Aamupalasmoothie treenaajalle

mennessä kesä 10, 2020Ravinto0 Kommenttia

Tämä aamupalasmoothie tuli elämääni, kun ostin uuden blenderin muutama kuukausi sitten. Siitä lähetien olen tykännyt juoda aamulla smoothieta. Hyvällä blenderillä saa muuten smoothiestakin maistuvampaa.

Tykkään todella paljon Jungle Juice-mehubaarin Pumping iron -smoothiesta, ja otinkin siitä hieman mallia omaan aamupalaani.

Olen vuosien varrella huomannut, että osalla asiakkaista on vaikeuksia saada aamuisin syötyä kiinteää ruokaa, silloin aamupalasmoothie voi olla erinomainen vaihtoehto.

Tässä versiossa on lisätty hiilihydraatin määrää mangolla, banaanilla ja kauraleseillä. Smoothien makua saa muutettua helposti vaihtamalla marjoja tai proteiinijauheen makua.

Treenaajan aamupalasmoothie

  • Pakaste pinaattia muutama kuutio
  • Pakaste mangoa reilusti
  • 1 banaani
  • 1rkl kauralesettä
  • 100 g mustikoita
  • 30 g suklaanmakuista proteiinijauhetta (esim. whey proteiini)
  • Puolikas avokado 
  • 4 dl Vettä/muuta nestettä (esim. mantelimaito)

Laita kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Sen kummempaa ei tämä aamupalasmoothie tarvitse.

Mitä mieltä sinä olet smoothieista aamupalana? Kommentoi alle tai kerro oma smoothiereseptisi!

Ps. Jos tarvitset lisää aamupalavinkkejä, kurkkaa toinen reseptipostauksemme, jossa Anu esittelee hänen suosikkiaamuapalan: herkullisen aamujenpelastajatuorepuuron!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

INSTAGRAM

4 days ago

✅ Haluatko treenata hyvin suunnitelluilla ja monipuolisilla voimaohjelmilla?✅ Haluatko yksilöllistä ohjausta valmentajalta edulliseen hintaan? 🤑✅ Tykkäätkö treenata ennemmin porukassa kuin yksin? ✅ Kaipaatko treeniohjelmilta mahdollisuutta treenata 2-4 kertaa viikossa joustavasti?Jos vastasit vähintään neljään kysymykseen "kyllä", niin siinä tapauksessa Rebel Liftersin Strength & Power -voimaryhmät on justiin sulle! 🤩Meillähän Rebelillä on pyörinyt voimaryhmiä jo aivan historian alusta saakka. Nyt seuraaviin treeniryhmiin olisi muutama paikka vapaana.► Maanantaille klo 17-18 (yksi paikka)► Tiistaille klo 17.40-18.40 (yksi paikka)🗒️ Ryhmässä saat treeniohjelmat, jotka kehittävät voimaa monipuolisesti. Treenaat kerran viikossa ohjatusti ja kerran viikossa omatoimisesti treeniohjelman mukaan. (Treeniohjelmat mahdollistavat treenaamisen 2-4 kertaa viikossa oman jaksamisen ja innon mukaan.)Ryhmässä treenaa maksimissaan neljä henkilöä, joten valmentaja ehtii hyvin tsekata jokaisen treenaajan tekniikoita ja antaa yksilöllisiä vinkkejä.6kk sopimus ryhmässä on 200e/kk. Ryhmäläiset saavat myös oikeuden ostaa salikortin Rebel Liftersille, jolloin voit tehdä omatoimiset treenit meidän ruuhkattomissa tiloissa.Jos kiinnostuit, niin täytä valmennushakemus täällä: www.rebellifters.fi/haku-power-strength-treeniryhmaan/Varataan aika maksuttomaan valmennuskartoitukseen ja jutellaan lisää kumpi näistä ryhmistä olisi sopiva sinulle.Ps. Meillä on edelleen käytössä järeät @uniqair ilmanpuhdistimet (poistaa ilmasta myös virukset). Salilla ei ole koskaan ruuhkaa, koska salimme ei ole ns. "yleinen" kuntosali. Tämän lisäksi kaikki valmentajat on rokotettuja. ... See MoreSee Less
Katso Facebookissa