Jääkiekkoilijan kesätreenit: Jesse Holopainen FPS

mennessä syys 14, 2021Asiakastarinat0 Kommenttia

Jääkiekkoilijan kesätreenit startattiin Rebel Liftersillä Jesse Holopaisen (21) kanssa. Jesse pelaa jääkiekkoa Forssan palloseurassa ja kaipasi apua jumissa olevaan kehitykseen ja polven kuntoutusprojektiin. Siispä haastattelimme Jesseä valmennuksen päätteeksi hänen mietteistään. Jääkiekkoilijan kesätreenit vedettiin valmentajamme Hanna Nyyssösen johdolla.

Itseluottamukseni on noussut valmennuksen aikana. Nyt onkin helpompi lähteä kohti tulevaa kautta.

Jesse Holopainen

Olen Jesse Holopainen ja pelaan jääkiekkoa Forssan palloseurassa. Lajin pariin päädyin kun isäni vei minut lapsena luistelemaan ja siitä homma sai sitten alkunsa.

Ennen kuin tulin Rebel Liftersille minulla oli tunne, että kehitykseni on tyssännyt. Esimerkiksi polvissa minulla oli vaivoja, jotka haittasivat harjoittelua. Niinpä ajattelin, että olisi hyvä jos joku asiantunteva porukka olisi auttamassa minut ulos näistä haasteista.

Valmennukseen Rebel Liftersille päädyin kun etsin netin kautta tietoa siitä mikä olisi paikka jossa saisin kehittävää valmennusta. Katsoin, että Rebelillä oli käynyt paljon muitakin jääkiekkoilijoita ja sen perusteella päätin hakea mukaan valmennukseen.

Parasta Hannan tekemässä treeniohjelmoinnissa oli se, että siellä oli aina jotain uutta ja erilaista, eikä vain sitä samaa jumppaamista ohjelmasta toiseen. Tästä syystä treenejä oli myös kiva tehdä.⁠ Treenaaminen oli kaiken kaikkiaan todella erilaista siihen verrattuna mitä olen aiemmin tehnyt.⁠

Kesätreenien aikana opin myös sen, ettei aina tarvitse vetää hampaat irvessä, vaan treenaaminen voi olla oikeasti kivaa ja kehittävää samanaikaisesti.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

Valmennuksen aikana kehittyi myös syöminen ja ravintopuoli. Ravinnon fiksaamisen myötä myös energiatasoni on noussut, lihasmassaa tullut lisää ja nukunkin nyt paremmin – ja se tietysti vaikuttaa ihan kaikkeen.⁠ Parasta on se, että saan syödä enemmän!

Itseluottamukseni on noussut myös tässä valmennuksen aikana. Nyt onkin helpompi lähteä kohti tulevaa kautta ja toivon, että saan jääkiekosta tulevaisuudessa myös ammatin.

Suosittelen kyllä Rebel Liftersin valmennusta kaikille! Tätähän tehdään oman kehon vuoksi ja urheilijoille sanoisin, että jos kehitys on jäänyt polkemaan paikallaan niin apua siihen täältä kyllä saa.


Kiinnostaako sinua jääkiekkoilijan kesätreenit tai muu urheilun oheisvalmennus Rebel Liftersillä?

Varaa aika maksuttomaan valmennustarpeen kartoitukseen täyttämällä valmennushakemus alla olevasta painikkeesta. Valmennustarpeen kartoituksessa pääset juttelemaan mahdollisen valmentajasi kanssa ja voitte suunnitella sinua parhaiten kehittävän valmennuskokonaisuuden yhdessä.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

INSTAGRAM

4 days ago

✅ Haluatko treenata hyvin suunnitelluilla ja monipuolisilla voimaohjelmilla?✅ Haluatko yksilöllistä ohjausta valmentajalta edulliseen hintaan? 🤑✅ Tykkäätkö treenata ennemmin porukassa kuin yksin? ✅ Kaipaatko treeniohjelmilta mahdollisuutta treenata 2-4 kertaa viikossa joustavasti?Jos vastasit vähintään neljään kysymykseen "kyllä", niin siinä tapauksessa Rebel Liftersin Strength & Power -voimaryhmät on justiin sulle! 🤩Meillähän Rebelillä on pyörinyt voimaryhmiä jo aivan historian alusta saakka. Nyt seuraaviin treeniryhmiin olisi muutama paikka vapaana.► Maanantaille klo 17-18 (yksi paikka)► Tiistaille klo 17.40-18.40 (yksi paikka)🗒️ Ryhmässä saat treeniohjelmat, jotka kehittävät voimaa monipuolisesti. Treenaat kerran viikossa ohjatusti ja kerran viikossa omatoimisesti treeniohjelman mukaan. (Treeniohjelmat mahdollistavat treenaamisen 2-4 kertaa viikossa oman jaksamisen ja innon mukaan.)Ryhmässä treenaa maksimissaan neljä henkilöä, joten valmentaja ehtii hyvin tsekata jokaisen treenaajan tekniikoita ja antaa yksilöllisiä vinkkejä.6kk sopimus ryhmässä on 200e/kk. Ryhmäläiset saavat myös oikeuden ostaa salikortin Rebel Liftersille, jolloin voit tehdä omatoimiset treenit meidän ruuhkattomissa tiloissa.Jos kiinnostuit, niin täytä valmennushakemus täällä: www.rebellifters.fi/haku-power-strength-treeniryhmaan/Varataan aika maksuttomaan valmennuskartoitukseen ja jutellaan lisää kumpi näistä ryhmistä olisi sopiva sinulle.Ps. Meillä on edelleen käytössä järeät @uniqair ilmanpuhdistimet (poistaa ilmasta myös virukset). Salilla ei ole koskaan ruuhkaa, koska salimme ei ole ns. "yleinen" kuntosali. Tämän lisäksi kaikki valmentajat on rokotettuja. ... See MoreSee Less
Katso Facebookissa