fbpx

Toimitusehdot

Alta löydät Rebel Lifters Oy:n verkkovalmennuksia ja seminaareja koskevat toimitusehdot.

Toimitusehdot

Voimassa 25.5.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Rebel Lifters Oy y-tunnus 2821311-2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.rebellifters.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • tuotteen
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland -sivuston ja Stripe-sivuston kautta.

——————–

Maksupalvelutarjoajat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) ja kansainvälinen Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy tai Stripe näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä ja Stripellä on maksulaitoksen toimilupa.

Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A
33100 Tampere
Puhelin: 0800 522 010
www.checkout.fi

Stripe
www.stripe.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) ja Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

————-

Toimitusaika ja -tapa verkkovalmennuksissa

Annamme ostajalle pääsyn ostettuun tuotteeseen nopeasti. Pääsy valmennukseen annetaan mahdollisimman pian maksusuorituksen jälkeen. Pääsy kaikkiin valmennuksiin toimitetaan elektronisesti tilaussähköpostiosoitteen avulla. Varmistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on oikea.

Toimitusaika ja -tapa seminaareissa ja tapahtumissa

Annamme ostajalle pääsyn ostettuun seminaariin tai tapahtumaan seminaarin tai tapahtuman ajankohtana. Olemme yhteydessä seminaareja koskevista muutoksista ja aikatauluista ennen seminaarin alkua sähköpostitse. Varmistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on oikea.

Toimituskulut

Tuotteillamme ei ole toimituskuluja.

Tyytyväisyystakuu verkkovalmennuksissa

Barbell Principle Community -treeniohjelmayhteisössä jäsenyytesi on voimassa niin kauan kunnes peruutat tilauksen. Jo veloitettuja kuukausia ei palauteta. Kuukausijäsenyys veloitus tapahtuu kuukausittain ja vuosijäsenyyden veloitus vuosittain. Tilauksen voit peruuttaa jäsensivuston kautta toimimalla [näiden ohjeiden] mukaisesti. Kun olet peruuttanut jäsenyytesi, seuraavaa veloitusta ei enää tehdä ja käyttöoikeutesi jäsensivustolle päättyy.

Voimaa! -treeniohjelmapaketissa asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuun voit käyttää ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen anu@rebellifters.fi:

  • nimesi
  • sähköpostisosoitteesi
  • tilinumerosi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua valmennuksen aloittamisesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Seminaareillamme ja tapahtumilla ei ole tyytyväisyystakuuta! Peruutus on mahdollista lääkärintodistusta vastaan. Marin Sport Performance -level 1-3 koulutukset on mahdollista peruuttaa kuukausi ennen tapahtumaa. Tekniikkakoulujen peruutus on tapahduttava kaksi (2) viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Ongelmatilanteet toimituksessa

Mikäli ilmoittautumisohjeet valmennukseen eivät ole tulleet sinulle perille sovittuna aikana, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen anu@rebellifters.fi

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rebel Lifters Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Rebel Lifters sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

REKISTERISELOSTEEN LÖYDÄT TÄSTÄ