fbpx

Marin Sport Performance -urheiluvalmentaja level 2

Suorituskyky- ja urheiluvalmennuskoulutus liikunta-alan ammattilaisille.

Marin Sport Performance urheiluvalmentaja level 2

Viimeinen MSP level 2 koulutus: 27.-28.1.2024 & 24.-25.2.2024

 

Oletko käynyt Optimal training seminaarin tai Marin Sport Performance level 1 -koulutuksen? Tämä koulutus on suorastaan timanttinen jatko näille koulutuksille! Marin Sport Performance level 2 jatkaa siitä mihin level 1 koulutus jäi. Opettelemme level 1 -kurssilta tutun järjestelmällisyyden ja kaavan rikkomista. Tällöin järjestelmällisyys alkaa muuttua hallituksi kaaokseksi ja treeniohjelmoinnista alkaa tulla taidetta. Koulutuksen toinen osa pamauttaa ilmoille vahvasti suorituskykyyn painottuvaa ohjelmointia ja periodisointia aina korkealle kilpatasolle asti. Koulutuksessa opit kuinka koostat vuosiperiodisoinnin eri lajeihin ja huomioit lajikohtaisuudet. Tuomme käyttöösi myös paljon uusia työkaluja joilla parannat suorituskykyä ja palautumista.

Kuulet lajianalyysin tekemisestä ja lisäät ymmärrystä eri tarpeista ja lajeista voimaharjoittelun näkökulmasta. Kahden viikonlopun aikana syvennämme tietämystä siitä kuinka alat rakentaa lajispesifiä ja loukkaantumista ennaltaehkäisevää voimaharjoittelua.

Opit Suomessa täysin uutta tietoa energiantuottomekanismien treenaamisesta. Voimaharjoittelu mielletään usein erilliseksi elementiksi energiantuottotreeneistä, vaikka ne kulkevat käsi kädessä toistensa kanssa. Tällä kurssilla opit rakentamaan ne voimaharjoittelun periodisoinnin sisään ja saamaan näin nopeammin tuloksia asiakkaillesi. 

Erilaisten voimantuottotapojen hyödyntäminen on mahdollistaa harjoittelun täyden potentiaalin valjastamisen ja lisää merkittävästi harjoittelun monimuotoisuutta. Opetuksessa käymme läpi niiden sijoittamisen periodisoinnissa ja treeneissä. Lisäksi saat käyttöösi oivan paketin erilaisia metodeja, joita tuskin olet aikaisemmin hyödyntänyt. 

Kaiken tämän lisäksi käymme läpi kisakunnon ajoittamista, jotta urheilijasi olisivat parhaimmillaan tärkeimpänä hetkenä. Perehdymme myös differentiaalioppimiseen ja epälineaariseen pedagokiikkaan, jotka ovat avainasemassa siinä kuinka nopeasti asiakkaasi oppii liikkeitä tai asioita. Nopeasti kehittyvä ja laaja taitavyys ovat aina perusta hyvälle suoritus- ja toimintakyvylle.

Urheiluvalmennuksessa on tärkeää tietää miksi asioita tehdään. Ilman tätä tietoa treenaaminen on vain olettamuuksiin perustuvaa puuhastelua. Koulutuksen jälkeen uskallat ottaa vastaan yhä haastavampia valmennustöitä ja saada niistä parempia tuloksia kuin osasit odottaa.

Marin Sport Performance -level 2 järjestetään Helsingin Metsälässä Rebel Liftersillä.

Saat käyttöösi voimavalmentaja Heikki Marinin parhaat opit, joiden avulla eri lajien urheilijat saavuttivat yli seisemänkymmentä SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia neljässätoista eri lajissa yksinään vuosina 2014-18.

Seminaariin ovat tervetulleita Marin Sport Performance level 1 suorittaneet kurssilaiset.

Aikataulu ja viikonloppujen sisältö

Seminaarin kesto on yhteensä kaksi viikonloppua ja pitopaikkana toimii Rebel Lifters Helsinki (Niittyläntie 2, 00620 Helsinki). Koulutuksen vetää Rebel Liftersin voimaharjoitteluvalmentaja ja perustaja Heikki Marin. Alla tarkempi alustava ohjelma. Päivät sisältävät paljon teoriaa ja käytäntöä treenin ja ohjelmansuunnittelun suhteen sekä kysy & vastaa -osuuksia.

Katso videolta tunnelmia ja palaute Marin Sport Performance level 2 koulutuksesta!

Viikonloppujen aikana perehdymme seuraaviin osa-alueisiin

 • Voima ja voimaharjoittelu – mitä ne ovat?
 • Voiman osa-alueet ja voimantuoton perusteet
 • Energiantuottomekanismit ja -treenit
 • Pitkäaikaisperiodisointi ja kausittainen ohjelmointi eri lajeissa
 • Tasannevaiheet ja niiden rikkominen
 • Konsentrisen metodin variaatiot,käyttö harjoittelussa ja periodisoinnissa
 • Isometrisen metodin variaatiot,käyttö harjoittelussa ja periodisoinnissa
 • Eksentrisen metodin variaatiot, käyttö harjoittelussa ja periodisoinnissa 
 • Vammojen ennaltaehkäisy urheilussa ja voimaharjoittelussa
 • Harjoittelun lajikohtaisuus, lajianalyysit ja tarpeiden ymmärtäminen
 • Muuttuvan kuorman hyödyntäminen oheisharjoittelussa
 • Erikoisvälineet harjoittelussa, tangot, otteet, kahvat, variaation merkitys
 • Differentiaalioppiminen, liikemallien mukainen oppiminen ja aivojen neuroplastisiteetin hyödyntäminen valmentamisessa
 • Esiaktivointi ja PAP
 • Kisakunnon ajoittaminen, peaking & tapering
 • Valmentamisen kulmakivet – vuorovaikutus ja valmennettavan kohtaaminen
 • Yhteistreenit jokaisena päivänä

Koulutus järjestetään viimeisen kerran 27.-28.1.2024 & 24.-25.2.2024

Hinta

HUOM! Koulutus on ainoastaan Marin Sport Performance level 1 -kurssin käyneille!

Haluatko maksun useammassa erässä? Lähetä sähköpostia meille!

4 + 3 =

Ketä olemme valmentaneet?

Urheilijamme ovat saavuttaneet yli kuusikymmentä SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia neljässätoista eri lajissa yksinään vuosina 2014-17. Me tiedämme miten menestyjiä tehdään ja miten myös sinä voit ottaa vastaan yhä haastavampia valmennusasiakkaita.

Palautteita aiemmista koulutuksista

Olen osallistunut viiteen Heikin pitämään seminaariin. Kaikki ovat olleet erittäin korkeatasoisia, ja mikä tärkeintä, tarjonneet erinomaiset työkalut joiden avulla uudet opit voi viedä helposti käytäntöön niin aloittelijalle kuin huippu-urheilijalle. Tällä hetkellä parasta koulutusta mitä Suomessa on saatavilla! Vahva suositus, ja osallistun jatkossakin Heikin koulutuksiin.

Joona Keränen

Lappeenranta

”Seminaari sukelsi syvälle urheilijan voima- ja suorituskykyvalmennuksen saloihin. Aihe, joka tuntui hieman etäisemmältä ennen, tuntui tämän jälkeen todella paljon helpommin hahmotettavalta kokonaisuudelta. Asiaa oli paljon ja se oli ajoittain hyvinkin eksaktia, mutta Heikin tapa avata asiat selkeästi ja tarvittaessa esimerkin kautta tekivät työstä helpon kuulijalle.

Urheilijan kausiohjelmointi voiman sekä energiasysteemien kannalta oli asiaa jota ei kotimaisella kielellä ihan heti tule vastaan perinteisistä valmennusmateriaaleista.

Ryhmätehtävät, sekä niiden läpikäynti antoivat lisäksi mahdollisuuden sisäistää opittua asiaa käytännössä muiden osallistujien kanssa.

Suosittelen seminaaria erityisesti kaikille urheiluvalmennuksen parissa työskenteleville, lajista riippumatta.

Molemissa seminaareissa myös osallistujien asenne ja halu oppia taustasta riippumatta oli todella kannustavaa, ja loi ilmapiirin jossa ajatustenvaihto ja verkostoituminen oli luontevaa.

Ehkä tärkeimpänä asiana mainittakoon että koulutuksesta imetyt tiedot ja taidot ovat kokonaisuutena olleet hyvin helppoja suodattaa omaan valmennustyöhön ja tätä kautta maksavat myös itsensä nopeasti takaisin.

Matias Nikula

Voimavalmentaja & personal trainer

Ota yhteyttä!

Jäikö sinulle vielä kysyttävää ammattilaisille suunnatuista urheiluvalmennuskoulutuksista? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen heikki@rebellifters.fi.