Kyykyn tekniikka ja Marin metodi. Näin opit kyykäämään!

mennessä helmi 26, 2020Treeni0 Kommenttia

Kuinka nostaa enemmän, paremmin ja turvallisemmin? Onko kyykyn tekniikka edelleen hakusessa, pitkästä treenitaustasta huolimatta?

Tältä videolta löydät vastaukset eteen kaatuvaan kyykkyyn ja pyöristevään selkään. Lisäksi opit oikean kyykkytekniikan ja liikemalliprogression kahden jalan kyykyn kehittämiseen.

Videolla esitetyt kyykyn erilaiset variaatio nopeuttavat oppimista ja parantavat palautumista harjoituksista.

Katso alla oleva video ja opi lisää! Videolla urheiluvalmentaja Heikki Marin opettaa useita erilaisia lähestymistapoja vahvan kyykyn rakentamiseen.

Kyykyn liikemalliprogressio

Oletko kiinnostunut voiman kehittämisestä ja tavoitteellisesta treenaamisesta? Valmennuksemme löydät täältä: www.rebellifters.fi/valmennukset/

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

INSTAGRAM

5 days ago

Rebel Lifters

"No eikö teidän kannattaisi myydä salikortteja kun saatte siitä ilmasta rahhaa!" Oon kuullu useammankin kerran tuon. 😜

Meillähän ei myydä Rebel Liftersille ns. pelkkää salikorttia, vaan kaikki valmennuksessa olevat saavat käyttää salia omatoimisesti valmennusten ulkopuolella.

Tässäpä muutama syy miksi tähän menettelyyn on päädytty.

1️⃣ Me halutaan, että meidän sali on turvallinen ja siisti paikka treenata. Kun täällä käy vain meidän valmennettavat, niin paikat pysyy kunnossa, porukka ei riko itseään ja salilla on mukava käydä.❤️

2️⃣ Meidän asiakkaista on kiva treenata ruuhkattomissa tiloissa, jossa kaikki tuntee kaikki ja moikkaa toisiaan.

3️⃣ Kaikki ymmärtää sun "outoja liikkeitä" eikä jää tuijottamaan tai tule neuvomaan, koska kaikki tietää millaista meidän treeniohjelmointi on. (Tästä on joskus saatu palautetta, että vierailla saleilla voi joskus tulla oudoksuvia katseita. 🤪)

4️⃣ Näiden koronahommien alkaessa me ja asiakkaat on kyllä kiitelty tätä käytäntöä. 🙏

Ja yhden yleisen salin entisenä omistajan voin vain kertoa, että ilmaista rahaa ei olekaan. Aika moni muunmuassa ihmettelee miten meillä kaikki penkit, tangot jne. näyttää aina pakasta vedetyiltä ja kaikki toimii ja pysyy paikallaan verrattuna muihin saleihin. No justiin siitä syystä, että käyttöaste on pieni.
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa