suorituskyvyn, palautumisen kuin stressinhallinnan osalta. Valmennuksen aikana saat ohjausta liiketekniikoihin ja apua sinulle sopivan treenirytmin ja -tehon löytymiseen.

Viikottaiset valmennustapaamiset Rebel Liftersillä

Koska säännölliset tapaamiset ovat tie tuloksiin, tapaat valmentajasi viikottain. Näin myös valmentajasi pysyy kartalla kehityksestäsi ja osaa sovittaa treeniohjelmat huomioiden palautumisen.

Personal trainer Helsinki Metsälä sijaitsee Rebel Liftersin valmennuskeskuksella osoitteessa Niittyläntie 2, 00620 Helsinki

Yksilöllinen treeniohjelmointi ja treenisuunnitelma

Meille yksilöllisyys on erittäin tärkeää ja tästä syystä luomme suunnitelman sinun kuntotasoosi, tavoitteisiisi ja palautumiseen sopivaksi. Huolehdimme palautumisestasi ja teemme treenistä kivutonta ja kehittävää. Valmennus ei sisällä rääkkäystä tai hupenevia voimavaroja!

Valmennus sisältää treeniohjelmat koko valmennusajalle. Treeniohjelmat vaihtuvat noin 4-6 viikon välein.

Ravintovalmennusta tarpeen mukaan

Tavoitteistasi ja kiinnostuksestasi riippuen saat valmennuksen aikana myös ravintovalmennusta. Emme anna sinulle grammantarkkaa fitness-ruokavaliota, vaan ohjaamme terveellisten valintojen ääreen joita voit toteuttaa missä ja milloin vain, juuri omassa arjessasi. Tavoitteenamme on parantaa ravinnon avulla palautumista ja jaksamista treeneistä mutta myös arjesta.

Valmennuskeskuksen käyttöoikeus

Aina ei tarvitse treenata valmentajan kanssa. Siksi saat kulkuoikeuden Rebel Liftersin ruuhkattomalle valmennuskeskukselle jolloin voit tehdä omatoimisia treenejä silloin kun haluat.

Rebel Liftersille pääset treenaamaan kaikkina päivinä klo 6-21. Yksityinen valmennuskeskuksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Metsälässä (Niittyläntie 2, 00620 Helsinki). Meillä on myös ilmainen pysäköinti.

Parasta oli ehdottomasti kaikki tieto mitä opin, ravinnosta, ohjelmoinnista, sekä siitä millä tavalla eri liikkeitä kannattaa kiertää ohjelmasta toiseen.

Jalat, lantionalue sekä keskikroppa vahvistui ja kasvoi huomattavasti valmennuksen aikana.

Niko Lindborg

Personal trainer Helsinki Metsälä

Näin haet personal training valmennukseen

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella

Lähetä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella. Pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen, jossa pääset keskustelemaan valmentajan kanssa tavoitteistasi, taustoistasi ja toiveistasi. Lomakkeen lähettäminen tai valmennustarpeen kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme!

R

Aloita personal training -valmennuksessa heti!

Jos päätät lähteä mukaan valmennukseen, sovitte valmennuksen aloitusajankohdan maksuttomassa valmennustarpeen kartoituksessa. Teemme valmennuksia arkisin klo 9-19 välisinä aikoina. Pyrimme löytämään sinulle parhaiten sopivan treeniajan.

Treenaa personal trainer ohjauksessa viikottain Helsingin Metsälässä!

Treenaa personal trainerin ohjauksessa 1-3 kertaa viikossa vakioajankohtina. Treenien kesto on 60min. Joustavat sopimusehtomme mahdollistavat poissaolokertoja ja tapaamisten siirtoja. Valmennuspakettien kesto voi olla 3, 6 tai 12kk. 

Hinta

Yksilöllisen personal training -valmennuksen kuukausihinta määräytyy tapaamiskertojen ja sopimuksen pituuden mukaan 420-900 e/kk välille. Mitä pidempi sopimus, sen edullisempi kuukausihinta. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa ja maksutapoina käyvät myös erilaiset liikuntasetelit kuten Edenred ja Smartum. 

Personal trainer Helsinki Metsälä

Yksityisellä valmennuskeskuksellamme ei ole ruuhkaa eikä turhaa hälinää. Osoitteemme on Niittyläntie 2, 00630 Helsinki. Meille pääsee helposti HSL-julkisilla. (Käpylän asema n. 600m päässä, Tuusulanväylän pysäkit n. 500m päässä ja Pasilasta tulevat linja-autopysäkit 400m päässä.) Ilmaiset parkkipaikat löytyvät rakennuksen pihasta.

Täytä alla oleva lomake ja pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen. Lomakkeen lähettäminen tai valmennustarpeen kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme!

Varaa ilmainen kartoitustapaaminen personal trainer Helsinki Metsälä

Olen kiinnostunut (voit valita useamman)*

Olemme julistautuneet syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Kuntosalimme sääntöihin kuuluu kohdella kaikkia kävijöitä ja henkilökuntaa yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Teemme parhaamme jotta viihtyisit.

Pyrimme tekemään syömishäiriösensitiivistä ja kehopositiivista valmennusta. Tiloissamme on pienet pukuhuoneet miehille ja naisille. Pukuhuoneiden sekä suihkun ovet saa lukittua, jotta voit tarvittaessa vaihtaa vaatteesi rauhassa. Pukuhuoneista löydät myös WC- ja suihkutilat.

{

Kokemuksia personal trainer valmennuksesta

Ennen valmennusta minulla oli vaikeuksia saada kehitystä aikaiseksi. Parasta valmennuksessa oli tämän ”tasanteen” ylitys ja kropan erilaisten kipujen huomiointi. Anun kanssa on aina kiva treenata!

-Mikko

Valmentajasi

Anu Marin

Anu Marin

Viiniä juova ja masennusfolkkia tekevä liikunta-alan ammattilainen, hyvinvointikirjailija x2

Olen Anu Marin ja olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä vuodesta 2011 saakka *saanko kysyä mihin ihmeeseen vierähti yli 10 vuotta, vaikka oon edelleen 25v??! 😂* Autan asiakkaita rikkomaan tasannevaiheet saliharjoittelussa ja saamaan niin paljon voimaa ja suorituskykyä, että he menevät ihan pähkinöiksi! 🌰

Asiakkaat tulevat valmennuksiini ja koulutuksiini, koska haluavat jotain erilaista.

▷ Voimaa ja suorituskykyä ilman loukkaantumisia kehittävillä ja innostavilla treeniohjelmilla.
▷ Asioita hyvin selitettynä ja perusteltuina.
▷ Valmennusta joka ei käskytä ja rääkkää *kuten nimeltämainitsemattomissa TV-ohjelmissa*, vaan huomioi ihmisen kokonaisuutena.

Ja asiakkaat tulevat myöskin siksi, että olen hiton hyvä, hauska ja osaava tyyppi. ♡ Just saying.

[/db_pb_team_member]

ANUN KOULUTUS

 • Trainer4you: Hyvinvointivalmentaja, 2010, Vuokatti
 • Trainer4you: Kuntosalivalmentaja, 2010, Vuokatti
 • Trainer4you: Personal trainer, 2011, Vuokatti
 • Vuokatin urheiluopisto: Aikuisliikunnan ohjaajan amt, 2011, Vuokatti
 • Tiimiakatemia: Yrittäjän ammattitutkinto / Tulisielut, 2013, Kajaani
 • Poliquin Group: Strength and Wellness Conference 2013, Boston, USA
 • Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014
 • Spartan Gear: Bodyweight ohjaajakoulutus, 2014, Turku
 • SPNL: Kahvakuulaohjaaja 1, 2014, Vierumäki
 • Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015
 • Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015
 • Poliquin Group: Body Composition Training Camp, 2015, Rhode Island, USA
 • Helsingin psykoterapiainstituutti: Mindfulness peruskurssi, 2015, Helsinki
 • SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2015, Helsinki
 • Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015
 • Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016
 • Optimal training seminar & Optimal training seminar -urheilu ja suorituskyky
 • Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op, 2016-2017, Helsingin yliopisto
 • FIHF Ravintovalmentaja, 2017
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot 30 op, 2017-2018, Itä-Suomen yliopisto
 • Terveystieteen perusopinnot 30 op, 2018-2019, Itä-Suomen yliopisto
 • Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA
 • Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.
 • Rebel Lifters Oy:n perustaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen
Heikki Marin

Heikki Marin

Fysioterapeutti (amk), urheiluvalmentaja, voimaharjoitteluvalmentaja (amt), kouluttaja

Olen fysioterapeutti ja työskennellyt useiden vuosien ajan voimaharjoitteluvalmentajana kilpa- ja huippu-urheilun parissa. Työnkuvaani kuuluu fysioterapia, kuntouttava harjoittelu, yksilöity kokonaisvaltainen urheilijavalmennus, luennointi ja kouluttaminen. Valmennettavani ovat saavuttaneet kymmeniä SM-, EM-, MM-tason mitalia yli kymmenessä lajissa maailman laajuisesti alle kolmen vuoden aikana. Omat urheilusaavutukseni yltävät mm. ilman varusteita tehtyihin yli kahdensadan kilon kyykkyihin sekä 285 kg:n maastavetoon. Olen kilpaillut aiemmin voimanoston parissa.

[/db_pb_team_member]

HEIKIN KOULUTUS

 • Metropolia ammattikorkeakoulu: Fysioterapia, 2020-2023
 • Vierumäen Urheiluopisto: Valmentajan ammattitutkinto, 2015-2016
 • Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2013
 • Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 2, 2014
 • Vierumäen urheiluopisto / SVNL: Voimanostovalmentaja taso 1, 2016
 • Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus, 2014
 • FIHF Ravintovalmentaja, 2017
 • Certified Weightlifting Performance Coach (NASM CEU), Wil Fleming, 2017
 • Certified Speed & Agility coach (NASM CEU), Patrich Beith, Lee Taft, 2016
 • Poliquin Group: Acute & Chronic Injury Rehabilitation, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Advance Injury Rehabilitation: Hamstrings & Adductors, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Fat Loss Training Camp, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 3, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 4 , Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Strength and Wellness Conference, 2013, Boston, USA
 • Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium on Exercise Physiology: Focus on High-Intensity Training and Nutrition, 2014
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Combined Endurance and Strength Training for Physical Fitness and Sports Performance: From Science to Practice, 2015
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Biomechanics of Human Movement: Mechanisms and Methods, 2016
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium:  Mechanisms of adaptation to exercise training, 2017
 • Kisakallion urheiluopisto: Third Scientific Conference on Motor Skill Acquisition, 2019
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: olkapää ja hartiarengas, 2018, Turku
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: Alaraaja, 2018, Turku
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: keskivartalo, 2018, Turku
 • AFPT Convention, 2016, Oslo
 • Frans Bosch, Paul Venner, Valmentajaklinikka Spesial, 2016, Helsinki
 • Andy Bolton: Maastavetoseminaari, 2013, Iisalmi
 • Westside barbell -seminaari, 2014, Helsinki
 • MDD Terveyspalvelut: Täydentäviä koulutuksia (mm. hivenaineanalyysin tulkinta), 2014, Helsinki
 • HE Fysio / Terho Heinola: Fascian anatomia ja toiminnan teoria, Helsinki, 2014
 • Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015
 • Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015
 • Vilho Ahola LL, Sanna Eloranta ft: Säästöliekki koulutus, Helsinki 2015
 • Tapio Malinen Ps: Helsingin psykoterapiainstituutti, Stressinhallinta tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon (mindfulness) avulla, Helsinki 2016
 • Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016
 • Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA
 • Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.
 • Optimal Sport Academyn voimaharjoittelun päävalmentajana ja kehittäjä vuosina 2015-2017.
 • Rebel Lifters Oy:n perustaja, toimistusjohtaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen