Aamupalasmoothie treenaajalle

mennessä kesä 10, 2020Ravinto0 Kommenttia

Tämä aamupalasmoothie tuli elämääni, kun ostin uuden blenderin muutama kuukausi sitten. Siitä lähetien olen tykännyt juoda aamulla smoothieta. Hyvällä blenderillä saa muuten smoothiestakin maistuvampaa.

Tykkään todella paljon Jungle Juice-mehubaarin Pumping iron -smoothiesta, ja otinkin siitä hieman mallia omaan aamupalaani.

Olen vuosien varrella huomannut, että osalla asiakkaista on vaikeuksia saada aamuisin syötyä kiinteää ruokaa, silloin aamupalasmoothie voi olla erinomainen vaihtoehto.

Tässä versiossa on lisätty hiilihydraatin määrää mangolla, banaanilla ja kauraleseillä. Smoothien makua saa muutettua helposti vaihtamalla marjoja tai proteiinijauheen makua.

Treenaajan aamupalasmoothie

  • Pakaste pinaattia muutama kuutio
  • Pakaste mangoa reilusti
  • 1 banaani
  • 1rkl kauralesettä
  • 100 g mustikoita
  • 30 g suklaanmakuista proteiinijauhetta (esim. whey proteiini)
  • Puolikas avokado 
  • 4 dl Vettä/muuta nestettä (esim. mantelimaito)

Laita kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Sen kummempaa ei tämä aamupalasmoothie tarvitse.

Mitä mieltä sinä olet smoothieista aamupalana? Kommentoi alle tai kerro oma smoothiereseptisi!

Ps. Jos tarvitset lisää aamupalavinkkejä, kurkkaa toinen reseptipostauksemme, jossa Anu esittelee hänen suosikkiaamuapalan: herkullisen aamujenpelastajatuorepuuron!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

INSTAGRAM

5 days ago

Rebel Lifters

"No eikö teidän kannattaisi myydä salikortteja kun saatte siitä ilmasta rahhaa!" Oon kuullu useammankin kerran tuon. 😜

Meillähän ei myydä Rebel Liftersille ns. pelkkää salikorttia, vaan kaikki valmennuksessa olevat saavat käyttää salia omatoimisesti valmennusten ulkopuolella.

Tässäpä muutama syy miksi tähän menettelyyn on päädytty.

1️⃣ Me halutaan, että meidän sali on turvallinen ja siisti paikka treenata. Kun täällä käy vain meidän valmennettavat, niin paikat pysyy kunnossa, porukka ei riko itseään ja salilla on mukava käydä.❤️

2️⃣ Meidän asiakkaista on kiva treenata ruuhkattomissa tiloissa, jossa kaikki tuntee kaikki ja moikkaa toisiaan.

3️⃣ Kaikki ymmärtää sun "outoja liikkeitä" eikä jää tuijottamaan tai tule neuvomaan, koska kaikki tietää millaista meidän treeniohjelmointi on. (Tästä on joskus saatu palautetta, että vierailla saleilla voi joskus tulla oudoksuvia katseita. 🤪)

4️⃣ Näiden koronahommien alkaessa me ja asiakkaat on kyllä kiitelty tätä käytäntöä. 🙏

Ja yhden yleisen salin entisenä omistajan voin vain kertoa, että ilmaista rahaa ei olekaan. Aika moni muunmuassa ihmettelee miten meillä kaikki penkit, tangot jne. näyttää aina pakasta vedetyiltä ja kaikki toimii ja pysyy paikallaan verrattuna muihin saleihin. No justiin siitä syystä, että käyttöaste on pieni.
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa