Marin Sport Performance urheiluvalmentaja level 3

Suorituskyky- ja urheiluvalmennuskoulutus liikunta-alan ammattilaisille.

Marin Sport Performance urheiluvalmentaja level 3

18.-19.9.2021 & 16.-17.10.2021

Marin Sport Performance -level 3 järjestetään Helsingissä keväällä 2021. Tässä koulutuksessa saat ainutlaatuista tietoa, jota ei ole jaettu vielä missään muissa koulutuksissamme.

Marin Sport Performance -level 3 koulutuksessa kerätään kasaan kaikki kovin tietämys ohjelmoinnista ja periodisoinnista aina pohjamutaa myöten. Koulutus yhdistää myös osallistujien kovaa ammattitaitoa sekä eri lajien osaamista. Jokainen osallistuja pääsee jakamaan osaamistaan muiden kurssilaisten kanssa. Edellisten kurssien tapaan mukana on uusia kilpa- ja huippu-urheiluun soveltuvia kovan luokan vinkkejä ohjelmoinnin ja ohjaamisen tueksi.

Nopeus ja räjähtävyys näyttelevät keskeistä osaa urheilijan suorituskyvyssä. Käymme läpi räjähtävyyteen ja nopeaan voimantuottoon vaikuttavat mekanismit kuten esimerkiksi refleksimekanismit ja kuinka tämä kaikki vaikuttaa harjoittelun suunnitteluun. Koulutuksessa opit plyometrisestä harjoittelusta ja samalla tutustumme myös plyometristen harjoitteiden liikeprogressioon.

Käymme läpi syventävän oppimäärän energiantuottomekanismien treenaamisesta ja syklittämisestä periodisoinnissa. Opetamme ainutlaatuisen ja Suomessa lähes tuntemattoman tavan ajatella porrastetusti energiantuottomekanismitreenaamista.

Loukkantumiset ja kiputilat näyttelevät liian suurta osaa urheilijan arjessa. Paljon olisi kuitenkin tehtävissä ennen loukkaantumista ja kuntoutumisprosessin aikana. Tästä syystä Koulutukseen sisältyy kivun ennaltaehkäisy ja siitä kuntouttaminen voimavalmentajan näkökulmasta. Kuinka toteutat voimaharjoittelun kuntoutus prosessin aikana erilaisissa tilanteissa. Isona kokonaisuutena käymme läpi periodisointia ohjelmointityylejä muutettaessa kesken ohjelmointi syklin ja erilaisten ohjelmatyylien erityispiirteet ohjelmonnissa ja periodisoinnissa.

Valmentajan on vaikea hyödyntää osaamistaan ilman toimivaa liiketoimintaa. Tästä syystä kerromme mitä olemme oppineet matkan varrella kolmea alan yritystä perustaneena. Mitkä ovat suurimmat sudenkuopat ja suurimmat onnistumiset menestyksen tiellä. Haluamme kannustaa ajattelemaan isommin ja luomaan menestystä monella osa-alueella. 

Saat käyttöösi voimavalmentaja Heikki Marinin parhaat opit, joiden avulla eri lajien urheilijat saavuttivat yli kuusikymmentä SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia neljässätoista eri lajissa yksinään vuosina 2014-17.

Seminaariin ovat tervetulleita level 1 ja 2 -koulutukset käyneet ammatinharjoittajat että aiheesta muuten kiinnostuneet innokkaat.

Aikataulu ja viikonloppujen sisältö

Seminaarin kesto on yhteensä kaksi viikonloppua ja paikkana toimii Rebel Lifters Helsinki (Niittyläntie 2, 00620 Helsinki). Koulutuksen vetää Rebel Liftersin voimaharjoitteluvalmentaja ja perustaja Heikki Marin. Alla tarkempi alustava ohjelma. Päivät sisältävät paljon teoriaa ja käytäntöä treenin ja ohjelmansuunnittelun suhteen sekä kysy & vastaa -osuuksia. 

Viikonloppujen aikana perehdymme seuraaviin osa-alueisiin

 • Refleksimekanismit suorituskyvyssä, stabiliteetissa ja harjoittelussa
 • Nopeuden ja ketteryyden treenaaminen
 • Plyometrinen harjoittelu ja progressiot
 • Energiantuottomekanismi treenit ja niiden periodisointi (syventävä level 2:sta)
 • Erilaiset viikkorytmitykset ohjelmoinnissa
 • DUP (Daily undulating periodization) ja sen käyttäminen
 • Kipu, ennaltaehkäisy ja kuntoutus fysiikkavalmentajan silmin
 • Korkea frekvenssinen harjoittelu ja sen käyttäminen
 • Ohjelmasuunnittelua käytännössä eri tavoitteisiin
 • Osallistujien esitys 15-30min (kerro onnistumistarina ja miten se toteutettiin)
 • Yhteistreenit jokaisena päivänä

Koulutuksen ajankohta: 18.-19.9.2021 & 16.-17.10.2021

Hinta

HUOM! Koulutus on ainoastaan level 1 ja 2 -kurssin käyneille! Mikäli haluat level 2 -kurssille, klikkaa TÄSTÄ

Haluatko maksun useammassa erässä? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

12 + 13 =

Ketä olemme valmentaneet?

Urheilijamme ovat saavuttaneet yli seitsemänkymmentä SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia neljässätoista eri lajissa yksinään vuosina 2014-17. Me tiedämme miten menestyjiä tehdään ja miten myös sinä voit ottaa vastaan yhä haastavampia valmennusasiakkaita.

Palautteita aiemmista koulutuksista

”Seminaari antoi paljon uusia ulottuvuuksia kunto- ja terveysliikkujien kanssa toimimiseen. Seminaarin aineisto oli laajaa, ja asiat käsiteltiin tarvittaessa hyvinkin yksityiskohtaisesti läpi. Kysymyksiin vastattiin ja asioita havainnollistettiin todella hyvin. Yksittäisistä seminaarin asioista Marin metodi on liikemallipohjaisena ajatteluna tuonut todella paljon lisää työkaluja jokapäiväiseen valmentamiseen. Käytännön tehtävät toivat myös tervetulleen tavan oppia tämäntyyliseen koulutukseen, jossa uutta asiaa on paljon ja sen sisäistäminen vaatii myös itsenäistä työskentelyä.

Suosittelen tätä seminaaria ehdottomasti kaikille terveys- ja kuntoliikkujien kanssa työskenteleville valmentajille ja ohjaajille

Matias Nikula

Voimavalmentaja & personal trainer

Olen osallistunut viiteen Heikin pitämään seminaariin. Kaikki ovat olleet erittäin korkeatasoisia, ja mikä tärkeintä, tarjonneet erinomaiset työkalut joiden avulla uudet opit voi viedä helposti käytäntöön niin aloittelijalle kuin huippu-urheilijalle. Tällä hetkellä parasta koulutusta mitä Suomessa on saatavilla! Vahva suositus, ja osallistun jatkossakin Heikin koulutuksiin.
Joona Keränen

Lappeenranta

”Asiaa tulee paljon ja tiukassa tahdissa. Opitun sisäistämistä auttoi huomattavasti kollegoiden vertaistuki. Ei ole montaa tilaisuutta tarjolla, jossa parikymmentä alan toimijaa pohtii yhdessä keinoja tuottaa asiakkailleen parempia tuloksia. Sitä oppia ei kirjoista saa!

Teorian tukena käytetyt käytännön esimerkit ovat kulkeutuneet suodatettuna omaan valmennustyöhöni. Koulutus ei siis ole vain taas yksi diplomi seinällä, vaan siitä on käytännön hyötyä, joka maksaa itsensä takaisin. Suosittelen ehdottomasti!

Itse koin parhaana koulutuksessa avoimen asenteen, sen että kukaan ei väittänyt osaavansa jo kaiken ja antavansa valmiita vastauksia. Ei ole olemassa yhtä totuutta, mutta on olemassa hieman parempia totuuksia ja niillä saa parempia tuloksia. Olen saanut selvää käytännön hyötyä omaan valmennustyöhöni, suosittelen ehdottomasti. Koskaan et ole valmis, mutta oppimalla uutta olet aina valmiimpi.”

Marko Vähäkangas

www.valmentajasi.com

Ota yhteyttä!

Jäikö sinulle vielä kysyttävää ammattilaisille suunnatuista urheiluvalmennuskoulutuksista? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen heikki@rebellifters.fi.