Valmentajamme Anun haastattelu Iltalehdessä!

mennessä elo 31, 2022Valmentajat0 Kommenttia

Aiemmin keväällä Iltalehti kävi tekemässä jutun, Anu-valkusta ja Rebel Liftersin valmennusfilosofiasta. Anun haastattelu Iltalehdessä käsitteli esimerkiksi hyvinvointialan ongelmakohtia: ableismia, läskifobiaa ja sitä kuinka hyvin voimisesta ja terveyden parantamisesta on tullut monelle suorittamista. Sanoisinpa, että tämä on yksi parhaimmista haastatteluista, joita meistä on tehty.

“Nyt oman terveyden optimointi on vaihtunut huomattavasti rennompaan otteeseen. Se näkyy esimerkiksi Anun somekanavia selaamalla: julkaisuissa vilahtavat maininnat pizzan tai suklaan syömisestä ja kaljan juomisesta.

Samalla Anun ajatukset liikunta- ja hyvinvointialasta ovat muuttuneet kriittisemmiksi. Hän on tehnyt yli kymmenen vuotta töitä liikunnan ja ravitsemuksen parissa, joista viimeiset viisi hänellä on ollut oma Rebel lifters -valmennusyrityksensä.

– Tuolle nimelle on syynsä, Anu pohjustaa haastattelun alussa.”

Käy lukemassa Anun haastattelu Iltalehden sivuilta tästä linkistä!

Anun haastattelu Iltalehdessä käsitteli myös yleisesti sitä ajatusmaailmaa joka meillä valmentajina on. Haluamme olla rikkomassa stereoptypistä hyvinvointikuvastoa, jossa optimoidaan ja mittaillaan ns. turhaan ja eletään superterveellisesti ”aina voit voida paremmin” -ideologian mukaan.

Haluamme ennemmin kannustaa ja opastaa kuuntelemaan omaa kehoa ja sitä kautta saamaan parempia tuloksia palautumisen, treenaamisen ja elämän suhteen. Se on täysin mahdollista ilman jatkuvaa oman kehon skannaamista! Tehdään ennemmin vain se mikä on hyödyllistä.

”– Ehkä jatkuvan hyvinvoinnin suorittamisen ja oman kehon optimoinnin sijaan kannattaisi keskittyä miettimään, miten voisi luoda arvokkaan ja turvallisen ympäristön kaikille ympärillä oleville ihmisille. Miten esimerkiksi voisi olla kiltimpi?

– Jos ihmisiin ei kohdistuisi odotuksia ja paineita esimerkiksi sen suhteen, että heidän pitäisi olla laihempia, se parantaisi takuulla meidän kaikkien hyvinvointia.”

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *