fbpx

Pienryhmävalmennus

Rebel Liftersin neljän hengen pienryhmävalmennus sopii sinulle, joka haluat laadukkaat treeniohjelmat ja yksilöllistä valmennusta edulliseen hintaan.

Satojen asiakkaiden ja yli kymmenen vuoden valmennuskokemuksella autamme sinua saavuttamaan hyvinvoivan kehon ja paremman jaksamisen. Pääset treenaamaan vain valmennettavien käyttöön varatulla salilla, jolloin treenaaminen on yksityisempää.

Pienryhmävalmennuksen treenisuunnitelma on rakennettu niin, että se huomioi hyvin palautumisen ja samalla kasvattaa kuntotasoasi askel askeleelta eteenpäin.

Valmennukseen pääset mukaan, kun klikkaat alla olevaa painiketta, lähetät meille yhteystietosi ja varaat ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään, vaan pääset juttelemaan valmentajan kanssa toiveistasi ja tavoitteistasi pienryhmävalmennuksen suhteen.

Katso alta mitä pienryhmävalmennus Rebel Liftersillä sisältää. Katso myös asiakkaiden kokemuksia valmennuksesta.

 

Pienryhmävalmennuskokemuksia

”Parasta valmennuksessa oli treeniohjelmien rakenne ja monipuolisuus, treenien jaksottaminen, yksilöllisyys ohjelmissa ja valmennuksessa, mukava ilmapiiri. Autoitte meitä kehittämään eri ominaisuuksia sekä ehkäisemään loukkaantumisia. Mahtavaa huomata, kun ei enää ole kipuja ja pystyy tekemään liikkeitä, joita ei aiemmin pystynyt. Parasta valmennuksessa oli myös meidän ihana, motivoiva ja osaava personal trainer / valmentaja Anu!”
 
– Duo-valmennettavat

Mitä saat

Koska ryhmäkoko on pieni, pystymme auttamaan sinua myös yksilöllisesti. Saat tekniikka-apua ja autamme sinua tarvittaessa löytämään sinulle sopivat liikkeet ja liikeradat. Tämä ei siis ole perinteinen ryhmäliikuntatunti, vaan paljon enemmän!

Koska säännölliset tapaamiset ovat tie tuloksiin, ryhmätreenit ovat viikottain.

Pääset treenaamaan vain valmennettavien käyttöön varatulla salilla, jolloin treenaaminen on yksityisempää ja voit keskittyä treenaamiseen ilman häiriötekijöitä.

Valmennustapaamiset järjestetään Rebel Liftersin valmennuskeskuksella Helsingin Metsälässä. Osoitteemme on Niittyläntie 2, 00620 Helsinki.

Pienryhmävalmennuksessa saat treenisuunnitelman, joka kehittää sinua eteenpäin askel askeleelta. Näin tiedät milloin ja mitä treenaat, ilman ylirasittumisen vaaraa. Ohjelmat päivittyvät säännöllisin väliajoin, noin neljän viikon välein.

Valmennus ei sisällä rääkkäystä, päättömiä mättötreenejä tai hupenevia voimavaroja!

Meillä ryhmissä on aina hyvä fiilis, josta saat hyvää tsemppiä omiin treeneihin. Treeneihin on helpompi tulla kun koko porukka on innokkaasti mukana.

Ryhmätreenien hinta on huomattavasti yksilövalmennusta edullisempi vaihtoehto aloittaa treenaaminen. Tule mukaan kokeilemaan!

Näin haet mukaan

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella

Lähetä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella. Pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen, jossa pääset keskustelemaan personal trainerin kanssa tavoitteistasi, taustoistasi ja toiveistasi. Lomakkeen lähettäminen tai valmennustarpeen kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme!

Aloita pienryhmätreenit heti!

Jos päätät lähteä mukaan pienryhmätreeneihin, sovitte treenien aloitusajankohdan maksuttomassa valmennustarpeen kartoituksessa personal trainerin kanssa. Pienryhmävalmennus järjestetään arkisin klo 17-19 välisinä aikoina. Pyrimme löytämään sinulle parhaiten sopivan treeniajan ja treeniryhmän.

Treenaa valmentajan ohjauksessa viikottain!

Treenaatte neljän hengen ryhmänä aina valmentajan ohjauksessa kerran viikossa vakioaikana. Treenien kesto on 60min. Voit olla mukana treeniryhmässä 3, 6 tai 12kk.

Hinta

Pienryhmävalmennuksen kuukausihinta määräytyy sopimuksen pituuden mukaan 180-220 e/kk välille. Mitä pidempi sopimus, sen edullisempi kuukausihinta. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa ja maksutapoina käyvät myös erilaiset liikuntasetelit kuten Edenred ja Smartum.

Personal trainer Helsinki Metsälä

Yksityisellä valmennuskeskuksellamme ei ole ruuhkaa eikä turhaa hälinää. Osoitteemme on Niittyläntie 2, 00630 Helsinki. Lähialueita ovat Postipuisto, Maunula, Oulunkylä, Käpylä ja Pasila.
Meille pääsee helposti HSL-julkisilla. (Käpylän asema n. 600m päässä, Tuusulanväylän pysäkit n. 500m päässä ja Pasilasta tulevat linja-autopysäkit 400m päässä.) Ilmaiset parkkipaikat löytyvät rakennuksen pihasta.

Kerro itsestäsi alla olevalla lomakkeella ja pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen personal trainerin kanssa. Lomakkeen lähettäminen tai valmennustarpeen kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis riskittömästi tulla juttelemaan kanssamme!

Pienryhmävalmennus Helsinki

Olemme julistautuneet syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Kuntosalimme sääntöihin kuuluu kohdella kaikkia kävijöitä ja henkilökuntaa yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Teemme parhaamme jotta viihtyisit.

Pyrimme tekemään syömishäiriösensitiivistä ja kehopositiivista valmennusta. Tiloissamme on pienet pukuhuoneet miehille ja naisille. Pukuhuoneiden sekä suihkun ovet saa lukittua, jotta voit tarvittaessa vaihtaa vaatteesi rauhassa. Pukuhuoneista löydät myös WC- ja suihkutilat.

Jos mietit onko neljän hengen pienryhmävalmennus sopiva sinulle…

Ryhmässä treenaavat ihan tavalliset treenaajat.

Emme laita sinua treenaamaan urheilijoiden kanssa. Voit tulla treeniryhmään juuri sillä kuntotasolla missä olet nyt.

Sinun ei tarvitse pelätä, että "olet porukan huonokuntoisin".

Voit aloittaa siltä tasolta missä olet juuri nyt. Valitsemme sinulle ryhmän, joka sopii kuntotasoosi.

Emme laita sinua tekemään liikkeitä jotka rikkovat sinut.

Pienryhmän treeniohjelmat ovat turvallisia tehdä ja tämän lisäksi saat valmentajan yksilöllistä ohjausta liikkeisiin. Koska kaikilla meillä on yksilöllisiä tarpeita, autamme tarvittaessa löytämään juuri sinulle sopivat liikkeet ja liikeradat.

Pienryhmissä treeni on monipuolista ja hauskaa

Pyrimme treeneissä monipuolisuuteen ja hauskuuteen. Onko kelkantyöntö tai -veto sinulle tuttuja? Kyllä tai ei, tule tekemään sitä pienryhmätreeneihin ja huomaat miten hauskaa toiminnallinen treeni on!

Jos mietit onko neljän hengen pienryhmävalmennus sopiva sinulle…

EI huutamista tai käskyttämistä.

Huutaminen ja käskyttäminen EI kuulu Rebelin valmennusfilosofiaan.

EI liian raskaita tai vaikeita treeniohjelmia.

Emme laita sinua tekemään treeniohjelmia jotka kuluttavat voimavarasi. Ei päättömiä mättötreenejä eikä monen tunnin maratonsessioita salilla. Tavoitteemme on palauttaa kehon energia ja parantaa palautumista ja siihen kuuluu fiksu ja palautumisen huomioiva treenisuunnitelma.

Valmentajasi

Anu Marin

Viiniä juova ja masennusfolkkia tekevä liikunta-alan ammattilainen, personal trainer hyvinvointikirjailija x2

Olen Anu Marin ja olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä vuodesta 2011 saakka *saanko kysyä mihin ihmeeseen vierähti yli 10 vuotta, vaikka oon edelleen 25v??! 😂* Autan asiakkaita rikkomaan tasannevaiheet saliharjoittelussa ja saamaan niin paljon voimaa ja suorituskykyä, että he menevät ihan pähkinöiksi! 🌰

Asiakkaat tulevat valmennuksiini ja koulutuksiini, koska haluavat jotain erilaista.

▷ Voimaa ja suorituskykyä ilman loukkaantumisia kehittävillä ja innostavilla treeniohjelmilla.
▷ Asioita hyvin selitettynä ja perusteltuina.
▷ Valmennusta joka ei käskytä ja rääkkää *kuten nimeltämainitsemattomissa TV-ohjelmissa*, vaan huomioi ihmisen kokonaisuutena.

Ja asiakkaat tulevat myöskin siksi, että olen hiton hyvä, hauska ja osaava tyyppi. ♡ Just saying.

• Trainer4you: Hyvinvointivalmentaja, 2010, Vuokatti

• Trainer4you: Kuntosalivalmentaja, 2010, Vuokatti

• Trainer4you: Personal trainer, 2011, Vuokatti

• Vuokatin urheiluopisto: Aikuisliikunnan ohjaajan amt, 2011, Vuokatti

• Tiimiakatemia: Yrittäjän ammattitutkinto / Tulisielut, 2013, Kajaani

• Poliquin Group: Strength and Wellness Conference 2013, Boston, USA

• Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus

• Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014

Spartan Gear: Bodyweight ohjaajakoulutus, 2014, Turku

• SPNL: Kahvakuulaohjaaja 1, 2014, Vierumäki

• Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015

• Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015

• Poliquin Group: Body Composition Training Camp, 2015, Rhode Island, USA

• Helsingin psykoterapiainstituutti: Mindfulness peruskurssi, 2015, Helsinki

• SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2015, Helsinki

• Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015

• Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016

• Optimal training seminar & Optimal training seminar -urheilu ja suorituskyky

• Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op, 2016-2017, Helsingin yliopisto

• FIHF Ravintovalmentaja, 2017

• Urheiluravitsemuksen perusopinnot 30 op, 2017-2018, Itä-Suomen yliopisto

• Terveystieteen perusopinnot 30 op, 2018-2019, Itä-Suomen yliopisto

• Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA

• Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.

• Rebel Lifters Oy:n perustaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen

Heikki Marin

Fysioterapeutti (amk), urheiluvalmentaja, voimaharjoitteluvalmentaja (amt), kouluttaja

Olen fysioterapeutti ja työskennellyt useiden vuosien ajan voimaharjoitteluvalmentajana kilpa- ja huippu-urheilun parissa. Työnkuvaani kuuluu fysioterapia, kuntouttava harjoittelu, yksilöity kokonaisvaltainen urheilijavalmennus, luennointi ja kouluttaminen. Valmennettavani ovat saavuttaneet kymmeniä SM-, EM-, MM-tason mitalia yli kymmenessä lajissa maailman laajuisesti alle kolmen vuoden aikana. Omat urheilusaavutukseni yltävät mm. ilman varusteita tehtyihin yli kahdensadan kilon kyykkyihin sekä 285 kg:n maastavetoon. Olen kilpaillut aiemmin voimanoston parissa.

• Metropolia ammattikorkeakoulu: Fysioterapia, 2020-2023

• Vierumäen Urheiluopisto: Valmentajan ammattitutkinto, 2015-2016

• Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2013

• Vierumäen urheiluopisto / SPNL: Painonnoston ohjaajakoulutus 2, 2014

• Vierumäen urheiluopisto / SVNL: Voimanostovalmentaja taso 1, 2016

• Precision Nutrition Certification -ravintovalmentajakoulutus, 2014

• FIHF Ravintovalmentaja, 2017

• Certified Weightlifting Performance Coach (NASM CEU), Wil Fleming, 2017

• Certified Speed & Agility coach (NASM CEU), Patrich Beith, Lee Taft, 2016

• Poliquin Group: Acute & Chronic Injury Rehabilitation, Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Advance Injury Rehabilitation: Hamstrings & Adductors, Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Fat Loss Training Camp, Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 1 & 2, Rhode Island, 2014

• Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 3, Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Poliquin International Certification Program (PICP) level 4 , Rhode Island, 2015

• Poliquin Group: Strength and Wellness Conference, 2013, Boston, USA

• Charles Poliquin: Modern trends in hypertrophy seminar, Helsinki, 2015

• Jyväskylän yliopisto: International Symposium on Exercise Physiology: Focus on High-Intensity Training and Nutrition, 2014

• Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Combined Endurance and Strength Training for Physical Fitness and Sports Performance: From Science to Practice, 2015

• Jyväskylän yliopisto: International Symposium: Biomechanics of Human Movement: Mechanisms and Methods, 2016

• Jyväskylän yliopisto: International Symposium:  Mechanisms of adaptation to exercise training, 2017

• Kisakallion urheiluopisto: Third Scientific Conference on Motor Skill Acquisition, 2019

• Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: olkapää ja hartiarengas, 2018, Turku

• Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: Alaraaja, 2018, Turku

• Anatomy trains: Tervettä suorituskykyä: keskivartalo, 2018, Turku

• AFPT Convention, 2016, Oslo

• Frans Bosch, Paul Venner, Valmentajaklinikka Spesial, 2016, Helsinki

• Andy Bolton: Maastavetoseminaari, 2013, Iisalmi

• Westside barbell -seminaari, 2014, Helsinki

• MDD Terveyspalvelut: Täydentäviä koulutuksia (mm. hivenaineanalyysin tulkinta), 2014, Helsinki

• HE Fysio / Terho Heinola: Fascian anatomia ja toiminnan teoria, Helsinki, 2014

• Optimoi voimantuotto seminaari, Helsinki, 2015

• Kari Suomalainen: Kehonhuolto, faskia ja treeniflow, Helsinki, 2015

•Vilho Ahola LL, Sanna Eloranta ft: Säästöliekki koulutus, Helsinki 2015

• Tapio Malinen Ps: Helsingin psykoterapiainstituutti, Stressinhallinta tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon (mindfulness) avulla, Helsinki 2016

• Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus, Helsinki 2016

• Kilo Strength Society, Sports Specific Training Camp, 2018, Kalifornia, USA

• Optimal Performance Center Finland Oy:n perustaja ja omistaja vuodet 2015-2017.

• Optimal Sport Academyn voimaharjoittelun päävalmentajana ja kehittäjä vuosina 2015-2017.

• Rebel Lifters Oy:n perustaja, toimistusjohtaja ja valmentaja vuosina 2017-jatkuu edelleen