Pienryhmävalmennus

Tykkien Muijien treeniryhmä

”Voisko olla treeniryhmä, jossa vaan treenataan, nautitaan elämästä ja seurasta, eikä koko ajan mietitä hyvinvoinnin parantamista tai varsinkaan laihduttamista?” Jos tämä on sun toive, Tykkien muijien treeniryhmä sopii sinulle! 

Oletko tykki muija, joka haluaa lisää psyykkistä ja fyysistä voimaa? 🦸‍♀️ Oletko kiinnostunut aloittamaan toiminnallisen salitreenaamisen tai haluatko elvyttää kadoksissa olleen salimotivaation takaisin pienessä neljän hengen ryhmässä?

Keskiviikkona 8.2.2023 klo 17 startataan Tykkien Muijien treeniryhmä Rebel Lifterrsillä Helsingissä. Kuunnellaan hyvää musaa (esim. RuPaulia), työnnetään kelkkaa ja nauretaan vuoronperään.

Tämä treeniryhmä on erilainen. Tavoitteenamme on nauttia elämästä ja seurasta. EI siis tule shittiä laihduttamisesta, kehonkoostumuksen muokkaamisesta tai ulkonäöstä.

Satojen asiakkaiden ja yli kymmenen vuoden valmennuskokemuksella autamme sinua löytämään liikunnan ilon. Pääset treenaamaan vain valmennettavien käyttöön varatulla salilla, jolloin treenaat yksityisemmin, ilman häiriötekijöitä.

Tykki valmennus sekä valmentaja laittoi motivaation kohdalleen! 5/5

-Ryhmän osallistuja Annika

Keskitytään tekemään meistä vahvoja, kuten tykkien muijien kuuluu. Speksit ovat nämä:

Treenitapaamiset keskiviikkoisin klo 17 Rebel Liftersillä, Helsingin Metsälässä (Niittyläntie 2 B, 00620 HKI)

Treenikerrat ovat 8.2.-26.4.2023 = 12 treeniä

Saat voimaa ja liikkuvuutta nousujohteisesti rakentavat treeniohjelmat (3kpl).

Saat käyttöösi yksityisen, vain valmennettavien käyttöön varatun kuntosalin.

Pienessä 4 hlö ryhmässä saat myös yksilöllistä ohjausta.

Hinta 220e/hlö/kk. (Ryhmän kesto 3kk = 3 x 220e.)

Mitä treeneissä tapahtuu?

Ensimmäisellä treenikerralla 8.2. käydään läpi treeniohjelman liikkeitä ja liiketekniikoita.

Jokainen osallistuja pääsee testaamaan liikkeet valmentajan ohjauksessa. Tarvittaessa liikkeisiin tehdään yksilöllisiä muutoksia. Seuraavat treenikerrat koostuvat seuraavista osuuksista:

LÄMMITTELY 15-20 MIN

Pääasiassa oman kehon painolla tehtäviä avaavia ja aktivoivia liikkeitä valmentajan ohjauksessa.

PÄÄLIIKKEET 25MIN:

Pääliikeosuus sisältää vuoropariharjoittelua, jossa liikkeitä sekä ylä- että alakropalle. Harjoittelu koostuu pääasiassa vapaapainoharjoittelua käsipainoilla, levytangoilla jne..

STRONGWOMAN OSUUS 15MIN

Sykettä nostattava strongwoman osuus, jossa on esim. kelkantyöntöjä / -vetoja, säkinkantoja, köysiheilutusta ym.

Mahtis valkku ja kiva ryhmä! Myös puitteet Rebelillä 5/5

-Ryhmän osallistuja Terhi

Valmentajasi

Anu Marin

Anu Marin

Viiniä juova ja musaa tekevä liikunta-alan ammattilainen, hyvinvointikirjailija x2

Helou sinulle! 👋  Olen Anu Marin ja olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä vuodesta 2011 saakka *saanko kysyä mihin ihmeeseen vierähti yli 10 vuotta, vaikka oon edelleen 25v??! 😂*

Autan asiakkaita rikkomaan tasannevaiheet saliharjoittelussa ja saamaan niin paljon voimaa ja suorituskykyä, että he menevät ihan pähkinöiksi! 🌰

Asiakkaat tulevat valmennuksiini ja koulutuksiini, koska haluavat jotain erilaista.

▷ Kannustan asiakkaitani hyvinvointianarkismiin, jossa ei ole olemassa mitään yhtä tapaa voida hyvin. Usein viinilasillinen ystävien kesken on parempi vaihtoehto kuin saada aktiivisuustavoite täyteen aktiivisuusrannekkeessa.
▷ Voimaa ja suorituskykyä ilman loukkaantumisia kehittävillä ja innostavilla treeniohjelmilla.

▷ Asioita hyvin selitettynä ja perusteltuina.
▷ Valmennusta joka ei käskytä ja rääkkää *kuten nimeltämainitsemattomissa TV-ohjelmissa*, vaan huomioi ihmisen kokonaisuutena.

Ja asiakkaat tulevat myöskin siksi, että olen hiton hyvä, hauska ja osaava tyyppi. ♡ Just saying.

Mitä muuta?

Valmentajan henkilökohtaista apua

Koska ryhmäkoko on pieni, pystymme auttamaan sinua myös yksilöllisesti. Saat tekniikka-apua ja autamme sinua tarvittaessa löytämään sinulle sopivat liikkeet ja liikeradat. Tämä ei siis ole perinteinen ryhmäliikuntatunti, vaan paljon enemmän!

Viikottaiset valmennustapaamiset Rebel Liftersillä

Tykkien muijien treenit ovat joka keskiviikko klo 17.

Pääset treenaamaan vain valmennettavien käyttöön varatulla salilla, jolloin treenaaminen on yksityisempää ja voit keskittyä treenaamiseen ilman häiriötekijöitä.

Valmennustapaamiset järjestetään Rebel Liftersin valmennuskeskuksella Helsingin Metsälässä. Osoitteemme on Niittyläntie 2, 00620 Helsinki.

Laadukas treenisuunnitelma

Tykkien muijien treeniryhmäläiset saavat treenisuunnitelman, joka kehittää eteenpäin askel askeleelta. Näin tiedät milloin ja mitä treenaat, ilman ylirasittumisen vaaraa. Ohjelmat päivittyvät säännöllisin väliajoin, noin neljän viikon välein.

Valmennus ei sisällä rääkkäystä, päättömiä mättötreenejä tai hupenevia voimavaroja!

Huippuporukan jonka kanssa treenata!

Meillä Tykkien muijien treeneissä on aina hyvä fiilis, josta saat hyvää tsemppiä omiin treeneihin. Treeneihin on helpompi tulla kun koko porukka on innokkaasti mukana.

Edullisemman hinnan

Ryhmätreenien hinta on huomattavasti yksilövalmennusta edullisempi vaihtoehto aloittaa treenaaminen. Tule mukaan kokeilemaan!

Näin haet mukaan

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella

Lähetä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella. Pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen, jossa pääset keskustelemaan valmentajan kanssa tavoitteistasi, taustoistasi ja toiveistasi. Lomakkeen lähettäminen tai valmennustarpeen kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme!

R

Aloita valmennuksessa heti!

Jos päätät lähteä mukaan Tykkien muijien treeniryhmään, voit ilmoittautua mukaan maksuttomassa valmennustarpeen kartoituksessa. Valmennuksen kesto on 3kk.

Treenaa valmentajan ohjauksessa viikottain!

Treenaatte neljän hengen ryhmänä aina valmentajan ohjauksessa kerran viikossa vakioaikana. Treenien kesto on 60min.

Hinta

Tykkien muijien treeniryhmän kuukausihinta on 220 e/kk/hlö (kesto 3kk = 3 x 220e). Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa ja maksutapoina käyvät myös erilaiset liikuntasetelit kuten Edenred ja Smartum. 

Valmennukset järjestetään Rebel Liftersillä Helsingin Metsälässä

Yksityisellä kuntosalillamme ei ole ruuhkaa ja saat treenaamiseen yksityisyyttä (toisin kuin yleisillä saleilla). Tiloissa treenaavat vain valmennuksessa olevat. Osoitteemme on Niittyläntie 2, 00630 Helsinki. Meille pääsee helposti HSL-julkisilla. (Käpylän asema n. 600m päässä, Tuusulanväylän pysäkit n. 500m päässä ja Pasilasta tulevat linja-autopysäkit 400m päässä.) Ilmaiset parkkipaikat löytyvät rakennuksen pihasta.

Täytä alla oleva lomake ja pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen. Lomakkeen lähettäminen tai valmennustarpeen kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme!

Tykkien Muijien treeniryhmä

Rebel Lifters

Olemme julistautuneet syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Kuntosalimme sääntöihin kuuluu kohdella kaikkia kävijöitä ja henkilökuntaa yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Teemme parhaamme jotta viihtyisit.

Pyrimme tekemään syömishäiriösensitiivistä ja kehopositiivista valmennusta. Tiloissamme on pienet pukuhuoneet joista löydät myös suihkun ja WC:n.

Jos mietit onko Tykkien Muijien treenit sopiva sinulle…

r

Ryhmässä treenaavat ihan tavalliset treenaajat.

Selvitämme valmennustarpeen kartoituksessa nykytilanteesi ja voimme suositella ryhmää sen perusteella. Mikäli tarvitset yksilöllisempää ohjausta (esim. terveydellisistä syistä) suosittelemme sinulle muita sopivia valmennuksia. Ryhmässä treenaavat ”tavalliset ihmiset”, sinun ei siis tarvitse olla hyvässä kunnossa voidaksesi osallistua mukaan.

r

Sinun ei tarvitse pelätä, että "olet porukan huonokuntoisin".

Tykkien Muijien treeniryhmässä voit aloittaa siltä tasolta missä olet juuri nyt. Valmennustarpeen kartoituksessa autamme sinua löytämään valmennuksen, joka sopii kuntotasoosi.

r

Emme laita sinua tekemään liikkeitä jotka rikkovat sinut.

Tykkien muijien treeniryhmän treeniohjelmat ovat turvallisia tehdä ja tämän lisäksi saat valmentajan yksilöllistä ohjausta liikkeisiin. Koska kaikilla meillä on yksilöllisiä tarpeita, autamme tarvittaessa löytämään juuri sinulle sopivat liikkeet ja liikeradat.

r

Tykkien muijien treeniryhmässä treenaaminen on monipuolista ja hauskaa

Pyrimme treeneissä monipuolisuuteen ja hauskuuteen. Onko kelkantyöntö tai -veto sinulle tuttuja? Kyllä tai ei, tule tekemään sitä Tykkien muijien treeniryhmään ja huomaat miten hauskaa toiminnallinen treeni on!

Mitä neljän hengen Tykkien Muijien treeniryhmä EI sisällä?

EI huutamista tai käskyttämistä.

Huutaminen ja käskyttäminen EI kuulu Rebelin valmennusfilosofiaan.

EI ylienergistä, ärsyttävää ohjausta.

Tykkien Muijien treeniryhmän ohjaaja Anu on rauhallinen ammattilainen. Et siis ala ärsyyntyä ylienergisestä ohjaamisesta, vaan saat keskittyä sarjoihin rauhassa. Samalla opit kuuntelemaan paremmin kehoasi ja tunnistamaan sen rajat.

EI liian raskaita tai vaikeita treeniohjelmia.

Emme laita sinua tekemään treeniohjelmia, jotka kuluttavat voimavarasi. Ei päättömiä mättötreenejä eikä monen tunnin maratonsessioita salilla. Tavoitteemme on palauttaa kehon energia ja parantaa palautumista. Tähän pääset fiksulla ja palautumisen huomioivalla treenisuunnitelmalla.

EI laihduttamista tai kehonkoostumuksen ja ulkonäön tarkkailua

Tässä ryhmässä ei laihduteta, ei treenata kesäkuntoon eikä pyritä tarkkailemaan kehonkoostumusta tai ulkonäköä. Keskitymme vahvaksi tulemiseen, pitämään hauskaa ja nauttimaan elämästä ja seurasta.