Rebel Lifters Academy

Vaikuttavaa valmennusosaamista personal trainereille ja valmentajille!

Rebel Lifters Academy

Vaikuttavaa valmennusosaamista personal trainereille ja valmentajille.

Mikä on Rebel Lifters Academy?

Eipä tässä voi sanoa kun sen, että kyllä te tosiaan tiedätte, mitä teette! 👍 Saatte kyllä täydet suositukset.

Sanna-Mari

Rebel Lifters Academyn osallistuja

Seuraava Rebel Lifters Academy koulutus starttaa 17.2.2020!

Tämä kokonaisuus palvelee parhaiten personal trainereitä, valmentajia ja valmentajaksi aikovia, jotka haluavat palavasti oppia ”kuinka” ja ”miksi” asioita tehdään. Kuulet syväluotaavat perustelut ohjeiden taustalta ja näin opit myös itse. Parasta on, että ensimmäistä kertaa voit osallistua koulutukseen suoraan kotoa. Otamme ryhmään vain rajatun määrän osallistujia (maksimissaan 15 henkilöä).

Ehkä olet käynyt useita koulutuksia, mutta opittujen asioiden vieminen käytäntöön ja valmennusprosessit ovat edelleen hukassa. Oletko harkinnut valmennusta ja koulutusta Rebel Liftersillä, mutta matka Helsinkiin tuntuu ylitsepääsemättömän pitkälle?

Neljän kuukauden Rebel Lifters Academy koulutuksessa opit tehokkaat valmennusprosessit. Opettelet tekemään entistä parempia, uniikkeja treeniohjelmia sekä hyödyntämään periodisointia ohjelmasuunnittelussa.

Käymme läpi olennaiset asiat ravitsemuksesta luentojen ja case esimerkkien kautta. Kurssin aikana teet käytännön tehtäviä ja saat niistä palautetta, jolloin oppiminen tehostuu entisestään. Näitä oppeja voit hyödyntää joko itsellesi tai asiakkaillesi.

Olemme valmentaneet menestyksekkäästi tuhansia asiakkaita ja yli sataa urheilijaa uramme aikana ja erityisosaamisemme on käytännön valmennustyössä ja sen kouluttamisessa. Olemme myös kouluttaneet valmentajia ja fysioterapeutteja vuosien ajan ja koulutuksemme saavat jatkuvasti kiitosta käytäntöön menevien ja hyvin perusteltujen luentojen vuoksi. Tiedämme, että alan huipulla on aina tilaa uusille valmentajille ja haluammekin omalta osaltamme auttaa sinua sinne.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään tai varmista paikkaasi tässä valmennus- ja koulutuskokonaisuudessa. Kun täytät hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme varmistua että olet sopiva henkilö valmennukseen.

Rebel Lifters Academy sisältää kahdeksan luentoa, joilla opit seuraavaa:

Mitä opit treeniohjelmoinnista?

N

Rakenteellinen tasapaino ja loukkaantumisten ennaltaehkäisy

Opit mitä tarkoittaa rakenteellinen tasapaino. Mitä tutkimus sanoo loukkaantumisriskien vähentämisestä ja rakenteellisesta tasapainosta? Kuinka rakennat rakenteellisen tasapainon treeniohjelman.

N

Voimatreenialueet ja niiden käyttäminen treeniohjelmoinnissa

Mitä ovat kehitettävät voima-alueet? Miten treeniohjelmoinnin parametrit vaikuttavat harjoitusvasteeseen? Miten koostat suunnitelmallisen ja suorituskykyä rakentavan harjoitusohjelman?

N

Energiantuottomekanismit ja kestävyysominaisuudet

Mitä ovat eri energiantuottotavat? Miten energiantuottomekanismeja tulisi treenata ja miten treeniohjelmat rakennetaan käytännössä?

N

Ohjelmointi ja periodisointi

Mitä on periodisointi ja mitä tutkimustieto sanoo siitä? Kuinka periodisoida lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. Miten rakennat toimivan periodisointisuunnitelman, joka yhdistää rakenteellisen tasapainon, voiman kehittämise, sekä energiantuottomekanismien ja kestävyysominaisuuksien treenaamisen?

Mitä opit ravinnosta ja vuorovaikutuksesta?

N

Menestyvän urheilijan ravitsemus

Opit lisää eri urheilulajien ravitsemuksellisista vaatimuksista ja ravitsemuksen periodisoinnista. Näet mitä eri lähestymistapoja voit käyttää ravintovalmennuksessa (esim. makropohjainen ja tapaperusteinen lähestyminen). Saat lisää työkaluja ravintovalmennuksen tekemiseen, eikä valmennuksesi pohjaudu pelkästään yhden metodin varaan. Analysoit myös omaa ruokapäiväkirjaa ja tätä kautta opit asioista käytännössä.

N

Urheilijan ravintovalmennuksen case esimerkit

Käymme läpi case esimerkkejä, urheilijoista joita olemme valmentaneet. Miten toteutimme valmennuksen ja mitä tuloksia saatiin. Opit samalla miten voit toteuttaa ravinto-ohjausta omille valmennettavillesi tavoitteellisesta harrastajasta urheilijaan.

N

Vuorovaikutus valmennuksessa

Opit mitä tarkoitetaan sillä, että vuorovaikutus rakentaa todellisuutta? Entä miksi empatiataidot voivat avata ovet parempaan suoritukseen? Luennoitsijana toimii  Jouko Kiesiläinen (KM).

N

Palautteen antaminen ja motivaatio

Mikä on valmentajan merkitys motivaation löytymisessä? Miten viestintä ja valmentajan antama palaute vaikuttavat suorituskykyyn?

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään tai varmista paikkaasi tässä valmennus- ja koulutuskokonaisuudessa. Kun täytät hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme varmistua että olet sopiva henkilö valmennukseen.

”Pidin eniten selkeästä kerronnasta ja asiantuntemuksesta eli KAIKESTA! Ohjelmoinnin suunnittelu on huomattavasti helpompaa ja järjestelmällisempää”

Lauri Varpa

KATSO 2020 KURSSIN AIKATAULUT TÄSTÄ!

HELMIKUU 2020

 • 17.2. ma Rebel Lifters Academyn virallinen alkamispäivä! Treeniohjelmat ja luentomateriaalit ovat saatavilla.
 • 21.2. pe klo 17 Anun koulutusluento: ”Menestyjän ravitsemus”
 • 25.2. ti klo 16 Heikin koulutusluento: ”Rakenteellinen tasapaino”

MAALISKUU 2020

 • 7.3. la klo 10 Anun koulutusluento: Ruokapäiväkirjojen läpikäynti
 • 17.3. ti Heikin koulutusluento: ”Voima-alueet”
 • 31.3. ti klo 16 Heikin koulutusluento: ”Energiantuottomekanismit”

HUHTIKUU 2020

 • 19.4. la klo 11 Joukon vuorovaikutusluento ja ”Kuuleksä mua?” -luentotallenne.
 • 27.4. ma klo 18 Anun koulutusluento: ”Ravintovalmennuksen case-esimerkit”

TOUKOKUU 2020

 • 19.5. ti klo 16 Heikin koulutusluento: ”Periodisointi”
 • 26.5. ti klo 16 Heikin koulutusluento: ”Motivaatio ja palautteenanto”

KESÄKUU 2020

 • 8.6. ma klo 19 Ryhmätapaaminen verkossa
 • 1.6.-17.6. Tee loppukoe.
 • 17.6. jälkeen todistukset!

Kaikki liveluennot nauhoitetaan myöhempää katselua varten.

HUOM! Kurssin aikana teemme pieniä tehtäviä ja pohdintoja luentojen jälkeen, joten varaathan aikaa niiden tekemiseen.

Mitä muuta saat?

 • Pääsyn valmennussoftaan, josta löydät treeniohjelmat, videot, ja muut materiaalit.
 • Koulutuksen päätyttyä testaamme osaamisesi ja saat todistuksen kurssin läpikäymisestä.
 • Neljä eri esimerkkitreeniohjelmaa, jotka tähtäävät voiman- ja suorituskyvyn maksimaaliseen kehittämiseen. Treeniohjelmat toimivat esimerkkiohjelmina erilaisille harjoitusmetodeille ja voit hyödyntää niistä saatavaa tietoa oppimisessa.
 • Oman ravitsemuksen analysointia valmentajan kanssa.
 • Opit tuloksekkaan treeniohjelman suunnittelusta, periodisoinnista, loukkaantumisten ennaltaehkäisystä, rakenteellisesta tasapainosta, energiantuottosysteemitreeneistä, voiman kehittämisestä, vuorovaikutuksesta ja suorituskykyä kasvattavasta ravinnosta.
 • Kuukausittaiset ryhmän yhteiset valmennuspuhelut. Valmennuspuheluissa käymme läpi luennoilta heränneitä kysymyksiä ja tarjoamme lisätietoa luentojen aiheista.
 • Pääsyn Rebel Lifters Academyn salaiseen facebook -rymään, jossa voit kysyä sinua askarruttavat henkilökohtaiset ja ammatilliset kysymykset. Ryhmän ilmapiiri tulee olevaan kannustava. Edellytämme kurssilaisilta aktiivista otetta keskusteluun.
 • Olet tilivelvollinen valmentajille ja muille ryhmäläisille. Tämä kannustaa sinua pitäytymään suunnitelmassa opiskelun osalta.

Miksi juuri tämä kurssi?

R

Treeniohjelmapohjien kopioinnin sijaan löydät persoonallisen ohjelmointityylin ja teet entistä parempia treeniohjelmia jotka parantavat suorituskykyä ja motivaatiota. Ei enää geneerisiä netistä tulostettuja tai 3×10 ja 5×5 ohjelmia!

R

Pääset kysymään ratkaisut niin henkilökohtaisiin, kuin treeniohjelman suunnittelun ongelmatilanteisiin.

R

Saat varmuutta tehokkaan treeniohjelman ja periodisoinnin suunnitteluun ja asiakkaiden ohjaamiseen.

R

Opit lajikohtaisesta ravitsemuksesta ja ravinnon jaksotuksesta kausien mukaan. Näin varmistat, että heikko ravitsemus ei ole valmennettavien kehityksen esteenä.

R

Näytämme sinulle miten teemme tuloksekasta ravinto ja elämäntapaseurantaa Rebel Liftersillä. Opit käyttämään systemaattista seurantaa asiakkaiden kanssa.

R

Tämä ei ole kylmä ja geneerinen verkkokurssi! Saat myös yksilöllistä ohjausta, joka takaa paremmat tulokset ja nopeamman oppimisen.

R

Ylläpidämme vuorovaikutusta verkon kautta toteutettavissa ryhmätapaamisissa ja. Tapaamisissa pääset myös itse ääneen ja näköyhteyden päähän kouluttajien ja kurssilaisten kanssa. Yhdessä opitaan enemmän!

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään tai varmista paikkaasi tässä valmennus- ja koulutuskokonaisuudessa. Kun täytät hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme varmistua että olet sopiva henkilö valmennukseen.

Muun muassa näissä medioissa olemme olleet…

Mitä aiemmista koulutuksistamme on sanottu…

Mitä aiemmista koulutuksistamme ja valmennuksistamme on sanottu…

”Sain juuri sen tiedon, jota halusinkin saada. Pystyn siirtämään oppimani helposti omaan treeniin ja tuleviin valmennuksiin. Hyviä vinkkejä, jotka pystyy ehdottomasti siirtämään käytäntöön. Parhaita koulutuksia treenipuolelle!”

Eetu Kuosmanen

Personal trainer

Olen osallistunut viiteen Heikin pitämään seminaariin. Kaikki ovat olleet erittäin korkeatasoisia, ja mikä tärkeintä, tarjonneet erinomaiset työkalut joiden avulla uudet opit voi viedä helposti käytäntöön niin aloittelijalle kuin huippu-urheilijalle. Tällä hetkellä parasta koulutusta mitä Suomessa on saatavilla! Vahva suositus, ja osallistun jatkossakin Heikin koulutuksiin.

Joona Keränen

Lappeenranta

Muun muassa heitä olemme valmentaneet…

VALMENTAJAT JA KOULUTTAJAT

Heikki Marin

Heikki Marin on urheiluvalmentaja (valmentajan amt) ja kouluttaja, joka on valmentanut urheilijoita aina olympiatasolle saakka. Hänen valmennettavansa ovatkin saavuttaneet yli kuusikymmentä SM-, kaksi EM- ja neljä MM -mitalia. Heikki on kouluttanut ammattilaisia urheiluvalmennuksen ja treeniohjelmoinnin saloihin vuodesta 2015 saakka. Hän on kouluttautunut alalle useissa koulutuksissa sekä Suomessa että ulkomailla ja toiminut valmentajana vuodesta 2012 saakka. Heikki tunnetaan erityisesti analyyttisestä ja äärimmäisen tarkasta otteesta treeniohjelmointiin ja hän onkin kehittänyt oppimistaan asioista tuloksekkaan ja helposti opittavan ohjelmointityylin.

Heikki kouluttaa osallistujille treeniohjelmointia, periodisointia ja valmentamisen vuorovaikutusta, sekä vastailee facebook -ryhmässä erityisesti treenaamiseen, treeniohjelmointiin ja valmentamiseen liittyviin kysymyksiin.

Anu Marin

Anu Marin on voima- ja ravintovalmentaja, ja tietokirjailija. Hän on käynyt liikunta-alan ammattitutkinnon 2011 ja tämän jälkeen käynyt lukuisia koulutuksia ja seminaareja Suomessa ja ulkomailla. Anun intohimo on erityisesti suorituskykyä nostavan ravitsemuksen saralla ja tästä aiheesta hän kouluttautuukin jatkuvasti lisää. Hänen periaatteisiin EI kuulu ruokien rajoittaminen tai ravintolisillä ja superfoodeilla kikkailu. Sen sijaan hän nojaa oppinsa kahteen tärkeään teemaan: ravitsemuksen jaksottamiseen ja lajispesifiin ravitsemukseen. Anu on valmentanut vuodesta 2011 saakka.

Anu huolehtii Rebel Lifters Academyssä ryhmän yhteisistä etätapaamisista, joissa keskitytään ryhmäläisten kysymyksiin. Anu vastaa myös valmennuksen ravinto-osuudesta ja auttaa kurssilaisia facebook -ryhmässä.

Jouko Kiesiläinen

Jouko Kiesiläinen on toiminut liki vuosikymmenen lastensuojelun parissa, erikoistuen koulunkäynnin haasteisiin. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, joka on julkaisut myös tutkimuksia ja tieteelisen artikkelin lastensuojelua koskien. Hän on myös luennoinut ja puhunut paljon vuorovaikutuksesta ja empatian taidosta.

Jouko on myös kansainvälisen tason voimanostaja ja pitkän linjan voimavalmentaja.  Hän toimii perheohjaajana lastensuojelun avopalveluissa ja samalla koulutuskonsulttina omassa yrityksessään, EVE – educational consultation.

Jouko vastaa Rebel Lifters Academyn vuorovaikutuskoulutuksesta.

OLEN KIINNOSTUNUT! MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Voit maksaa koulutuksen kerralla tai neljässä kuukausierässä. Koulutuksen hinta on 320 e / kk.

Haluamme koulutukseen vain motivoituneita oppilaita, jotka ovat valmiita osallistumaan keskusteluun ja oppimaan lisää treeniohjelmoinnista, ravinnosta ja vuorovaikutuksesta. Hakemuksen täyttäminen ei varmista vielä paikkaasi valmennuksessa, vaan soitamme sinulle ja haastattelemme sinut varmistaaksemme, että olet oikea henkilö koulutukseen. Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti (maksimissaan 15 hlö). Jos siis olet kiinnostunut tulemaan mukaan, täytä hakemus klikkaamalla alla olevaa painiketta! 

PS. Muistathan, että liikunta-alalla toimivana saat kurssimaksun verovähennyksiin!