fbpx

Fysioterapeutti Heikki Marinin migreenihaastattelu Iltalehdessä!

mennessä huhti 3, 2023Fysioterapia, Valmentajat0 Kommenttia

Nyt fysioterapeutti Heikki Marinin migreenihaastattelu on Iltalehdessä! Jutun pääset lukemaan TÄSTÄ LINKISTÄ! Miksi tämän haastattelun tekeminen oli mielestämme tärkeää? Harvalla on tietoa siitä, että fysioterapiasta voi olla merkittävästi apua migreenin hoidossa.

Joissain tutkimuksissa sen vaikuttavuuden on arvioitu olevan samaa luokkaa kuin lääkehoidon. Tämä edellyttää toki kuitenkin sitä, että hoitoindikaatio löytyy.

Mielenkiintoisessa ja kattavassa haastattelussa käytiin läpi mitä fysioterapeutin vastaanotolla tapahtuu jos tulet hoitoon migreenin vuoksi. Käynti ei ole pelkkää niskan hieromista, vaan sisältää tarkkaa selvitystyötä, ja vaivasta riippuen sopivien kotiharjoitteiden etsimistä ja läpikäyntiä. Iltalehden jutun lisäksi, voit lukea aiheesta myös aiemmasta blogipostauksestamme.

Hoito räätälöidään jokaisen tarpeisiin sopivaksi, mutta etenee karkeasti yleistettynä samalla kaavalla. Kaikki alkaa alkuhaastattelusta, jonka jälkeen tehdään erilaisia testejä ja mahdollinen testihoito.

Tämän lisäksi Iltalehden jutussa käytiin läpi millaisiin migreenin muotoihin fysioterapiasta voisi olla apua. Käy lukemassa juttu ja opit varmasti uutta!

Jos haluat kokeilla migreenin lääkkeetöntä hoitoa fysioterapialla Helsingissä, voit varata ajan TÄSTÄ LINKISTÄ.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *