Liikkujan terveellinen aamupalaresepti

mennessä touko 7, 2020Ravinto0 Kommenttia

Tämä aamupala on ollut pitkään oikea aamujen pelastaja. Tuorepuuro on helppo tehdä illalla jääkaappiin ja aamulla se odottaa valmiina syöjäänsä. Siispä päätin jakaa sen myös teille.

Olen tainnut tehdä tätä jo melkein puoli vuotta lähes putkeen itselleni ja Heikille (nimim. syön aina samaa ruokaa). Makua kun voi helposti vaihdella vaihtamalla marjoja (tai käyttämällä niiden tilalla esim. hedelmiä), proteiinijauhetta tai jukurttimakua. Näin tuorepuuroon ei pääse kyllästymään helposti.

Maistatin tuorepuuroa myös taannoin kylässä käyneelle siskolleni ja kehuja tuli. Voin siis sanoa, että puuro sopii moneen eri makuun.

Liikkujan terveellinen aamupalaresepti on terveyspommi, joka sisältää runsaasti kuituja, proteiinia ja vitamiineja. Aktiiviliikkuja ja urheilija saa tästä tuorepuurosta sopivasti energiaa aamupäivälle (muista suurentaa annoskokoa, jos harrastat esimerkiksi paljon energiaa kuluttavia kestävyyslajeja kuten juoksua).

Olen käyttänyt tätä reseptiä myös tässä aktiiviliikkujan ja urheilijan esimerkkiruokavalio -postauksessa. Postauksesta löydät hyviä lisäideoita ruokavalion koostamiseen.

Liikkujan tuorepuuroresepti (1 annos)

  • 1,5 rkl hedelmämysliä
  • 1 rkl kauraleseitä
  • 2 rkl kaurahiutaleita
  • 0,5 dl proteiinijauhetta
  • 1,5-2 dl jukurttia
  • 1,5 dl (jäisiä) marjoja

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää jukurtti ja sekoita hyvin. Kaada (jäiset) marjat seoksen joukkoon, sekoita ja laita jääkaappiin yön ajaksi. Aamulla puuro on valmista syötäväksi!

Tuorepuuro säilyy jääkaapissa 2-3 vuorokautta, joten esimerkiksi tuplaamalla annoksen voit tehdä yhdellä kertaa aamupalan kahdelle aamulle (tai kahdelle hengelle)!

Toivottavasti tämä liikkujan terveellinen aamupalaresepti menee kokeiluun. Mikäli testaat sitä, kuulisin mielelläni kommenteissa mitä mieltä olit. Postaamme liikkujalle sopivia reseptejä blogiimme myös jatkossa. Jos siis haluat lisää ideoita terveellisen ruokavalion koostamiseen ja vaihtelua ruokailuun, niin tule pysythän mukana Rebel Liftersin blogin matkassa. Jos haluat tiedon uusimmista päivityksistä sähköpostiisi, tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ.

Oletko kokeillut aiemmin tuorepuuroja? Entä mikä on suosikkiaamupalareseptisi? Kerro se kommenteissa!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

INSTAGRAM

5 days ago

Rebel Lifters

"No eikö teidän kannattaisi myydä salikortteja kun saatte siitä ilmasta rahhaa!" Oon kuullu useammankin kerran tuon. 😜

Meillähän ei myydä Rebel Liftersille ns. pelkkää salikorttia, vaan kaikki valmennuksessa olevat saavat käyttää salia omatoimisesti valmennusten ulkopuolella.

Tässäpä muutama syy miksi tähän menettelyyn on päädytty.

1️⃣ Me halutaan, että meidän sali on turvallinen ja siisti paikka treenata. Kun täällä käy vain meidän valmennettavat, niin paikat pysyy kunnossa, porukka ei riko itseään ja salilla on mukava käydä.❤️

2️⃣ Meidän asiakkaista on kiva treenata ruuhkattomissa tiloissa, jossa kaikki tuntee kaikki ja moikkaa toisiaan.

3️⃣ Kaikki ymmärtää sun "outoja liikkeitä" eikä jää tuijottamaan tai tule neuvomaan, koska kaikki tietää millaista meidän treeniohjelmointi on. (Tästä on joskus saatu palautetta, että vierailla saleilla voi joskus tulla oudoksuvia katseita. 🤪)

4️⃣ Näiden koronahommien alkaessa me ja asiakkaat on kyllä kiitelty tätä käytäntöä. 🙏

Ja yhden yleisen salin entisenä omistajan voin vain kertoa, että ilmaista rahaa ei olekaan. Aika moni muunmuassa ihmettelee miten meillä kaikki penkit, tangot jne. näyttää aina pakasta vedetyiltä ja kaikki toimii ja pysyy paikallaan verrattuna muihin saleihin. No justiin siitä syystä, että käyttöaste on pieni.
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa