Urheiluvalmennus

Onko tavoitteenasi parantaa lajisuoritustasi urheilussa? Haluatko yltää yhä parempiin sijoituksiin? Haluatko olla nopeampi, räjähtävämpi, voimakkaampi tai kestävämpi? Toivoisitko, että palautuisit harjoittelusta nopeammin ja voisit harjoitella ilman loukkaantumisia ympäri vuoden? Tämä kaikki on mahdollista Rebel Liftersillä!

Valmennusprosessimme huomioi pienetkin yksityiskohdat, jotka tähtäävät parempaan suorituskykyyn lajissasi ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivaan kehoon. Emme unohda myöskään palautumista edistäviä asioita kuten lepoa, kuormituksen seurantaa (ns. biofeedback) ja optimaalista ravitsemusta.

Huolehdimme voima- ja oheisharjoittelusta (eli nk. fysiikkavalmennuksesta) sekä urheilijan ravintovalmennuksesta, jolloin sinä voit keskittyä paremman urheilusuorituksen tekemiseen lajitreeneissä ja kisasuorituksessa. Toisinsanoen, treenaat Rebel Liftersillä lajissasi vaadittavia ominaisuuksia ja laitamme ravitsemuksesi vastaamaan lajin tarpeita. Lajivalmennuksesta huolehtii edelleen lajivalmentajasi.

Kiinnostaako urheiluvalmennus ja urheilijan fysiikkavalmennus? Täytä valmennushakemus tästä tai ota yhteyttä viereisellä lomakkeella.

Olemme sinuun yhteydessä 72 tunnin kuluessa ja varaamme ajan maksuttomaan 30 min konsultaatioon, jossa kartoitamme tarkemmin taustojasi ja pääset kysymään lisätietoja valmennusvaihtoehdoista. Maksuton konsultaatio tai hakemuksen täyttäminen eivät sido sinua vielä mihinkään!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

Urheiluvalmennus ja oheisharjoittelu auttaa sinua jos… 

R

Olet tullut tasannevaiheeseen tai huomaat kehityksesi lajissa hidastuneen.

R

Olet kärsinyt loukkaantumisista, sairastumisista tai kiputiloista ja tavoitteenasi on kuntoutua takaisin kilpailuareenoille.

R

Tavoitteenasi on kehittää lajissasi tarvittavaa voimaa, nopeutta, räjähtävyyttä ja kestävyyttä.

R

Liikkuvuuden ja liikehallinan puute, sekä puolierot heikentävät suoritusta lajissasi.

R

Olet havainnut, että oheisharjoittelustasi puuttuu selkeä suunnitelmallisuus ja systeemi, mutta tiedät että laadukkaalla fysiikkavalmennuksella voisit yltää parempiin suorituksiin.

R

Omat neuvot suorituskyvyn kehittämiseen eivät riitä, mutta tiedät, että sinusta on enempään.

R

Haluat varmistaa, että myös ravitsemus tukee kehittymistäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Hakemus ei vielä sido sinua vielä mihinkään. Kun olet täyttänyt valmennushakemuksen pääset varaamaan nettiajanvarauksesta maksuttoman 30 minuutin konsultaatioajan. Konsultaatiossa pääset keskustelemaan valmentajan kanssa, valmentaja kartoittaa tarkemmat taustatietosi ja voitte yhdessä suunnitella sinulle parhaiten sopivan valmennuksen.

Ps. Haluamme, että saavutat tavoitteesi. Jos koemme, ettet ole sopiva henkilö valmennukseen, ohjaamme sinut toisaalle.

Urheiluvalmennus ja fysiikkavalmennus on auttanut urheilijoita saavuttamaan mm. seuraavia tuloksia:

 • Useat jääkiekonpelaajat ovat nousseet TOP10 kärkeen tilastoissa (esim. maalipörssi, pistepörssi, +/- tilasto)
 • Urheilijoitamme on noussut kansalliselta tasolta kansainväliselle tasolle.
 • +13 kilon parannus maastavetoon kolmessa kuukaudessa, jolla saavutettu maastavedossa 313 kilon suomenennätys.
 • Naisnostajalla vuoden kehitys maastavetoon 105kg –> 150kg, kyykkyyn 80kg –> 125kg, penkkipunnerrukseen 40kg –> 60kg.
 • Masters -sarjan kamppailu-urheilijan etukyykkytulos on noussut vuoden aikana 70kg –> 140kg ja samaan aikaan lajissa on tapahtunut huomattavaa kehitystä.
 • Urheilija on saanut kuntotestissä jääkiekkojoukkueen parhaan keskiarvon ammattilaissarjassa.
 • Urheilujoukkue on voinut merkittävästi vähentää lajille tyypillisiä loukkaantumisia ja alaselkäkipuja.
 • Voimanoston masters -sarjassa on pystytty kisaamaan ilman loukkaantumisia ja kehittämään SM-tasolla tuloskuntoa jatkuvasti eteenpäin.
 • Tilanteesta, jossa kipujen takia lajinostoja ei ole voitu tehdä lainkaan, on kuntouduttu kivuttomana kisalavoille.
 • Useat urheilijamme ovat kyenneet saavuttamaan Olympia -edustuspaikan.
 • Urheilijamme ovat saavuttaneet kymmeniä SM-, EM- ja MM-tason mitalleja.

”Valmennuksessa olennaisin muutos on se, että ohjelmaa vaihdetaan noin 4 viikon välein. Kun ohjelma alkaa selvästi tuottaa tulosta, alkaa olla aika vaihtaa – eikä tehdä lisää sitä samaa ja kovempaa. Lisäksi de-load viikot ihan terveenä on uusi juttu; aikaisemmin de-loadasin vain jos oli joku paikka hajalla tai iski flunssa joka ei millään meinannut lähteä pois…

Toisin sanoen uutta on se, että sen lisäksi että pitää treenata kovaa pitää treenata fiksusti. Tällöin joka liikkeellä, sarjojen määrällä ja pituudella tähdätään johonkin; silloin vastaus kysymykseen miksi tämä tehdään löytyy aina. Tärkeät asiat pitää tehdä oikein ja ei-niin-tärkeitä ei välttämättä ollenkaan.

Mielestäni Heikin valmennuksessa on sopiva tasapaino oikean tieteen ja salitieteen välillä.

Kaj Wasenius

Voimanosto IPF

Heikki on vastannut oheisharjoitteluni suunnittelemisesta vuoden ajan. Eniten olemme keskittyneet liikehallintani sekä heikkouiksieni kehittämiseen. Kestävyyteni on riittävä, mutta voimantuottoa kehittämällä olen parantanut suoritustani huomattavasti.

Treenasin ennen valmennusta liian kovaa, ja vaikka tulokseni koko ajan paranivat, en usko että olisin pystynyt jatkamaan pitkään vahingoittumatta.

Valmennusohjelmat ovat olleet hyvin suunniteltu liikkeiden ja jaksotuksen suhteen. Valmennustapaamisissa olemme keskittyneet tekniikkaan parantaen liikeratoja sekä tuntumaan noston aikana. Iso kiitos Heikille tuesta!

Henrik Tallbacka

Kahvakuulaurheilu

Marin Sport Performance metodi

Sinä kerrot meille mitä haluat. Me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valmennusmetodimme pohjautuu tieteeseen ja vahvaan käytännön kokemukseen eri urheilulajien parissa. Sovellamme koulutuksissa, konsultaatioissa, seminaareissa ja urheilijoiden parissa oppimiamme metodeja menestyksekkäästi käytäntöön.

N

Vaihe 1: Alkukartoitus ja loukkaantumisten ennaltaehkäisy.

Urheiluvalmennus alkaa taustatietojen ja tavoitteiden kartoituksella. Kartoitamme taustasi ja tavoitteesi niin treenin, kuin ravitsemuksenkin osalta. Tämän jälkeen luomme yksilöllisen ja lajinmukaisen suunnitelman, ja aloitamme harjoittelun loukkaantumisia ennaltaehkäisevällä jaksolla. Jos tulet valmennukseen loukkaantuneena, kuntoutamme sinut takaisin urheilun pariin.

Tämän vaiheen pääasiallisena tavoitteena on liikkuvuuden parantaminen, puolierojen tasaaminen ja tukilihaksiston vahvistaminen.

N

Vaihe 2: Urheilun suorituskyvyn pohjan rakentaminen

Tässä vaiheessa siirrymme peruskuntokaudelle, jossa tavoitteena on voiman ja voimantuottonopeuden kehittäminen, sekä kestävyysominaisuuksien parantaminen lajin vaatimalle tasolle. Urheiluvalmennus sisältää usein myös monipuolisesti korkeaintensiteettistä harjoittelua, strongman-tyyppistä harjoittelua ja kestävyysharjoittelua.

N

Vaihe 3: Suorituskyvyn siirto lajiin ja lajinomainen harjoittelu

Tällä lajispesifillä kaudella kehitämme lajinomaista nopeutta, räjähtävyyttä ja liiketaitoa. Jalostamme myös kestävyysominaisuuksia vastaamaan yhä paremmin lajin tarpeita.

N

Vaihe 4: Suorituskyvyn huipun saavuttaminen ja kilpailukauden alku

Kilpailukaudella tavoitteena on kisakunnon oikea ajoittaminen ja sen ylläpitäminen. Samalla pyrimme panostamaan loukkaantumista ennaltaehkäisevään harjoitteluun, jotta voit kisata terveenä koko kisakauden alusta loppuun.

Urheiluvalmennus sisältää myös valmennusta ravitsemuksen saralla. Tavoitteena on, että urheilijan ruokailu rentoa ja mielekästä, mutta samalla optimoitu vastaamaan lajin tarpeita. Meillä et kituuta minikaloreilla, minihiilareilla tai harrasta muita ääridieettejä terveyden ja suorituskyvyn kustannuksella.

Miltä urheilijan fysiikkavalmennus ja urheiluvalmennus Rebel Liftersillä oikein näyttää? Katso video alta.

Mitä urheiluvalmennus sisältää?

Vaihtuvat lajikohtaiset treeniohjelmat koko valmennusajalle. Huomioimme kaikki suorituskyvyn osa-alueet aina voimasta ja liikkuvuudesta, räjähtävyyteen ja kestävyyteen. Meillä et siis väännä pelkkää punttia.

Tapaat valmentajaa lähivalmennuksessa tai etänä videosovelluksen kautta. Valmennustapaamisissa voitte käydä läpi uusinta treeniohjelmaa, liiketekniikoita, ravitsemusta tai treenaat valmentajan ohjauksessa.

l

Seuraamme edistymistäsi ja palautumista valmennuksen ajan. Sinun ei siis tarvitse pelätä ylikuormittumista.

Saat tarvittavat ja asianmukaiset ja yksilölliset ohjeet myös urheilulajiisi sopivaan ruokavalioon. Urheilijan ravintovalmennus opettaa sinulle suorituskykyä kasvattavan ruokavalion kulmakivet ilman turhaa kikkailua.

Urheiluvalmennus sisältää ammattimaista treeniohjelmointia. Teemme piiruntarkkaa työtä ja käytämme aikaa huolelliseen suunnitteluun, jotta sinä menestyt. Aina yksilöllisesti. Aina vasteperusteisesti. Meillä et tule tekemään ”päättömiä mättötreenejä”, vaan kaikki treenit vievät sinua varmasti eteenpäin lajissasi.

Saat enemmän kuin pelkän treeni- tai ravinto-ohjelman. Sytytämme sisäistä motivaatiota ja huomioimme valmennettavan yksilölliset tarpeet.  

Ps. Voitte tulla urheiluvalmennukseen myös joukkueena. Tarjoamme teille fysiikkavalmennuksen lisäksi huippu-fasiliteetit joukkueen fysiikkatreeneihin.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Noudatettuani Anun ohjeita painoni on tippunut ja palaudun treeneistä paljon paremmin. Mikä hauskinta, syömisiäni ei ole vähennetty – päinvastoin! Ravinto-ohjelma oli linjassa treenitapani kanssa: ei kikkailuja, isoihin linjoihin keskittyvää ja tehokasta.

Valmennussuhde vaatii onnistuakseen valmentajalta ja valmennettavalta samankaltaisuutta. Itse uskon suuriin linjoihin, tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen. Anu on samanlainen: hän painottaa olennaista, perustaa näkemyksensä ravintotieteeseen ja osaa ohjata urheilijaa. Suosittelen Anun valmennusta kaikille urheilijoille, jotka haluavat optimoida harjoittelunsa ravinnon osalta.”

Jouko Kiesiläinen

Voimanosto IPF

Referenssit

Valmennuksessamme ovat olleet  kymmenet kilpa- ja huippu-urheilijat, jotka luottavat osaamiseemme.

Urheilijamme voivat luottaa osaamiseemme ja voimme rehellisesti, rinta rottingilla kertoa valmentaneemme seuraavia urheilijoita. Katso kuinka tulokset puhuvat puolestaan näiden urheilijoiden kohdalla. Urheiluvalmennus ja oheisharjoittelu rakentaa sinulle tietä kohti tavoitteitasi olivatpa ne kuinka korkealla tahansa.

Ville Lajunen, Jääkiekko

Teemu Pulkkinen, Jääkiekko

Alexander Ruuttu, Jääkiekko, KalPa

Rasmus Rissanen, Jääkiekko, Örebro HK (SHL)

Tommi Kivistö, Jääkiekko

Jere Sallinen, Jääkiekko

Ville-Vesa Vainiola, Jääkiekko, KalPa

Tuomas Kokkonen, BJJ & Lukkopaini

Lauri Vainio, Amerikkalainen jalkapallo, Berlin Rebels

Tuula Möttönen, Amerikkalainen jalkapallo, Roosters

Julius Pamppunen, Voimanosto, IPF

Suomenennätys maastaveto 313 kg sarjaan alle 93 kg.

Katri Hirvonen, kuulantyöntö ja kiekonheitto

Arto Laatikainen, Jääkiekko, HPK

Jyrki Nurminen & Santeri Sirén, Beach Volley Team TMR Invest

Laura Pihkala, CrossFit

Samuli Kyrönviita, Kuulantyöntö

Anni Jääskeläinen, Painonnosto

Heli Lappalainen, Kahvakuulaurheilu

Muodostelmaluistelujuokkue Lumineersin fysiikkavalmennus

Kristiina Junttu, Painonnosto

Naisten Roller Derby maajoukkueen virallinen fysiikkavalmentaja

Valmistauduin ekaan kisaan ja kysyin neuvoa, mitä tehdä jos alkaa jännittää: ”Luota systeemiin. Luota siihen, että olet valmistautunut niin hyvin kuin mahdollista, ja olet kisassa sen hetken paras versio itsestäsi.”

Ajattelen, että tasainen nousujohteinen kehitys ja onnistumiset perustuvat luottamukseen ja jatkuvaan dialogiin. Luotan valmentajaan ja systeemiin – siihen että käytössäni on parhaat, uusimmat ja perustelluimmat opit, ohjelmoinnit ja ”vetokumiviritykset”, minulle räätälöityinä.

Sen jälkeen voi rauhassa keskittyä kyykkäämään, rohkeasti ja syvälle, ja tahkota ennätyksiä.

Karoliina Seppälä

Voimanosto, IPF

Joko vakuutuit osaamisestamme?

Lisäksi valmennuksessa ovat olleet muun muassa:

 
 • Ville Heikkonen, MMA & BJJ
 • Janne Mäkelä, BJJ
 • Eemeli Majamaa, voimamiesurheilu
 • Antti Kilpeläinen, kahvakuulaurheilu
 • Joakim Hlavaty, Lacrosse, Helsingin Chiefs
 • Inkaliina Savolainen, kahvakuulaurheilu
 • Terhi Heino, roller derby, Kallio Rolling Rainbow
 • Sami Turunen, Paintball, Helsinki Cyclone
 • Ida Sointu, roller derby, Kallio Rolling Rainbow
 • AinoLaura Oksman, ratapyöräily, juoksu 5000m
 • Venla Nikula, amerikkalainen jalkapallo, GS
 • Kirsi Suomela, kahvakuulaurheilu
 • Laura Mäki, voimanosto
 • Mira Virtanen, voimanosto
 • Mikael Kouhia, painonnosto
 • Konsta Mäkinen, jääkiekko
 • Johannes Latvala, jääkiekko
 • Jimi Kuronen, jääkiekko
 • Hanna-Kaisa Kämppi, potkunyrkkeily
 • Markku Torvinen, voimanosto
 • Taru Itäpelto, painonnosto
 • Hanna Aronen, roller derby, Kallio Rolling Rainbow
 • Ida Hellman, pikajuoksu, jalkapallo, beach volleyball
 • Salla Tapio, roller derby, Kallio Rolling Rainbow
 • Jenni Kujanpää, roller derby, Tampere Rolling Derby
 • Sanna-Maija Loikkanen, kahvakuulaurheilu
 • Sami Rantanen, amerikkalainen jalkapallo, Crocodiles
 • Anu Räisänen, triathlon
 • Noora Vakkuri, voimanosto
 • Pasi Päällysaho, kestävyysjuoksu

Ketkä sinua valmentavat?

Jos etsit maailmanluokan tavoitteiden toteutukseen maailmanluokan valmennusosaamista, olet oikeassa paikassa.

Olitpa harraste-, kilpa- tai huippu-urheilija, saat meiltä valmennusta joka nostaa sinut seuraavalle tasolle. Tiedämme, että huippujen auttaminen vaatii huippuosaamista ja siksi kouluttaudumme jatkuvasti lisää. Valmennuksemme perustuu tutkittuun tietoon ja vankkaan käytännön kokemukseen eri urheilulajien parissa. Urheiluvalmennus on meille intohimo!

Anu Marin

Anu Marin

Viiniä juova ja masennusfolkkia tekevä liikunta-alan ammattilainen, hyvinvointikirjailija x2

Olen Anu Marin ja olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä vuodesta 2011 saakka *saanko kysyä mihin ihmeeseen vierähti yli 10 vuotta, vaikka oon edelleen 25v??! 😂* Autan asiakkaita rikkomaan tasannevaiheet saliharjoittelussa ja saamaan niin paljon voimaa ja suorituskykyä, että he menevät ihan pähkinöiksi! 🌰

Asiakkaat tulevat valmennuksiini ja koulutuksiini, koska haluavat jotain erilaista.

▷ Voimaa ja suorituskykyä ilman loukkaantumisia kehittävillä ja innostavilla treeniohjelmilla.
▷ Asioita hyvin selitettynä ja perusteltuina.
▷ Valmennusta joka ei käskytä ja rääkkää *kuten nimeltämainitsemattomissa TV-ohjelmissa*, vaan huomioi ihmisen kokonaisuutena.

Ja asiakkaat tulevat myöskin siksi, että olen hiton hyvä, hauska ja osaava tyyppi. ♡ Just saying.

[/db_pb_team_member]

ANUN KOULUTUS

 • Trainer4you: Hyvinvointivalmentaja, 2010, Vuokatti
 • Trainer4you: Kuntosalivalmentaja, 2010, Vuokatti
 • Trainer4you: Personal trainer, 2011, Vuokatti
 • Vuokatin urheiluopisto: Aikuisliikunnan ohjaajan amt, 2011, Vuokatti
 • Tiimiakatemia: Yrittäjän ammattitutkinto / Tulisielut, 2013, Kajaani
 • Poliquin Group: Strength and Wellness Conference 2013, Boston, USA
 • Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014
 • Spartan Gear: Bodyweight ohjaajakoulutus, 2014, Turku
 • SPNL: Kahvakuulaohjaaja 1, 2014, Vierumäki
 • Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015
 • Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015
 • Poliquin Group: Body Composition Training Camp, 2015, Rhode Island, USA
 • Helsingin psykoterapiainstituutti: Mindfulness peruskurssi, 2015, Helsinki
 • SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2015, Helsinki
 • Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015
 • Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016
 • Optimal training seminar & Optimal training seminar -urheilu ja suorituskyky
 • Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op, 2016-2017, Helsingin yliopisto
 • FIHF Ravintovalmentaja, 2017
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot 30 op, 2017-2018, Itä-Suomen yliopisto
 • Terveystieteen perusopinnot 30 op, 2018-2019, Itä-Suomen yliopisto
 • Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA
 • Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.
 • Rebel Lifters Oy:n perustaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen
Heikki Marin

Heikki Marin

Fysioterapeutti (amk), urheiluvalmentaja, voimaharjoitteluvalmentaja (amt), kouluttaja

Olen fysioterapeutti ja työskennellyt useiden vuosien ajan voimaharjoitteluvalmentajana kilpa- ja huippu-urheilun parissa. Työnkuvaani kuuluu fysioterapia, kuntouttava harjoittelu, yksilöity kokonaisvaltainen urheilijavalmennus, luennointi ja kouluttaminen. Valmennettavani ovat saavuttaneet kymmeniä SM-, EM-, MM-tason mitalia yli kymmenessä lajissa maailman laajuisesti alle kolmen vuoden aikana. Omat urheilusaavutukseni yltävät mm. ilman varusteita tehtyihin yli kahdensadan kilon kyykkyihin sekä 285 kg:n maastavetoon. Olen kilpaillut aiemmin voimanoston parissa.

[/db_pb_team_member]

HEIKIN KOULUTUS

 • Metropolia ammattikorkeakoulu: Fysioterapia, 2020-2023
 • Vierumäen Urheiluopisto: Valmentajan ammattitutkinto, 2015-2016
 • Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2013
 • Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 2, 2014
 • Vierumäen urheiluopisto / SVNL: Voimanostovalmentaja taso 1, 2016
 • Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus, 2014
 • FIHF Ravintovalmentaja, 2017
 • Certified Weightlifting Performance Coach (NASM CEU), Wil Fleming, 2017
 • Certified Speed & Agility coach (NASM CEU), Patrich Beith, Lee Taft, 2016
 • Poliquin Group: Acute & Chronic Injury Rehabilitation, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Advance Injury Rehabilitation: Hamstrings & Adductors, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Fat Loss Training Camp, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 3, Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 4 , Rhode Island, 2015
 • Poliquin Group: Strength and Wellness Conference, 2013, Boston, USA
 • Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium on Exercise Physiology: Focus on High-Intensity Training and Nutrition, 2014
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Combined Endurance and Strength Training for Physical Fitness and Sports Performance: From Science to Practice, 2015
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Biomechanics of Human Movement: Mechanisms and Methods, 2016
 • Jyväskylän yliopisto: International Symposium:  Mechanisms of adaptation to exercise training, 2017
 • Kisakallion urheiluopisto: Third Scientific Conference on Motor Skill Acquisition, 2019
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: olkapää ja hartiarengas, 2018, Turku
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: Alaraaja, 2018, Turku
 • Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: keskivartalo, 2018, Turku
 • AFPT Convention, 2016, Oslo
 • Frans Bosch, Paul Venner, Valmentajaklinikka Spesial, 2016, Helsinki
 • Andy Bolton: Maastavetoseminaari, 2013, Iisalmi
 • Westside barbell -seminaari, 2014, Helsinki
 • MDD Terveyspalvelut: Täydentäviä koulutuksia (mm. hivenaineanalyysin tulkinta), 2014, Helsinki
 • HE Fysio / Terho Heinola: Fascian anatomia ja toiminnan teoria, Helsinki, 2014
 • Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015
 • Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015
 • Vilho Ahola LL, Sanna Eloranta ft: Säästöliekki koulutus, Helsinki 2015
 • Tapio Malinen Ps: Helsingin psykoterapiainstituutti, Stressinhallinta tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon (mindfulness) avulla, Helsinki 2016
 • Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016
 • Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA
 • Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.
 • Optimal Sport Academyn voimaharjoittelun päävalmentajana ja kehittäjä vuosina 2015-2017.
 • Rebel Lifters Oy:n perustaja, toimistusjohtaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen

Kiinnostaako urheiluvalmennus ja oheisharjoittelu? Täytettyäsi valmennushakemuksen, pääset varaamaan maksuttoman 30 min konsultaatioajan nettiajanvarauksestamme. Konsultaatiossa kartoitamme tarkemmin taustojasi ja pääset kysymään lisätietoja valmennusvaihtoehdoista. Maksuton konsultaatio tai hakemuksen täyttäminen eivät sido sinua vielä mihinkään!

Jäikö kuitenkin vielä jotain kysyttävää?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Kerro meille itsestäsi ja tavoitteistasi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian ja varaamme ajan ilmaiseen konsultaatioon, jossa kartoitamme tarkemmin taustojasi. Näin varmistumme siitä, että auttaisiko Rebel Liftersin urheiluvalmennus sinua eteenpäin lajissasi. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään.

Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella