fbpx

Personal trainer kokemuksia kysyvä ei tieltä eksy

mennessä huhti 7, 2023personal training0 Kommenttia

Jos olet hankkimassa itsellesi personal traineria, kannattaa kysyä personal trainer kokemuksia ennen valmentajan palkkaamista. Samalla tulisi miettiä millaista personal traineria on oikein itselleen hankkimassa kuntoprojektia tukemaan. Kaikki personal trainerit eivät nimittäin ole samanlaisia.

Useimmat personal trainerit tarjoavat maksuttoman konsultaation tai valmennustarpeen kartoituksen ennen ostopäätöstä. Tämän tapaamisen tarkoituksena on kartoittaa asiakkaan tavoitteet ja toiveet personal training valmennuksen suhteen. Tästä syystä sinulla on hyvä olla mietittynä jo valmiiksi mitkä ovat tavoitteesi ja millaista kannustusta toivot personal trainerin sinulle antavan.

Kun nämä asiat ovat kirkkaana mielessä, voit kysyä personal trainerilta miten hän auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi? Millaisia ovat treeniohjelmat ja mitä valmennustapaamiset yleensä pitävät sisällään?

Useimmat personal trainerit laittavat asiakaskokemuksia sivuilleen, mutta mikäli niitä ei löydy kannattaa ehdottomasti kysyä asiakkaiden personal trainer kokemuksia. Kysy myös millaisia asiakkaita personal trainerillä on ollut aiemmin? Näin varmistat, että personal trainerillä on riittävästi ammattitaitoa ohjata juuri sinun kaltaisia asiakkaita.

Hyvä personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi

Hyvä personal trainer auttaa kohti tavoitteita, muttei hinnalla millä hyvänsä. Personal trainerin tehtävä on tukea sinua kohti haluamaasi muutosta, mutta myös kertoa rehellisesti millainen muutos on realistisesti mahdollinen. Hyvä personal trainer kertoo, jos tavoitteesi ovat epärealistiset tai niiden saavuttamiseen pitäisi käyttää epäterveellisiä tai liian äärimmäisiä keinoja.

Esimerkiksi tiukat ja erittäin rajoitetut ruokavaliot, liian vähäinen energiansaanti, liian kova treenaaminen palautumiskapasiteetin äärirajoilla eivät ole kestäviä tapoja tehdä tuloksia. Tällaiset metodit ovat terveydelle haitallisia ja kaventavat elinpiiriä ja tästä syystä on hyvä palkata personal trainer joka on rehellinen tavoitteita asetettaessa.

Ennen kaikkea personal trainerin tehtävä on opettaa sinua kuuntelemaan kehoasi, kannustaa elämään nautinnollista elämää ja mahdollistaa energinen elämä myös muualle kuin kuntosalille.

Hyvä personal trainer valmennus ei tunnu kidutukselta!

Erilaisten televisio-ohjelmien perusteella monilla on vääristynyt kuva personal training valmennuksista. Valmennuksen ei pidä olla kidutusta tai YK-ihmisoikeuksien vastaista toimintaa. Mikäli näin on, olet todennäköisesti palkannut ammattitaidottoman personal trainerin. Kiduttavat treenit eivät nimittäin kehitä tavallista treenaajaa, eivätkä motivoi jatkamaan harjoittelua valmennuksen jälkeen.

Kun valmennus on suunniteltu palautuminen ja kuntotasosi huomioiden, treenaamisen pitäisi tuottaa hyvää mieltä, nautintoa ja iloa. Tällaisessa valmenuksessa huomaat kipujen vähenevän, liikkuvuuden paranevan ja innostuneisuus liikuntaa kohtaan lisääntyy.

Jos valmennukseen sisältyy ravinto-ohjausta, ohjeiden tulisi olla mielekkäitä noudattaa, sisältää juuri sinulle mieleisiä ruoka-aineita ja sallia rento ote ruokailuun.

Hyvä personal trainer kysyy ja kuuntelee enemmän kuin käskee ja puhuu.

Hyvään valmennukseen kuuluu aina myös henkinen valmennus ja keskustelut asiakkaan kanssa. Hyvä personal trainer kyselee valmennuksessa esimerkiksi:

  • Mitä kuuluu?
  • Miten olet palautunut?
  • Millainen fiilis sinulle jäi viime treeneistä kehoon ja mieleen?
  • Miten töissä menee?
  • Miten arvioisit tämän hetkistä stressitasoa?
  • Miltä tämä liike tuntui?
  • Onko sinulla jotain kysyttävää?

Rebel Liftrersillä personal traineri on kiinnostunut sinusta, hyvinvoinnistasi ja palautumisestasi, ja on valmis muokkaamaan treenikertaa, jotta se tukee hyvinvointiasi ja palautumistasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Personal trainer kokemuksia Rebel Liftersiltä

Jos haluat kuulla personal trainer kokemuksia Rebel Lifterrsiltä, löydät niitä blogista kohdasta ”Asiakastarinat”. Tämän lisäksi löydät lisää asiakkaiden kokemuksia esimerkiksi Rebel Liftersin personal training esittelysivulta.

Jos harkitset personal traineria Helsingistä, tsekkaa palvelumme Helsingin Metsälässä TÄSTÄ! Sivulta löydät asiakkaidemme personal trainer kokemuksia ja pääset varaamaan ajan maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen.

Toivottavasti nähdään personal training valmennuksessa!

Terkuin:
Anu Marin, viiniä juova ja musaa tekevä liikunta-alana ammattilainen
aikuisliikunnan ohjaaja (amt), hyvinvointikirjailija x 2

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *